Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ruhainies Geram Dengan Kekasih, Belikan Anggur Mahal Harga RM148

25-11-2019 01:59 PM|Oleh: Saiful| Komen: 194

Ruhainies kembali lagi dengan kisah tentang kekasihnya.

Dulu kata nak kurangkan bercakap tentang hal peribadi, nak lebihkan cerita tentang kerjaya katanya.


Namun baru-baru ini siap muat naik video meluahkan rasa geramnya bila kekasih belikan buah anggur!

Bukan anggur biasa-biasa ya sebab menurut rakaman tersebut ianya berharga RM148.

"This is what happened when you let your boyfriend buy you some fruits," tulisnya di Instagram.


Walaupun harganya mahal, tapi Ruhainies kata rasanya macam anggur harga RM10 sahaja.

"Hampa kena monitor naaaa boyfriend/suami hampa kalau belikan barang. hahahahaha," tambahnya disertakan dengan tanda pagar #okstressnaktidoqla.

Foto: IG
Sementara itu di Twitter ramai pula menyampah dengan perangai Ruhainies.

Nak menunjuk-nunjuk kekaksih belikan anggur mahal dakwa mereka.

Baca sini:


Kredit: Twitter
Untunglah nak yang murah dapat yang mahal. Kalau kita yang biasa-biasa ni, minta yang mahal dapat yang murah. Bersyukurlah! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 194
Komen

Previous : Azhan Rani Semakin Mendunia- Terima Anugerah Khas Juri di Anugerah Telenovela 2019

Next       : "Saya Bukan Jenis Artis Muka Bersepah," Redza Rosli Tidak Kisah Dilabel Sukar Didekati

Komen Terbaru

Quote daiman 30-11-2019 11:34 PM
kot biru bf dia macam kot orang nak pegi buat sarkas

Lain-lain Komen

Quote abangadek 25-11-2019 02:10 PM
skala menguap 500km/j
Quote keknaih 25-11-2019 02:18 PM
hahahahahaha
Quote claudya 25-11-2019 02:21 PM
tahun 2019 ialah tahun ruhainies dan kakaknya menayang bf masing2
Quote CatMiow 25-11-2019 02:23 PM
Nak show off kat sapa la tutup2 muka bf smpai gtu skali..... Baik tak payah show terus..

Kesian,  gini la peragai bila orng susah kena kejutan budaya limpahan kekayaan..  

Quote Acikgomen 25-11-2019 02:24 PM
Kredit harus diberi kan pada mak rohanis neh
Pandai nak mampuih didik anak pompuan jadi mengeletis mcmni
Bukan sorang pulak tu anak dia yg gatai poen lagu ni
Quote kacang^soya 25-11-2019 02:24 PM
Uhh kayanya boyfriend dia
untungnya...bertuahnya..lovingnya...hensemnya...jelesnya..blerghh

Timbal baliknya apa dik?...poen kah?
Quote dekmieDandy 25-11-2019 02:27 PM
lately banyak jugak tengok retis makan buah ni

tapi kalau kat jepun, negara pengeluar buah ni, harga RM149 ni kira gred rendah lagi

harga premium grade biasa $150 keatas (RM625)
Quote samshik 25-11-2019 02:31 PM
Salah tagging kot.. Hihi
Quote bondeh 25-11-2019 02:41 PM
si Ruhainies nih compared dengan Intan Najuwa, meolls lagi rengsa Intan tuh... Ruhainies nih muka dia tak annoying... si Intan tuh amek gambar dalam kete 'Abah' siap jelir lidah cam nak tunjuk kat netizen... blewrkkkk
Quote fushimi 25-11-2019 02:42 PM
hahaaaaaaaaaaa

dekat metro pun ada up pasa kemut

Quote beta_carotene 25-11-2019 02:43 PM
Edited by beta_carotene at 25-11-2019 01:48 PM

http://www.skateup.in/images/camseal.png
Quote fifie_olin 25-11-2019 02:44 PM
kejadahnya grapes serupa rega baju aku selai
Quote Trunkk_ZZ 25-11-2019 02:49 PM
tunjuk laki kemain ye ruhainies, apa lagi single ladies please la caras bf sheols
sekarang ni susah nak cari laki yang "loving", "caring", duit kepuk kepuk ni
dah alang2 tuan badan tunjuk,caras la semua
Quote aemon 25-11-2019 02:55 PM
alahai si bangang ni lagi...mana tak bangangnya...produk takde.sibuk nak up jate.
Quote mieymiey 25-11-2019 02:59 PM
Si sepol ni aku rasa orang upahan si kemut. Berapa bf si kemut bayar hang sepol?
Quote mokcikcctv 25-11-2019 03:01 PM
kahwin jelaaaa
Quote AbukRokok 25-11-2019 03:09 PM
kikikikiki lucu plak tgk
Quote boojaat 25-11-2019 03:10 PM
Makan jer lah dh org bagi.. untong badan dpt merasa anggur mahal
Quote Kurex 25-11-2019 03:23 PM
kau dgn adik beradik kau intan tu adalah pelakon yg takde gred, sentiasa kebelakang, yg terpaksa create cerita pasal kekasih utk kekal relevan dalam dunia ni walaupun hakikat korang sendiri tau yg korang akan PASTI MESTI akan sendu.. pelakon murahan dgn gosip murahan. takde bakat, takde kualiti

Lihat semua komen(194)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.188301s Gzip On
To Top