Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dedah 'Skandal' Tok Ram, Alyah Dilahar Tak Hormat Suami?

21-11-2019 11:56 AM|Oleh: LilRose| Komen: 78

Dah berbuih agaknya penyanyi Datin Alyah menepis dakwaan mengatakan mahligai dibina dengan suami, Datuk Ramli MS dilanda badai.

Warganet pantang melihat selebriti tidak berkongsi gambar bersama suami atau isteri di media sosial. Mulalah tuduh rumah tangga goyah dan sebagainya!

Dalam kemas kini terbaru di Instagram, Alyah yang jarang memuat naik gambar bersama suami akhirnya mendedahkan 'skandal' Tok Ram selama ini.


Kredit foto: IG

"Kenal tak mamat belakang tu?

"Tahun ni, sempena ulang tahun kelahiran dia saya nak buat pengakuan. Sebenarnya, inilah skandal saya selama ni.

"Memang dia tak pernah letak gambar saya dlm IG dia. Dah nama pun skandal," tulisnya.


Kredit foto: IG

Berikutan itu, ramai memuji pasangan terbabit yang jarang-jarang berkongsi momen mesra suami isteri di media sosial.

Selain itu, warganet mendoakan agar Alyah dan Tok Ram bahagia selalu dan jodoh berpanjangan.

Namun, tidak semua senang hati melihat Alyah gembira. Ada sahaja komen negatif ditinggalkan.


Kredit foto: IG

Sememangnya ramai warganet yang malas membaca, apatah lagi mahu menghadam sesuatu yang disampaikan di laman sosial. Main terjah saja! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 78
Komen

Previous : "Dah Hilang 45 KG Lepas Buang Perut" - Patutlah Slim, Michael Ang Dedah Rahsia Kurus

Next       : "Low Class, Nak Tiru ANTM Tapi Hasil Kelaut, Apoo!"- Jurugambar, Stylist Dewi Remaja 2019 Dikecam

Komen Terbaru

Quote adelea 22-11-2019 12:24 PM
aku mati2 ingat skandal bebetul , punya la pembaris , sekali ...
lawak je datin alyah ni
awak netizen cam bongok sgt

Lain-lain Komen

Quote Orix 21-11-2019 12:06 PM
hahahhaaha sakit jiwa kalo layan netizen......
Quote edoraixora 21-11-2019 12:11 PM
netizen kalau dilayan boleh jadi giler lah korang...
Quote hyie 21-11-2019 12:14 PM
netizen pon pembaris sangat lah...tak syak bbnu kelas pprt
Quote weezerfan 21-11-2019 12:15 PM
Kesah pulak alyah oi.. Laki hang tu kertu level nyiang dah weyh.
Quote cutepiekiss 21-11-2019 12:15 PM
Bongok tol la lah. Obviously dia bergurau ngn laki dia.
Quote adeqqq 21-11-2019 12:15 PM
netizen yang suka mencapup x tentu hala n perasan diri semdiri yang betul kalau layan mmg sewel. Benda gurau pun x leh nak beza
Quote potsshine 21-11-2019 12:17 PM
netizen byk tak lulus bahasa melayu...tak paham cerita gurauan...cerita pembaris...cerita bengkang bengkok...tu la...masa sekolah suh belajo ilmu matematik tu betul2 x nak...huh!
Quote sarah82 21-11-2019 12:17 PM
Aku tgk tok ram sengih sampai telinga.. Maknanya depa happy la
Quote bondeh 21-11-2019 12:18 PM
kadang2 i tgk komen2 netizen then view ig dorang, yahampun duduk hulu banat muka desa gegeh nak berig bagai pastu komen macam baru keluar gua...
Quote minahmanja 21-11-2019 12:19 PM
aku lebih suke cara izara handle ig dia.. off komen .. drpd sakit hati melayan netizen bodoh ni semua..
Quote Nham22 21-11-2019 12:20 PM
Alahhh haji ngan jehan boleh je bahan tokram.. Takkan isteri sendiri xboleh nakk bahan suami...double standard pulokss
Quote puanbintang 21-11-2019 12:20 PM
slu post sweet mweet dengan partner pun orang bercakap, tak slu post pun orang bercakap..so flip hair jelah..
Quote Girl-N-Roses 21-11-2019 12:22 PM
orang tu aman2 je..netizen yg kecoh
tk letak pic kt IG terus kata ada prob
padahal msg2 malas nk tunjuk segala
Quote sweetpea911 21-11-2019 12:22 PM
At 60’s, he’s looking great! Most men masuk 40’s je dah boroi n kepam! Tp wrong move la Alyah, nnti ade lak komen jauh la, xrapat2 peluk pinggang la ape lah..but one thing for sure la, bukan kaleng2 pmpuan bole hidup ngan laki cam tokram ..mental kena strong.. tp bole jamin dia mmg setia
Quote fliphair8 21-11-2019 12:36 PM
sian tinyah...nak gurau2 ngan laki pun jadik bisul bontot netizen....
Quote September14 21-11-2019 12:40 PM
Cari la laki baru xnk rasa ke pucuk2 muda yg sdap mcm nafiz muaz tu.. aumm nyummeh
Quote AshkieLa 21-11-2019 12:42 PM
cute je gurau2 gitu laki bini... amik gambar pun helok je nampak tak perlu peluk2 kiss2 bagai...

daripada caption acah2 mcm si perasan Keanu Reeves tuu...
hujung2 bini mak buyung nak naik tuk tuk pun tak dibantunya...
Quote bambimbom 21-11-2019 12:44 PM
tinyah siap mention lg tp dlm phone tok ram byk muka dia smpi muntah tgk.. biar netizen panas bontot.. hahaha.. pape pun semoga bahagia smpi bila2 utk pasangan ni.. dorg pun berhak utk bahagia..  
Quote lasagna 21-11-2019 12:44 PM
hahaahha funi gak tinyah ni ya..

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113722s Gzip On
To Top