Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mira Filzah Tak Mahu Lagi Bergandingan Dengan Remy Ishak

26-11-2019 05:31 PM|Oleh: Saiful| Komen: 213

Mira Filzah dah tak mahu lagi bergandingan dengan Remy Ishak, katanya.

Keputusan itu dibuat bukan sebab ada kaitan dengan soal hati dan perasaan pun, sebaliknya mahu mengimbangi situasi di mana peminat suka sangat menjodohkannya dengan gandingan dalam drama.

Dah banyak kali sangat digandingkan dengan Remy, antaranya dalam drama Lelaki Kiriman Tuhan, Pujaan Hati Kanda dan filem Sangkar sampai ada yang menyangka mereka benar-benar bercinta.




"Bayangkan, disebabkan perkara seperti ini, minat penonton terhadap saya dan hero yang pernah bergandingan sudah berpecah. Perkara seperti inilah yang cuba saya elakkan.

"Disebabkan itu, saya membuat keputusan kalau boleh mahu bekerja dengan pelakon lelaki lain dan tidak tertumpu kepada seorang pelakon saja.

"Usaha ini diharapkan supaya penonton kelak akan menilai hasil kerja, bukan kerana gosip yang mahu kami bercinta di dunia realiti," katanya kepada Harian Metro.



Namun, dalam masa sama, Mira berkata tidak dapat dinafikan yang Remy merupakan seorang teman pelakon yang bagus dan mudah memberi kerjasama.

"Saya memang paling selesa bekerja dengan Remy. Sebabnya, dia bagus dan secara tidak langsung lakonan saya juga menjadi bertambah baik kerana harus memberikan corak lakonan sama paras," tambahnya.


Foto: IG

Jadi, nak tengok Mira Filzah bergandingan dengan hero mana pula lepas ni? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 213
Komen

Previous : Azhan Rani Semakin Mendunia- Terima Anugerah Khas Juri di Anugerah Telenovela 2019

Next       : Dari Model Dan Pelakon, Haneesya Hanee Bakal Keluarkan Single!

Komen Terbaru

Quote nooriesz 30-11-2019 10:34 AM
bkn ritu die pun menghela ke dok sweet2 kt ig sne dgn remy.. la ni ckp lain pulak..

btul.. mmg x minat mf ni berlakon.. biar la tgk ukasa berlakon

Lain-lain Komen

Quote mata.kail 26-11-2019 05:51 PM
sejujurnya... sy x pernah tgk lakonan mira filzah
Quote unguaurora 26-11-2019 05:52 PM
Elehhh mcm la hero2 lain teringin sgt nk berganding dgn sheols
Quote rotijohanz 26-11-2019 05:53 PM
acah acah pmpuan terhot rebutan jantan ke migha?
Quote Kurex 26-11-2019 05:56 PM
remy sehak cakap dgn kurex, dia lagi nak elakkan bergandingan kau wahai pompuan!
kan remy sehak kan..
Quote mixed 26-11-2019 05:59 PM
alah ckp  je lah dah frenzone wemmmy

skg tgh dgn ben amir kan
tgk kt ig ben dtg masa launch produk kecantikkan by migha
Quote cmf_blingblings 26-11-2019 06:00 PM
Zizan maroh
Quote rotijohanz 26-11-2019 06:03 PM
mixed replied at 26-11-2019 05:59 PM
alah ckp  je lah dah frenzone wemmmy

skg tgh dgn ben amir kan

gitu ler migha lepas gunakn,buhsan dgn remy gunekan ben10 kepam pulak.........



Quote KIM.K 26-11-2019 06:07 PM
Migha piljah ni berlaga ketet dengan Romi kat red carpet. Sakit mata iols
Dulu respect gak sejak bermasonry ni taksedap tengok
Quote munchkin 26-11-2019 06:08 PM
Buatlah apa mira suka mira.

Quote mixed 26-11-2019 06:12 PM
rotijohanz replied at 26-11-2019 06:03 PM
gitu ler migha lepas gunakn,buhsan dgn remy gunekan ben10 kepam pulak.........



gitewwwwwwwwwwwwwwww














Quote Mawar91 26-11-2019 06:17 PM
mixed replied at 26-11-2019 05:59 PM
alah ckp  je lah dah frenzone wemmmy

skg tgh dgn ben amir kan

Yeke chouls?bukan Remy ke yg difrienzone Smpai die nak putus tunang
Quote af_mania 26-11-2019 06:19 PM
Tak sesuailah mira & remy.

Mira layak dapat lelaki yg jambu macam syafiq... remy nmpk tua.. tak sesuai.
Quote julielapadite 26-11-2019 06:24 PM
mata.kail: sejujurnya... sy x pernah tgk lakonan mira filzah


Same. Cantik la juga tp xtau kenapa xleh nak minat.
Quote rotijohanz 26-11-2019 06:28 PM
Edited by rotijohanz at 26-11-2019 06:33 PM
mixed replied at 26-11-2019 06:12 PM
gitewwwwwwwwwwwwwwww


kepamnye lah ben10........
muke takde aura hero lgsung........
sendurin betul.hahahahahahahah!!!!!!
dtg event owg uols pkai baju mcm nk pegi pasor mlm.......serabai tul
eh uols shipper ker?yuckssssss
Quote aechae 26-11-2019 06:32 PM
Busuk nya muka ben tu..pkai lh smart sket
Quote SR4tahun 26-11-2019 06:33 PM
mixed replied at 26-11-2019 06:12 PM
gitewwwwwwwwwwwwwwww

laki ni busuk betul
Quote MentariSenja 26-11-2019 06:39 PM
Padan plak migha ngan ben....bercinta kah? Ok lah dia pakai simple gituh. Nampak maskulin sikit....the next power couple??
Quote Kurex 26-11-2019 07:03 PM
af_mania replied at 26-11-2019 06:19 PM
Tak sesuailah mira & remy.

Mira layak dapat lelaki yg jambu macam syafiq... remy nmpk tua.. tak s ...

lain la remy dgn aku...
Quote Kurex 26-11-2019 07:05 PM
mixed replied at 26-11-2019 06:12 PM
gitewwwwwwwwwwwwwwww

ehhh nampak busuk pulak.. takpe.. aku akan terima seadanya....

Lihat semua komen(213)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141967s Gzip On
To Top