Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Untunglah, Ruhainies Pakai Produk Kecantikan Biasa Sahaja, "Cuma RM2,000 Sebulan"

26-11-2019 09:17 AM|Myeonir| Komen: 89

Umum mengetahui bahawa selebriti popular iaitu Ruhainies dilahirkan dengan pakej yang lengkap. Kulitnya yang halus serta setiap bahagian muka yang elok terletak sentiasa dicemburui oleh semua wanita.

Mesti ramai yang tebak wanita ini menggunakan produk mahal untuk penjagaan wajahnya tetapi dia sendiri tampil dan menafikan dakwaan ini.

"Saya tak pakai produk mahal pun untuk menjaga kulit. Pemikiran kebanyakan orang pakai produk mahal baru kulit cantik.

"Alhamdulillah, kulit saya tak perlukan produk mahal untuk kekal sihat dan tak bermasalah. Produk saya gunakan pun biasa-biasa saja. Saya peruntukan kurang RM2,000 sebulan untuk keseluruhan penjagaan badan," katanya kepada Harian Metro.

Kredit foto: IG
Ruhainies juga mendedahkan bahawa dia tidak mempunyai petua spesifik untuk kekal cantik dan langsing. Tambahnya, dia hanya berenang untuk mengekalkan kesihatan dalaman selain beruntung kerana mempunyai metabolisma tinggi.

"Setiap minggu saya luangkan masa sekali pergi urut dan spa. Selain itu saya berenang untuk kesihatan dalaman. Saya memang tak pergi gimnasium.

"Untuk kekal langsing saya tidak ada tip. Saya beruntung sebab metabolisma tinggi. Jadi, kalau makan nasi jam 2 ke 3 pagi pun, saya okay. Saya tak kawal sangat.


"Orang kata apabila sampai satu tahap umur tahap metabolisma makin turun dan badan akan cepat naik. Waktu itu baru saya akan jaga. Buat masa sekarang nak nikmati apa saja makanan," katanya.

Untunglah ada peruntukan RM2,000 setiap bulan untuk penjagaan wajah sahaja! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 89
Komen

Previous : Azhan Rani Semakin Mendunia- Terima Anugerah Khas Juri di Anugerah Telenovela 2019

Next       : "Dakwaan Beristeri Dua, Lucu Dan Tak Logik" - Naqiu Boboy

Komen Terbaru

Quote Em7 28-11-2019 06:18 PM
Kesian... 2ribu sebulan pun still tak cantik2 lagi. Muka sheols kemut jenis macam minah2 moto tu huhu sorry

Lain-lain Komen

Quote Kurex 26-11-2019 09:21 AM
mahal macam mana tetap senyuman kemut takkan hilang
Quote fushimi 26-11-2019 09:24 AM
semalam citer anggur

hari ni cite poduk pulek

syabas kemut  mendominasi board gossip
Quote nooriesz 26-11-2019 09:26 AM
semakkk btul citer psl minah ni.. hari2 thread baru!!

Quote clarizsa 26-11-2019 09:27 AM
Eeeuuwwww siapa yg cemburu tu

Quote noorhairiahma 26-11-2019 09:28 AM
sudah2lah bukak benang dia ni.

tak ada yang menarik walaupun semuanya pasal benda mahal, pasal kaya...
Quote shida81 26-11-2019 09:30 AM
Aloo muda mmg la cantik n kurus...
Quote lasagna 26-11-2019 09:31 AM
nape lah TT rajin nau nau hapdate psal dia ni?
Quote tokenn 26-11-2019 09:34 AM
Kurex replied at 26-11-2019 09:21 AM
mahal macam mana tetap senyuman kemut takkan hilang

...
Quote nw111 26-11-2019 09:34 AM
Kenapa aku rasa 1st paragraph tu mcm ada insur2 menganjing.. Haha
Quote nhao 26-11-2019 09:34 AM
memang takde orang lain asyik minah ni je... aritu mkn dlm keta, makan anggur mahal arini mekap lak... aduyaii
Quote haryatie 26-11-2019 09:34 AM
uiiit...2000 sebulan x mahalll
kaya nya
aku 2000 tu termasuk segala bil, makan2 lagi
kalau x cntik ..sia sia je la kan
Quote friedfishsoup 26-11-2019 09:37 AM
lasagna replied at 26-11-2019 09:31 AM
nape lah TT rajin nau nau hapdate psal dia ni?

Semalam si cari sepol yang buka thread, hari ni sarirsa pula yg buka thread kemut. Kesimpulannya wartawan/part time writer CARI memang peminat setia kemut.
Quote kembangbunga 26-11-2019 09:38 AM
omg berapa tan thread sheols nak kena taruk dalam ni????

Quote friedfishsoup 26-11-2019 09:38 AM
RM 2000 sebulan?? Tak pakai make up, muka dia sebijik macam amoi Vietnam.  Pakai skincare mahal pun muka biasa2 je
Quote NeckPillow 26-11-2019 09:39 AM
langsing apo..
leper adolah.
Quote lasagna 26-11-2019 09:39 AM
friedfishsoup replied at 26-11-2019 09:37 AM
Semalam si cari sepol yang buka thread, hari ni sarirsa pula yg buka thread kemut. Kesimpulannya w ...

yesszaa iols rse pun gittew gak, mebi dpt komisyen lah agaknya kot. kot lah.
brlakon pun hot hot chicken shit jer, lps ni cite lah pulak beg, baju, kete, suar dlm, baju dlm.. haiyooooh.
Quote DayangKirana 26-11-2019 09:53 AM
harus mentioned ok how much she spent for the month on such.
kemut dan humble-brag must go hand in hand..  

cari reputz ni memang dah takde retis frozen kayu kayan lain ke nak buat benang?
Quote Madel 26-11-2019 10:04 AM
Pakai product mahal2 pun tetap tak leh repair muka kemek n kemut dia
Quote EvieWanKenobi 26-11-2019 10:06 AM
membazir je.. bukan ada perubahan pun..

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128917s Gzip On
To Top