Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dari Model Dan Pelakon, Haneesya Hanee Bakal Keluarkan Single!

27-11-2019 11:29 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 19

Siapa tidak mengenali selebriti kontroversi Haneesya Hanee? Walaupun menghadapi tohmahan netizen, gadis berusia 19 tahun itu tetap gagah meneruskan kariernya dalam industri seni tempatan.

Dikenali sebagai model dan pelakon, Haneesya kini ingin meneroka lebih dalam apabila dia mengumumkan akan mengeluarkan single pertamanya tidak lama lagi, menurut Xtra.


Kredit foto: IG

"Saya terjun ke dunia nyanyian bukan untuk kejar populariti cuma sekadar mencuba nasib. Lagu sudah siap cuma terlalu awal untuk saya berkongsi mengenai lagu ini tetapi saya berkolaborasi bersama sebuah kumpulan pemuzik tanah air.

"Mereka yang banyak memberi kata semangat kepada saya untuk mencuba dalam bidang nyanyian. Sebagai pendatang baharu, saya gementar tunggu respon pendengar," katanya.


Kredit foto: IG

Tambah Haneesya lagi, dia juga akan sibuk dengan program yang membariskan model profesional dari seluruh Asia bermula Januari depan.

"Saya anggap penyertaan dalam program ini sebagai cabaran untuk diri sendiri dalam memperbaiki dalam dunia modelling," jelasnya.

Sibuk betul Haneesya ya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 19
Komen

Previous : Azhan Rani Semakin Mendunia- Terima Anugerah Khas Juri di Anugerah Telenovela 2019

Next       : Kontroversi Muzik Video, Baby Shima Tak Kenal Pun Dengan Drama Band

Komen Terbaru

Quote zie_indah 30-11-2019 09:55 PM
Jangan rempan ye ibu dan anak dok ckp sal itam Jan busannnn

Lain-lain Komen

Quote Kurex 27-11-2019 01:20 PM
bosannnnnnnnn
Quote Pakis 27-11-2019 01:23 PM
Ada komersial value budak ni, tapi sejak crita crita tak berapa cerdik keluar dan tak abih abih issue kulit nak meraih simpati terus bosaaaaaan.  Muak dan annoying.  
Quote buapakperut 27-11-2019 01:47 PM
satgi nak jadi model commercial asia masih pakai kad warna kulit lagi
Quote LuvAurora 27-11-2019 02:08 PM
Boringnya cita ni..
Quote cikkilata 27-11-2019 02:34 PM
Boring.. xde pengisian pun berita ni..
Quote awex^returns 27-11-2019 02:35 PM
tak ingin nak support, boleh terjun parit
Quote cikatilia 27-11-2019 02:38 PM
agak2 lagu cam niki minaj tak
Quote gideoncross 27-11-2019 02:39 PM
At least psl career, not psl bf manjang mcm Ruhainies.
Quote awex^returns 27-11-2019 02:44 PM
tak ingin nak support, boleh terjun parit
Quote PEPPERMAN 27-11-2019 02:44 PM
Kalau nasib kau buruk dalam bidang menyanyi ni jgn lah merempan kekonon sebab kau kehitaman
Quote DayangKirana 27-11-2019 02:49 PM
yer..tak kisah nak join mane2 bidang pon if you are talented..
but pls dont use color card..
tengok je la lah sekarang, asik merempan pasal warna kulit orang dah naik jelak.
Quote inspiro92 27-11-2019 02:56 PM
Tibaiunta.next
Quote tulanglampai 27-11-2019 04:36 PM
goodluck ye... masa muda ni lah cari duit bnyak siki.. janji halal !
Quote mata.kail 27-11-2019 05:52 PM
okay good for you...

nexttt...
Quote generalsoap 27-11-2019 05:54 PM
Buatlah selagi mampu selagi muda haneesya kau laku skrg ni
Quote beta_carotene 27-11-2019 06:23 PM
Syabas dek sbb gosip kau dh upgrade ke bidang kerjaya.. Rengsa baca gosip hitam2
Quote SR4tahun 27-11-2019 06:29 PM
kerjasama dgn drama band kah hehe
Quote Bumbu 27-11-2019 06:37 PM
Gud luck la dik buat duit bebanyak n beli rumah besar
Quote zie_indah 30-11-2019 09:55 PM
Jangan rempan ye ibu dan anak dok ckp sal itam Jan busannnn

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146357s Gzip On
To Top