Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dah Jemput Ke Majlis Hari Jadi Anak, Tapi Suami Lufya Omar Tak Hadir

25-11-2019 11:27 AM|Oleh: Saiful| Komen: 42

Sabtu lepas, Lufya Omar mengadakan majlis sambutan hari lahir anaknya, Laana Haura.

Walaupun menghadapi kemelut rumah tangga, Lufya tetap mengundang suaminya, Dr Che Muhammad Hafiz untuk hadir.



Bagaiamanapun Che Hafiz tak datang, mungkin sebab sibuk bekerja.

"Saya dah ajak tapi dia kata tak boleh datang. Saya dah untuk ajak dia walaupun kami ada masalah serius.

"Bila saya fikirkan, tak apa mengalah bukan bererti kalah. Kalau saya mulakan buat sesuatu kebaikan, Insya-Allah akan jadi kebaikan nanti.

"Apa saya lakukan demi anak dan Allah," katanya kepada mStar Online.



Sementara itu, Lufya berdoa agar anaknya yang kini berusia dua tahun membesar menjadi seorang yang mementingkan ilmu agama.

"Saya simpan impian untuk dia menjadi seorang hafizah. Saya pun kena belajar sama-sama. Sekarang saya dalam proses perbaiki bacaan Al-Quran," tambahnya.

Foto: IG
Semoga segala masalah ini akan berakhir dengan cara yang terbaik. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 42
Komen

Previous : "Masih Ramai Tiada Kerja, Utamakan Pelakon Lama" - Siti Elizad Setuju Larangan Pelakon Muda Disolek Tua

Next       : "Kurang Ajar!"- Rita Rudaini Bengang Anak Dibuli Di Sekolah, Sampai Seluar Pun Dilondeh

Komen Terbaru

Quote monsterwife 30-11-2019 04:27 PM
Tengok aje video mata aku terus terkejut tengok ppuan perut berlapis tu

Lain-lain Komen

Quote per706 25-11-2019 11:36 AM
Janji jemput.kang x dijemput, dicerca plak. di nk dtg ke x mau, p lntak kt dia..kot ade keje ke..dktor khennn
Quote ReginaGeorge 25-11-2019 11:42 AM
Percubaan nak nampak suci ke lufya? Dah jadi astillah no 2 pilak dah..
Quote umbut 25-11-2019 12:44 PM
Kalau aku pun x nak dtg. Kena ngadap semua org.. blkg2 bagi hadiah sayang anak je lah. Nanti semua post kat ig. Camnorr
Quote asmara_me 25-11-2019 01:00 PM
kenapa kena canang tak dtg birthday party anak? seriously aku tak faham. yang duk menanya tu pun, bodoh level ape tu?
Quote RumiMenari 25-11-2019 01:02 PM
Acik cekelat tiga lapis ambil limelight birthday girl dlm video tu

Quote BicaraHatiku 25-11-2019 01:04 PM
asmara_me replied at 25-11-2019 01:00 PM
kenapa kena canang tak dtg birthday party anak? seriously aku tak faham. yang duk menanya tu pun, bo ...

Kannn...org tu ada masaalah apa yg diharapkan. Paham2 je la satu Msia tahu kot.

Quote Kurex 25-11-2019 01:25 PM
yg sebenarnya lufya, suami kau dekat rumah kurex
Quote meow_tompok 25-11-2019 02:22 PM
dia ni satu citer satu thread.... bertabahlah semua poremer cari

Quote yoshimitsu 25-11-2019 02:47 PM
meow_tompok replied at 25-11-2019 02:22 PM
dia ni satu citer satu thread.... bertabahlah semua poremer cari

khennnn
Quote cirkish 25-11-2019 02:52 PM
bg iols, laki dia tu doktor, maybe la tak free sgt.. pastu elok je la bg adiah blkg2 je..

kalo dtg kang, timbul cerita lain lak
Quote sokmogitu 25-11-2019 02:53 PM
dia ni Ruhainies versi selepas cerai
Quote nia_salina 25-11-2019 02:56 PM
They both need to stop talkin supaya tak memalukn anak di masa hadapan. Parents skg byk yg benak rope ni ler
Quote fifie_olin 25-11-2019 02:58 PM
ni pon nk bg tau
klu anak ko nk menikah tp laki ko x nak jadi wali
baru sesuai nk di canang
Quote coyote_ugly0911 25-11-2019 03:01 PM
RumiMenari replied at 25-11-2019 01:02 PM
Acik cekelat tiga lapis ambil limelight birthday girl dlm video tu

I pun tpokus kt acik cekelat 3 tier tu dulu.. trus x pokus kt besday girl n pink merc.     
Quote becir 25-11-2019 03:07 PM
Eii rimasnya tengok baju anak tu..budak kecik camtu takyahla pakai gaun labuh gitu..buat terjatuh tersadung je..
Quote kiyudi 25-11-2019 03:29 PM
rimas la bergaduh satu malaysia tahu...

boring..next
Quote tupperwarepink 25-11-2019 03:30 PM
anaknya sebijik muka ex laki. eh ex ke apa. ok la tu, kalau rindu tatap je la muka anak tu. x dtg bday tu sebab kang ada pulak makcik bawang edisi emotional nak serang dia kat sana lak. nanti bagi la anak kt laki celebrate belah sana pulak. biar parents bercerai tapi kasih sayang dua belah keluarga bertambah2 . anak juga yg untung nanti
Quote jijahjidinjudin 25-11-2019 05:32 PM
ReginaGeorge replied at 25-11-2019 11:42 AM
Percubaan nak nampak suci ke lufya? Dah jadi astillah no 2 pilak dah..

Kannnn .

X tahu lah knp jahh Pon X bminatttt dgn lufya ni.. MCM attention seeker pulakkkk...dediam je dah laa
Quote SiMontel 25-11-2019 07:21 PM
memula anak dia masuk room naik keta pink aku focus...tetiba acik kuih 3 lapis masuk terus focus aku bertukar ...berlapis2 sungguh

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131144s Gzip On
To Top