Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hadiah Disangka iPhone 11, Rupa-Rupanya Pregnancy Kit - Shukri Yahaya Teruja

22-11-2019 11:18 AM|VanillaThunder| Komen: 24





Sekejap sahaja masa berlalu, rupa-rupanya  perkahwinan pelakon Shukri Yahaya dan Tya Adnan sudah menjangkau usia empat tahun setelah mereka mendirikan rumah tangga pada tahun 2015.

Shukri Yahaya dan Tya Adnan Bersama  anak mereka, Aira Ameena Foto-Astrogempak.com



Justeru, Shukri Yahaya telah mendedikasikan ucapan khas buat isterinya, Tya Adnan di laman Instagramnnya sempena ulang tahun perkahwinan mereka. Dalam ucapannya itu, Shukri atau nama sebenarnya Mohd Shukri bin Yahaya turut memberi petunjuk kepada isterinya mengenai hasratnya untuk  memiliki cahaya mata kedua.



Nampaknya ulang tahun perkahwinan mereka kali ini menjadi lebih bermakna apabila Tya memberikan kejutan kepada suaminya berupa hadiah yang pada mulanya disangka  sebuah permainan video, namun setelah dibuka oleh Shukri ianya tertera sebuah lagi kotak bungkusan sebuah jenama telefon bimbit terkenal.

"Alamak! Apa 23 ni? Eh???pregnant??? la..Alhamdulillah," ujar Shukri yang teruja.




Video kejutan  itu dikongsikan oleh Tya Adnan di laman Instagramnya lantas pasangan itu dihujani ucapan tahniah oleh rakan-rakan artis dan peminat yang mendoakan agar kandungan Tya akan sihat sehingga dilahirkan.

Terdahulu, Tya Adnan pernah mengalami keguguran April lalu sekaligus menghancurkan impiannya  untuk menimang cahaya mata kedua selepas kelahiran anak sulungnnya Aira Ameena. 

Shukri yang redha atas ketiadaan rezekinya untuk menimang cahaya mata kedua waktu itu mengharapkan anak lelaki sekiranya dikurniakan zuriat lagi di masa hadapan. Semoga impian Shukri menimang cahaya mata lelaki terlaksana kali ini. Tahniah diucapkan kepada Shukri Yahaya dan pasangan. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Previous : Belum Tutup Pintu Hati, Fauziah Latiff Masih Mengharapkan Jodoh Baru

Next       : "Letihlah Banyak Masalah Lain Filem Tempatan"- Isu Netflix, Sharifah Amani 'Sound' Ahmad Idham?

Komen Terbaru

Quote putericahaya999 26-11-2019 11:46 AM
Tahniah
Ensem daripada jericho rochales

Lain-lain Komen

Quote doubleA 22-11-2019 11:37 AM
Tahniah. Comel je suara pelat2 anak sulungnya tu
Quote Acikgomen 22-11-2019 11:48 AM
doubleA replied at 22-11-2019 11:37 AM
Tahniah. Comel je suara pelat2 anak sulungnya tu

Acik takleh move on dgn kes heshe sangap tetek dak wicet
Quote Kurex 22-11-2019 11:52 AM
manis muka sokri ni...aummmmmm
Quote LuvAurora 22-11-2019 11:56 AM
Tahniah.. Bahagianya hidup depa
Quote tupperwarepink 22-11-2019 12:08 PM
yg ni pun edisi nak bgtau seantero ummah ngesek da berjaya ke cane ni
Quote cicicumel 22-11-2019 12:14 PM
Mesti dlm hati nak jugak iphone 11..ke mmg bawah tu ada ip 11?
Quote adelea 22-11-2019 12:16 PM
Acikgomen replied at 22-11-2019 11:48 AM
Acik takleh move on dgn kes heshe sangap tetek dak wicet

alahai acik , perlu ke nak kembalikam kisah silam orang?

doa yg baik2 sudehh
tahniah , sukri and tya, aira dapat adik
Quote prizadane 22-11-2019 12:19 PM
Tahniah! Tapi kalau tak dapat baby boy, jangan sedih ye. Semoga kandungan sihat
Quote supermum 22-11-2019 12:37 PM
Biasa memang macam ni, kalau bini slim balik, mesti lekat baby. hahaha Tahniah
Quote CinnamonR 22-11-2019 01:12 PM
Untungla..alhamdulillah
Quote Minami2013 22-11-2019 01:17 PM
Anak yg sulung umur berapa ye..
Quote lotionmilo 22-11-2019 01:18 PM
Muka tya ni floles terokkk.memang asli floles kah?

Congrats syuktya!!
Quote stania83 22-11-2019 01:18 PM
wahh dah biasa ya bini sponsor
Quote harubom 22-11-2019 01:39 PM
tupperwarepink: yg ni pun edisi nak bgtau seantero ummah ngesek da berjaya ke cane ni

Errr xkn xboleh announce pregnancy?
Quote gummygummy 22-11-2019 02:18 PM
comel je anak dia tu pelat2 haha
Quote NekNgah 22-11-2019 02:23 PM
Alhamdulillah, tahniah, memang dah sampai masa Aira dapat kawan.
Quote gadis_tulip 22-11-2019 03:08 PM
Alhamdulillah. Bertambah2 baby tahun 2020 zaman orang kata ade kete terbang.

Last2 kete tak terbang2. Hehe

Anyway, tahniah SY and TA.
Quote RatuDunia94 23-11-2019 05:11 PM
Untung lah bini heols.. laki helok.. so nk buat ape lg ngangkang je la produce anak..
Quote nsmy 23-11-2019 05:40 PM
Tahniah syuk n isteri

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134732s Gzip On
To Top