Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aset Cecah RM200 Juta, Shila Amzah Artis Bergelar Jutawan Di Malaysia?

25-11-2019 09:58 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 231

Seperti yang dilaporkan dalam saluran Youtube Gegar, DJ Naz cuba mengorek rahsia aset Shila Amzah yang dikatakan telah mencecah RM200 juta.

Namun, Shila seakan tidak menafikan tentang kenyataan tersebut bahawa dia seperti memperoleh kekayaan dalam dunia hiburan hasil bakat nyanyiannya walaupun dia kelihatan seperti berdolak-dalih untuk mengakuinya.


Foto: Instagram Shila Amzah 

Adakah Shila benar-benar bergelar jutawan sekarang? Shila menekankan untuk terus berjaya dalam bidang nyanyian, perkara yang menjadi keutamaan adalah untuk meneliti kontrak yang diberikan dan tahu menilai bakat sendiri.



Antara pencapaian terbaik Shila adalah ketika memenangi Asian Wave, dia telah menerima wang sebanyak RM5 juta.



Selain itu, dilaporkan juga Shila Amzah tersenarai dalam 100 Wanita Paling Cantik di Asia.

Walaupun pernah disekat rezekinya di Malaysia akibat kontroversi yang tidak baik, namun bakat nyanyian Shila tetap mendapat tempat di negara lain. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
9
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 231
Komen

Previous : Belum Tutup Pintu Hati, Fauziah Latiff Masih Mengharapkan Jodoh Baru

Next       : Nasir Bilal Khan Tolak 20 Tawaran Lakonan, Tengok Tajuk Drama Nak Termuntah!

Komen Terbaru

Quote Orix 1-12-2019 02:34 PM
fealefea replied at 27-11-2019 09:49 PM
Biokan Shila ni kaya. Dia ada inisiatif nk majukan diri. Ternyata anak melayu mendunia. Dianaktirika ...

Nk juara apa nya, msuk ajl pn x lepas. Dlu sheols menang tmpat ke 2 pn wartawan masih boikot sheols n x tepek gmbar sheols. Selayaknyalah. Iols bukan bekap reputz sgat. Tapi kes dia gaduh dgan reputz tu nonsense sgat. Mahkamah pun kowserrr nak melayan. Kalau betul isu tu besar sgat baik mahkamah dah take action. Ni ditolak mentah2. Dia buat rayuan pun mahkamah tolak kes dia nak saman reputz. Reputz tu pn ada nak saman shila pun mahkamah bo layan.

Lain-lain Komen

Quote ffbeauties 25-11-2019 10:02 AM
Best lagu dia yang baru ni.
Tapi dari dulu tak dapat nak suka dia. Dia ada 'attitude'
Teringat pula lagu hutang..
{:run
Quote boojaat 25-11-2019 10:05 AM
Baju anak dia tu beli kat mana???
Quote balakkampung 25-11-2019 10:08 AM
wahhh...tahniah shila...
Quote haruslah 25-11-2019 10:09 AM
ffbeauties replied at 25-11-2019 10:02 AM
Best lagu dia yang baru ni.
Tapi dari dulu tak dapat nak suka dia. Dia ada 'attitude'
Teringat pu ...

i 2nd u
masih terbayang shila tekno dia


Quote mixed 25-11-2019 10:12 AM
patut la reputs  fonen makin jaki dgn shilalat
laki nya pn asyik  ada mengekor sheol x kerja di obersea lagi kah ?
Quote afie_m 25-11-2019 10:14 AM
wow...tahniah shila....
Quote Acikgomen 25-11-2019 10:14 AM
Heshe bukan ade rumah ke kat China sinun
Quote munchkin 25-11-2019 10:15 AM
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. Banyak sangat eh ah uh itu ini serba tak kena. Cari rezeki kat negara lain yg appreciate u.

Kudos. I love your talent okeh.

Quote haznor 25-11-2019 10:35 AM
Kalau aset dia 200 juta. Aset tokti berapa pulak ya ...
Quote RatuDunia94 25-11-2019 10:46 AM
haznor: Kalau aset dia 200 juta. Aset tokti berapa pulak ya ...


Toktie bodoh2 pon dlm 500 juta la kot termasuk bisnes simplysiti sheols.. no wonder ramai menempel kat sheols..
Quote clarizsa 25-11-2019 10:48 AM
Wow
Tahniah
Nampak biasa je tapi loaded
Bagus shila amzah
Quote cikperiukkera 25-11-2019 10:51 AM
Iols percaya jerrr xila ni dh jutawan & ada aset2 lain... tp keep it low x menunjuk mcm retis yg jual produk oem sikit2 tayang rumah,keta,cuti memanjang. Tahniah xila!
Quote dua_chzy 25-11-2019 10:51 AM
Edited by dua_chzy at 25-11-2019 10:58 AM
munchkin: I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka. Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. Banyak sangat eh ah uh itu ini serba tak kena. Cari r ...


Yeap. Sheol memang super talented. If Aubrey kata Ernie Zakri antara the best singer Malaysia pernah produce, akak nak kata menda sama huntok Shahila Amzah.

Akak harap sangat lagu Into The Unknown (Frozen 2 - Idina Menzel/Panic At The Disco) versi Malaysia dinyanyikan oleh Shila Amzah. Musti sedap, berkuasa dan rasa bertenaga ja dengar lagu ni dalam BM if sheol yang nyanyi karna ai yaqin sheol mampo kekalkan aura asal lagu ni. Tolong la Disney Malaysia jangan bagi Ayda Jebat suara penyek. Tengok lagu Moana tu, lemau ja versi Ayda. Begitu juga lagu Let It Go versi Marsha - nyanyi macam tak cukup makan nasik kekdahnya.



Quote BicaraHatiku 25-11-2019 10:54 AM
munchkin replied at 25-11-2019 10:15 AM
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. ...

dia ni pandai iols respek. dari pendam bakat simpan suara.. dia nyanyi depan youtube. camtu la nk promote diri...bakat dan platform dah ada...
ko melalak je dpt jugak offer show2 gala dinner ke haper...

Quote tupperwarepink 25-11-2019 10:57 AM
bakat dia x dihargai di malaysia sebab attitude dia ke apa? baik jadi mcm yuna je, stay exclusive gitu. x pyh la ikut prangai instafemes yg lain. dok promote laki, anak, kehidupan seharian yg tah pape
Quote Tudungpink 25-11-2019 11:00 AM
Iols percaya jer dgn aset2 dia sbb dia mendonia di china sana...bakat dia terbaik, sore pun sedap...tahniah..
Quote doubleA 25-11-2019 11:01 AM
Walaupun sheols jutawan, tapi lifestyle tak la nampak terlalu menunjuk mewah. In fact lepas beranak pun sheols tak menunjuk pantang kat tempat private dan mahal, ada maid bagai walau sheols mampu
Quote hatikudus 25-11-2019 11:01 AM
munchkin replied at 25-11-2019 10:15 AM
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. ...

Betul tu, aku pun cuma tak suka slang dia je, mcm dibuat2
Quote becir 25-11-2019 11:08 AM
munchkin replied at 25-11-2019 10:15 AM
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. ...

Betul Tu..dah kalau China lagi appreciate dia, angkut jela anak n laki duduk sana majukan lagi career. Agak2 dah malas nak nyanyi balikla Malaysia retire.

Lihat semua komen(231)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.140370s Gzip On
To Top