Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Masih Dikecam Walaupun Beri Penjelasan, Akhirnya Instafamous Tampil Mohon Maaf Secara Terbuka

22-11-2019 03:23 PM|natrahn| Komen: 34


Terdahulu, dua orang instafamous Andika Putera dan Nadira Isaac menjadi viral ekoran video iklan 'ubat kuat lelaki' mereka mendapat kecaman warganet kerana kandungan video itu dilihat kurang sopan dan lucah.

Mereka berdua telahpun memberi penjelasan bahawa mereka hanya berlakon mengikut skrip yang diberikan berdasarkan bayaran lumayan yang diterima kerana video tersebut mengundang kecaman warganet.

Namun begitu, warganet masih menghentam mereka di media sosi@l. Oleh itu, mereka berdua akhirnya tampil memohon maaf secara terbuka.


Menurut Andika yang juga duta kepada produk tersebut dan Nadira,  mereka mengakui kesilapan dan cuba memperbaiki diri untuk jadi lebih baik, dan menerima kecaman tersebut dengan hati terbuka.



"Saya baca semua komen di semua media sosial, dan saya juga ada reply banyak komen di ig saya atas teguran dan kecaman oleh netizen. 

"Saya reply dan video ini untuk semua netizen yang saya tak sempat nk reply satu satu. 

"Harap semua boleh maafkan saya dan @nadiraisaac," katanya.  

Terlajak perahu boleh diundur, terlajak perbuatan padahlah badan. Semoga mereka berdua lebih berhati-hati di masa akan datang. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 34
Komen

Previous : Tahniah! Barista Malaysia Juara Pertandingan Seni Latte Dunia, 'Tak Sangka Hebat Betul'

Next       : Doktor Sanggup Sedut Urin, Selamatkan 'Atuk' Sakit Tak Boleh Kencing Atas Pesawat

Komen Terbaru

Quote maitang 26-11-2019 10:17 AM
knnk replied at 25-11-2019 10:44 PM
Kalau tgk video dia jejalan kat IG tu, bontok dia petak dan flat sebenarnya.

adui, terbayang adudu boboboi pulak

Lain-lain Komen

Quote cikatilia 22-11-2019 03:30 PM
gelinya tgk IG dua2
hat tino senok nak tunjuk bontot
hat jantan dah mcm ninja turtle
Quote saviour_09 22-11-2019 03:38 PM
gayah nyeewww muka nyah itewww
Quote sarah82 22-11-2019 03:42 PM
Lelaki pun pakai lens kaler2
Quote chicozinn 22-11-2019 04:03 PM
kurek mana?cuti sempena jumaat ke?
Quote natrahn 22-11-2019 04:40 PM
chicozinn replied at 22-11-2019 04:03 PM
kurek mana?cuti sempena jumaat ke?

tadi ada... petang dia bz kot.. kurex suka kan abam-abam lengan sado ni hehe
Quote violetungu 22-11-2019 04:43 PM
geli geleman tengok laki macamni..
Quote giyomi 22-11-2019 04:46 PM
ko ada otak kan, ker otak letak kat bontot. ko tak rasa ker lakonan sebegitu bakal undang kecaman.  play victim. phuiii
Quote Bunggah 22-11-2019 05:09 PM
Apasal lelaki melayu skrang xnmpk mcm lelaki melayu dulu2? More to kokesen look. Pakai ape? Produk timbang kilo, suntik vit c ke?
Quote renko 22-11-2019 06:04 PM
jijik je binatang2 ni
Quote botol_purple 22-11-2019 06:59 PM
Lain nye muke pompuan tu dlm video. Xruncing pulak.  Hihihi
Quote LuvAurora 22-11-2019 07:20 PM
Iols paling geli kalau laki badan ketul2 mcm tu..
Quote febreze 22-11-2019 07:56 PM
pendek lidah pondan tu kan..berangan la dua2 ekor tu hahaha
Quote salmon-suki 22-11-2019 08:18 PM
Siapakah mereka ini?isaac?ke ishak?kekeke~
Quote Andyscenes 22-11-2019 10:55 PM
pompuan x lawa tek kecik. xmo
Quote Perawankota 23-11-2019 12:31 AM
Lantakkkkk korg lah.. Dosa korg tanggung
Quote inspiro92 23-11-2019 11:20 AM
gi mampos  2 ekor ni. menyemak je atas muka bumi.still  nightmare pas tgk video dorang.
Quote Mary_jane 23-11-2019 01:04 PM
Buat salah then minta maaf. Senangnya hidup.
Quote Stila92 23-11-2019 03:49 PM
pakai tudung pun macam x pakai tudung jer kekdahnya..bagus buang jer tudung tu.berpakaian tetapi telanjang.even i yg free hair pun malu nak pakai baju yang ketat2 macam dia ni.
Quote Stila92 23-11-2019 03:50 PM
adik ipar i yang mualaf pun lebih tau cara berpakaian muslim yang betul

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091783s Gzip On
To Top