Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Isteri Artis Bukan Model Berhijab, Model Seksi Rupanya...

26-11-2019 12:06 PM|Oleh: Saiful| Komen: 66

Baru-baru ini, ada seorang artis lelaki yang menamatkan zaman bujang dengan wanita yang dicintainya.

Memang ringkas majlis pernikahan mereka, tapi tetaplah meriah dengan kehadiran ahli keluarga dan wakil media.

Dengar kata, memang ramai yang terpesona dengan kejelitaan isteri artis tersebut.

Maklumlah, model katanya. Namun, menurut Cik Pang dari Harian Metro, ada cerita kurang enak pula tentang pengantin perempuan berkenaan.


Gambar Hiasan

Disebabkan itu, namanya menjadi bualan hangat tetamu selepas majlis tersebut berakhir.

Mereka mendakwa, wanita tersebut bukanlah model berhijab seperti yang disangka, sebaliknya model seksi.

Cik Pang juga menyatakan gambar seksi wanita berkenaan sudah tersebar di media sosial.

Apapun memang sudah jodoh, harap sahajalah artis tersebut dapat membimbing isterinya supaya berpakaian lebih sopan selepas berkahwin.

Ada juga yang mendakwa gambar-gambar seksi tersebut adalah gambar lama.

Mungkin sudah sampai masanya artis lelaki itu menapis apa yang sesuai untuk dimuat naik di lama sosial isterinya. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 66
Komen

Previous : Azhan Rani Semakin Mendunia- Terima Anugerah Khas Juri di Anugerah Telenovela 2019

Next       : Mira Filzah Tak Mahu Lagi Bergandingan Dengan Remy Ishak

Komen Terbaru

Quote biozipstar 3-12-2019 03:36 PM
wife nazrief lah tu. memang wife dia model muslimah dan x muslimah. kalau perlu muslimah, pakai tudung, kalau x, dia emang free hair uols... iols folow dorg udah lama. sejak dorg kapel.. mohtep iols nak explain.

Lain-lain Komen

Quote MissLana 26-11-2019 12:14 PM
artis berhijab baru kawen sarah hildebrand saje haha adoi siapa ni? Hint tak sampai la
Quote clarizsa 26-11-2019 12:14 PM
Ooooo
Takpela model sexy pun
Sukahati dialah
Quote QueenIsolde 26-11-2019 12:15 PM
Mesti bini nazrief ke apa yg bru kawen tu..bininya pun model dan seksi ada ttgok gmba sebelum2 ni
Quote Perawankota 26-11-2019 12:16 PM
QueenIsolde: Mesti bini nazrief ke apa yg bru kawen tu..bininya pun model dan seksi ada ttgok gmba sebelum2 ni

Yerlah tu kot
Quote KarinaKapur 26-11-2019 12:19 PM
Bila jemput makcik bawang dtg kenduri kawen.. Nasib bdn la..
Quote jijilaaa 26-11-2019 12:22 PM
ooo si Nazrief Nazri yang belakon cite cemburu seorang perempuan tu ep??

dia pun baru nikah kan
Quote MissLana 26-11-2019 12:28 PM
mohon TT tepek pic model sexy itu si Aizatul Aqma Hamdan namanya hehe
Quote Kurex 26-11-2019 12:31 PM
awal sgt masuk sini..
Quote SiMontel 26-11-2019 12:36 PM
bukan Ipo ker..ape tah penyanyi tu..masa kawen mati2 aku ingat bini dia berhijab ..rerupanya tak...
Quote kechikchomel 26-11-2019 12:48 PM
SiMontel replied at 26-11-2019 12:36 PM
bukan Ipo ker..ape tah penyanyi tu..masa kawen mati2 aku ingat bini dia berhijab ..rerupanya tak...
...

iolss rasa macam nazrief tu. sebab kalau tak silap ada dalam artikel bagitau bini dia model berhijab.yang bini ipo tu berlakon dalam MV lagu ipo tu. saat bahagia kot tajuk dia.
Quote mieymiey 26-11-2019 12:55 PM
Wife heols kan memang sejenis seksi, tapi sheols lagi banyak jadi model untuk baju muslimah, tudung. So orang ingat sheols bertudung. Alaaa yang muka macam Hajjah Lopa tu.

Cik Pang juga menyatakan gambar seksi wanita berkenaan sudah tersebar di media sosial.


Tersebar acaner pula? Bukan ker sheols sendiri yang upload kat ig?
Quote hotmak 26-11-2019 12:56 PM
SiMontel replied at 26-11-2019 12:36 PM
bukan Ipo ker..ape tah penyanyi tu..masa kawen mati2 aku ingat bini dia berhijab ..rerupanya tak...
...

PDA kuat ippo dgn wife dia eik, selalu naik explore
Quote immaryjane 26-11-2019 12:58 PM
mieymiey replied at 26-11-2019 12:55 PM
Wife heols kan memang sejenis seksi, tapi sheols lagi banyak jadi model untuk baju muslimah, tudung. ...

Sheols mmg berhijab hbis. Lpas putus tunang meroyan bkk tudung, buat rambut and sexy. Tup tup nikah org yg same jugekkkk
Quote Tudungpink 26-11-2019 01:00 PM
Wife nazrief tu kan...iols slalu jer nampak dia jadi model tp xde la berhijab pun..n dia cantik kot..x tau la pulak kalau dia model pakaian berhijab muslimah...
Quote susukambingbest 26-11-2019 01:04 PM
Apa nak peliknyer bini heol model seksi n bkn model hijab. Jantan tu kesah ke. Jantan tu sndiri pun model spender dlu
Quote kiah_mai_pulak 26-11-2019 01:05 PM
MissLana replied at 26-11-2019 12:14 PM
artis berhijab baru kawen sarah hildebrand saje haha adoi siapa ni? Hint tak sampai la

tak lah. ni bini model spender kot
Quote fadz84 26-11-2019 01:59 PM
MissLana replied at 26-11-2019 12:14 PM
artis berhijab baru kawen sarah hildebrand saje haha adoi siapa ni? Hint tak sampai la

Artis lelaki yg baru kahwin la you.. bininya tu yg seksi.. sure tak habis baca ni..
Quote LuvAurora 26-11-2019 02:16 PM
Iols rasa sheols lg nampak lawa kalau pakai hijab..Seyess xtipu
Quote Mleeen82 26-11-2019 02:18 PM
...………. dah memang tu Pilihan dia...
seksa………….

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.139281s Gzip On
To Top