Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dua-Dua Hadapi Masalah Rumah Tangga, Ammar Alfian Sentiasa Sokong Sharnaaz Ahmad

19-11-2019 05:23 PM|Oleh: Saiful| Komen: 33

Nampaknya, Ammar Alfian dan Shaarnaz Ahmad sedang melalui situasi dan kemelut yang hampir sama.

Baru-baru ini, Ammar ada berkongsi kisah perjalanannya bersama Sharnaaz yang sudah dikenalinya sejak 2008 lagi.

Ketika itu, mereka sama-sama berlakon sebagai kawan baik dalam drama Tari Tirana.


Foto: IG



Katanya, hubungan mereka berdua kemudiannya menjadi rapat umpama adik-beradik.

"Kami telah lalui jatuh bangun dalam industri. Dibuang dan dipergunakan tapi kami masih berdiri, masih lawan," tulisnya.

Bukan sahaja perjalanan dalam dunia seni, malahan mereka juga menghadapi masalah rumah tangga.

Bagi yang tak tahu, rumah tangga Ammar sebelum ini goyah kerana didakwa berlaku curang semasa isterinya, Nelissa hamil 6 bulan.



Walaupun tidak bercerai, namun Nelissa kata mereka sudah tidak tinggal sebumbung sejak Mei lalu.

Bagi Sharnaaz pula, isterinya Nabila sudah memfailkan penceraian pada 31 Ogos lepas.



Saling menyokong antara satu sama lain, Ammar menambah;

"Tapi Allah tahu kami adalah fighter dan survivors. Tuhan tahu kami boleh terima kesakitan dan ujian ini.

"Aku sentiasa ada untuk kau dan sebaliknya."



Semoga kedua-dua aktor kacak ini tabah dalam menghadapi ujian dan badai yang melanda dalam hidup okay. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 33
Komen

Previous : "Daddy!"- Suami Lufya Dihencap Tidak Endahkan Raungan Anak

Next       : Belajar Vokal, Mia Sara Nak Jadi Penyanyi Pula Ke Ni?

Komen Terbaru

Quote newyork 21-11-2019 10:14 AM
2-2 tak reti jaga bini..

Lain-lain Komen

Quote tokenn 19-11-2019 05:34 PM
moga yang terbaik utk dorang
Quote wajibalQuyub 19-11-2019 05:36 PM
dia yang cari pasal kekdahnya
Quote fliphair8 19-11-2019 05:47 PM
adek hakak dulu suka hangkut anak2 hakak masa tu comel2 age 3/4 yo...sebab ciki2 suker....hanat sangat pangai....penyudahnya adik hakak sampai skrg membujang....
Quote ajinomotonosuga 19-11-2019 05:52 PM
Kacak abah ko! Dah la cam badak..bodoh plak tu..cian pompuan tu

Pompuan ske jtn biasa je body tp bijak cari duit n witty..tgk salih yakob..brapa lobang dia ada haaa

Satu lobang pun tak terjaga..sibukkk jaga body..jantan bodoh..mmg wajib kne bala pun
Quote virgo19 19-11-2019 05:57 PM
Dua2 loser, tak pandai jaga bini. Tapi acah2 fighter. Bini tengok pun menyampah.
Quote stormcloud 19-11-2019 06:00 PM
Diminta cakap baik.
Quote sarah82 19-11-2019 06:27 PM
fliphair8 replied at 19-11-2019 05:47 PM
adek hakak dulu suka hangkut anak2 hakak masa tu comel2 age 3/4 yo...sebab ciki2 suker....hanat sang ...

Hahaha.. Patutny dia jadi cikki magnet.. Awat terbalik
Quote becir 19-11-2019 06:49 PM
tokenn replied at 19-11-2019 05:34 PM
moga yang terbaik utk dorang

Moga terbaik utk @Kurex gak..haha
Quote slipar_jepon 19-11-2019 06:59 PM
Masalah cari sendiri kekdahnya.. pastu acah bapa mithali. So si amar tu ape status? Cerai juga kerr
Quote solarlunar 19-11-2019 07:14 PM
Tari Tirana???

Ada Sharnaaz  ke??? Seingt I hero die Shahz Jazsle.
Quote Kurex 19-11-2019 08:07 PM
tak baik kata macam tu dekat ammar ni.. uishhh lengan dia sedap dibuat bantal.. mesti lena...
Quote Kurex 19-11-2019 08:09 PM
becir replied at 19-11-2019 06:49 PM
Moga terbaik utk @Kurex gak..haha

biarlah ammar ni cerai..
Quote nafham 19-11-2019 09:16 PM
Sharnaaz ni hensem tp malang ada masalah anger management n mulut cam gampang. Kalau  dia bersifat cam shafik Kyle, mesti dr dulu dia dah letop2.
Quote Minami2013 19-11-2019 09:24 PM
Sama2 jenis tak appreciate isteri.. bila perempuan dah tawar hati baru lah nk play victim..
Quote Fettybombom 19-11-2019 09:45 PM
Eewww dia ni... Guna la anak utk update insta ye... Psl keje mn??
Tp bagusla jika dgn kehadiran baby blh ubah diri ke arah lbh baik noo..........
Quote sukacactus 19-11-2019 09:50 PM
solarlunar replied at 19-11-2019 07:14 PM
Tari Tirana???

Ada Sharnaaz  ke??? Seingt I hero die Shahz Jazsle.

Ada
Aku mula perasan dia berlakon dlm citer tu la
Masa tu dia couple dgn ruzana ibrahim yg jd cikgu tarian diorang dlm citer tu
Quote RatuDunia94 19-11-2019 10:46 PM
Paskal 2???
Bersiap sedia kekrul mendunia semula.. hahaa
Quote Zona2020 20-11-2019 08:56 AM
ajinomotonosuga: Kacak abah ko! Dah la cam badak..bodoh plak tu..cian pompuan tuPompuan ske jtn biasa je body tp bijak cari duit n witty..tgk salih yakob..brapa lobang ...

Jangan komen tunjukkan bangang kamu tu..
Quote xAthenax 20-11-2019 09:03 AM
Edited by xAthenax at 20-11-2019 09:07 AM

I wonder berapa lama mamat 2 ekor ni  boleh bertahan kalau beri jaga anak 24/7?
sure anak  di SUBCON  dalam jangka waktu yang kurang dari seminggu.so sik ibuh lah acah2 bapa mithali.


Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.163961s Gzip On
To Top