Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wawa Dan Aeril Bakal Timang Anak Perempuan, Beri Nama Sempena Masjid Di Turki

27-11-2019 05:46 PM|Oleh: Saiful| Komen: 49

Sedang menghitung hari, jangkaanya pada awal Disember nanti Wawa Zainal bakal melahirkan anak ketiganya.

Wawa memberitahu dia dan suaminya, Aeril Zafrel memilih nama Aya Soffya bersempana nama sebuah masjid di Turki.


Foto: IG

"Sejujurnya, tak banyak sangat persiapan. Kami namakan Aya Soffya sempena nama masjid warna biru ketika melancong di Turki.

"Seni binanya sangat cantik, jadi kami buat keputusan untuk menamakan bayi perempuan dengan nama tersebut," katanya kepada mStar Online.



Sementara itu, Wawa berkata dia tidak menyangka masih mampu menguruskan perniagaan kosmetiknya walaupun sedang sarat mengandung.

"Kandungan kali ini saya dikurniakan kudrat yang kuat. Saya percaya, setiap anak itu ada rezeki masing-masing.

"Awalnya, Aeril berhajat nak anak lelaki, tapi itu semua rezeki," tambahnya.



Semoga semuanya dipermudahkan untuk Wawa dan Aeril. Tak sabar nak tengok muka baby. Mesti comel! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 49
Komen

Previous : "Isteri Mana Tak Risau?" - Amyza Aznan Tak Nak Menyesal, Angkut Suami Pergi Kerja

Next       : Raja Ilya Hampir Terpengaruh Nak Beli 'Fake Followers' Di IG

Komen Terbaru

Quote anony-mous 1-12-2019 02:02 AM
mieymiey replied at 29-11-2019 08:24 AM
Sedap nama Aya Soffya. Ringkas dan sedap. Yang sorang tu iols baru google Hayla Maghfirahtul Adzkiya ...

Nama pelik2 klau cantik sesuai dgn tuan empunua xpe uols mcm ank2 wawa aeril ni sah2 berupa. Tp klau DNA ina sohai, xpyh la nk nama gah sgt. X sesuai dgn nghope ank2

Lain-lain Komen

Quote LuvAurora 27-11-2019 06:16 PM
Seronok tgk depa 2 ni.. sama cantik sama padan
Quote beta_carotene 27-11-2019 06:44 PM
Bengap ke? Itu blue mosque, bukan hagia sophia.. Hagia sophia skrg dh convert jd museum, pernah jd church
Quote multinicky 27-11-2019 06:45 PM
ok la name tu mmg sedap.. #donepuji
Quote Shayang 27-11-2019 06:48 PM
Tak silap nama anak2 dia susah nk sebutkan
Hat ni kira senang la skit
Quote newyork 27-11-2019 06:51 PM
Aha aku tgk tajuk td nama apa anak dia , ingat blue mosque? Rupanya hagia sophia.. bekas masjid bekas church now jadi museum..  
Quote EvieWanKenobi 27-11-2019 07:22 PM
mohon menjaga kesihatan gigi anak2nya..
Quote sentiltembakau 27-11-2019 07:22 PM
Comel sgt muka keluarga mereka
Quote doubleA 27-11-2019 07:28 PM
Belum keluar lagi dah canang nama iyelah, semoga semuanya selamat. Iols doakan yg baik2 walau tak minat langsung 1 family ni, tetiba teringat zubir BH
Quote Pakis 27-11-2019 07:54 PM
Jarang gigi anak artis tahap rosak cam gitu..
Quote fealefea 27-11-2019 08:01 PM
X slh percaturan lari dr mig membina empayar bersama. Pasangan sama cantik sama padan dan kuat berusaha. Walaupon jeles tapi hati x hitam sbb diorg rajin, baik dgn peminat dan ade jugak ingatkan fans kepada Allah.
Quote tintong 27-11-2019 08:06 PM
beta_carotene replied at 27-11-2019 06:44 PM
Bengap ke? Itu blue mosque, bukan hagia sophia.. Hagia sophia skrg dh convert jd museum, pernah jd c ...

Kannn kahkahkahhhhh - klako.Ada ke bagi nama anak sempena nama bangunan
Quote rayna_raynes 27-11-2019 08:56 PM
tintong replied at 27-11-2019 08:06 PM
Kannn kahkahkahhhhh - klako.Ada ke bagi nama anak sempena nama bangunan

Alah, rakyat marhaen pun banyak yg bagi nama anak2 macam bunyi kondominium.

Akasia Tiara la, Isabella Iris la, Seri Maya la, Putri Rafflesia, Astana Kiara la.
Quote miss_strangers 27-11-2019 09:04 PM
Couple ni Yang tipu dah nikah Tu ye?
Quote slyfynx 27-11-2019 09:08 PM
Chop, hagya sophia bukan dah x jd mesjid dah ke?
Bukan ke dah museum skrg ni?
Ke aku yg x pernah gi Turki ni mmg x tau
Quote prizadane 27-11-2019 09:14 PM
rayna_raynes replied at 27-11-2019 08:56 PM
Alah, rakyat marhaen pun banyak yg bagi nama anak2 macam bunyi kondominium.

Akasia Tiara la, Is ...

Right? Biarlah nama apa pun, anak deme kan? Iols takde pun suka diorang ni, tapi biar je la nama tu. Nak letak nama klcc pun takde hal asalkan tak kacau orang
Quote Armand2018 27-11-2019 09:54 PM
Tahniah lah ye . Entahlah tak tahu kenapa tak suka aeril. Buat buat kelakar dan paling sporting , romantik dalam socmed. Lelaki sifatnya kena cool. Jgn beriya sangat selalu update socmed.
Quote krustykrab 27-11-2019 09:55 PM
rayna_raynes replied at 27-11-2019 08:56 PM
Alah, rakyat marhaen pun banyak yg bagi nama anak2 macam bunyi kondominium.

Akasia Tiara la, Is ...

Tp wajah pprt je
Quote thetimes 27-11-2019 11:17 PM
Congrats. Macam pinang dibelah dua. Beautiful couple.
Quote edoraixora 27-11-2019 11:24 PM
Ok la tuh letak nama yg historic
Sedap namanya, bangunannya pun historic sgt

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146840s Gzip On
To Top