Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Perut Buncit Bukti Kasih Sayang Isteri - Linda Rafar Suka Suami Kekal Buncit

22-11-2019 10:33 AM|Oleh: natrahn| Komen: 20


Pastinya, perut buncit pada sesetengah individu dapat menggugat penampilan dan menyebabkan rasa kurang keyakinan diri. 

Namun, penyanyi Linda Rafar berpandangan sebaliknya. Mendirikan perkahwinan lebih sedekad lalu, beliau mahu suaminya terus berperut buncit. 

Perkara ini dikongsikan isteri pelakon Syed Aiman dalam sebuah video yang dimuatkan di Instagramnya.




"Orang diet, dia sibuk diet. Saya tidak suka awak diet. Saya suka awak buncit," luahnya dalam video itu.




Luahan itu turut dikongsikan Syed Aiman di laman Instagram miliknya dan mengundang reaksi positif warganet.




Penulis berpendapat, Linda Raafar suka perut suaminya buncit sikit-sikit sahaja dan masih dalam ukur lilit terkawal. Perut buncit bukti kasih sayang isteri dan mungkin kelihatan seksi. 

Namun, awas! Lemak-lemak terkumpul mungkin akan menjadi bom jangka yang boleh menamatkan nyawa. Perut buncit adalah sarang penyakit. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Previous : Belum Tutup Pintu Hati, Fauziah Latiff Masih Mengharapkan Jodoh Baru

Next       : "Letihlah Banyak Masalah Lain Filem Tempatan"- Isu Netflix, Sharifah Amani 'Sound' Ahmad Idham?

Komen Terbaru

Quote belilies 24-11-2019 07:29 PM
Mulut kau bley tahan linda.... Bersusun org pompuan komen tasty kat laki kau. Jgn esok lusa dia fit 6packs nanti sauk pompan hot barulah kau tau.

Lain-lain Komen

Quote Orix 22-11-2019 10:38 AM
muka hensem tp buncit xpela....lgpun ini jenis buncit kurus mcm ijoy laki sharifah shahirah tu.... still good looking kalau buncit... tapi kalau muka pecah pstu buncit  
Quote polluxsstar 22-11-2019 10:42 AM
buncit sikit ok la
bukan buncit yg mcm ada budak kt dalam
Quote Kurex 22-11-2019 10:53 AM
buncit sikit takpe.. jgn double chin
Quote chicozinn 22-11-2019 11:03 AM
tapi laki dia helokk..
Quote ashcroft86 22-11-2019 11:16 AM
Herlokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Dulu lagi herlokkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Quote LuvAurora 22-11-2019 11:19 AM
Hensem syed aiman ni dolo2.. Lani pun not bad
Quote natrahn 22-11-2019 11:31 AM
Kurex replied at 22-11-2019 10:53 AM
buncit sikit takpe.. jgn double chin

hahahahah... betul juga cakap kurex nih
Quote kiah_mai_pulak 22-11-2019 11:42 AM
Orix replied at 22-11-2019 10:38 AM
muka hensem tp buncit xpela....lgpun ini jenis buncit kurus mcm ijoy laki sharifah shahirah tu.... s ...

mksud chuols Rahim sepahtu?
Quote Orix 22-11-2019 12:19 PM

ehhh ehh chuols... sebenarnya iols hampir2 nak taip nama heols... tapi kowserrr nnt org kata body-shaming, tapi mmg betulll pun
Quote irlene_hana 22-11-2019 02:08 PM
Baru2 ni aku nampak syed aiman ni xde buncit pun. Dia pakai seluar jog kot seluar org perempuan pakai g gym tu ketat gitu, baju t dan cap. Segak je tengok fit je.
Quote NekNgah 22-11-2019 02:54 PM
Buncit ke Syed Aiman ni?  Nampak segak aje...
Quote Themilo 22-11-2019 03:43 PM
Kurex replied at 22-11-2019 02:53 AM
buncit sikit takpe.. jgn double chin

meols pernah jumpa syed aiman ni kat masjid bangsar uols, time balik solat jumaat.. helok sangaaatttt.. bergetar badan iols, nasib baik tak pengsan
Quote Kurex 22-11-2019 03:48 PM
Themilo replied at 22-11-2019 03:43 PM
meols pernah jumpa syed aiman ni kat masjid bangsar uols, time balik solat jumaat.. helok sangaaat ...

walaupun rumah iols dekat bangsar, jarang nak pergi situ.. dulu elok sekarang macam tak...
Quote sukacactus 22-11-2019 03:50 PM
Ok la tu...jgn pakai baju fit udah le...buruk!
Quote pearl.silver 22-11-2019 10:25 PM
Klu tgk dlm rancangan masak apa ni
Syed aiman ni mcm seorang yg tegas
Apa dia buat org lain jangan kacau
Quote SalenaGomez 22-11-2019 11:33 PM
Themilo replied at 22-11-2019 03:43 PM
meols pernah jumpa syed aiman ni kat masjid bangsar uols, time balik solat jumaat.. helok sangaaat ...

Lagi satu slalu jugak kat masjid TTDI tu
Quote sleepandream 23-11-2019 01:11 AM
kalau dah wife sendiri suka macamtu... lantak lerr...
macamtu jugak lelaki suke yang chubby2... fetish badan besar katanya
Quote cutepiekiss 23-11-2019 01:26 AM
Linda tak nak laki kena caras la nie...
Quote gigi 23-11-2019 10:42 AM
itupon nak cite ke ngok...kepam

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.157482s Gzip On
To Top