Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Daddy!"- Suami Lufya Dihencap Tidak Endahkan Raungan Anak

20-11-2019 10:28 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 176

Pasti semua maklum bahawa rumah tangga Lufya dan suaminya Dr Che Muhammad Hafiz sedang bergolak. Walaupun pada awalnya lelaki itu dikatakan telah melafazkan cerai melalui Whatsapp, tapi perkara sebaliknya yang berlaku.

Semasa prosiding kes penceraian mereka di Mahkamah Syariah Subang Bestari, Che Muhammad Hafiz telah membuat keputusan untuk tidak bercerai sehingga menyebabkan isterinya juga keliru.


Kredit foto: IG

Menerusi video yang dimuat naik mStar Online, dapat dilihat kedua-dua mereka tidak dapt memberikan kata putus mengenai hal itu kerana masih dalam proses mahkamah.



Walau bagaimanapun, netizen lebih tertarik melihat video anak pasangan itu, Laana Haura yang berteriak memanggil ayahnya "Daddy! Daddy!".


Kredit foto: Youtube

Pun begitu, doktor itu kelihatan lebih sibuk cuba berlalu daripada berhadapan dengan pihak media sambil ditemani beberapa bodyguard.

Netizen yang menonton video ini melahirkan rasa marah kerana kasihankan anak kecil itu yang menangis dan cuba mendapatkan ayahnya, tetapi telah ditahan oleh Lufya.


Kredit foto: Youtube

Geramnya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 176
Komen

Previous : "Saya Terpaksa Utamakan Fan Club" - Peminat Kecewa Tak Dapat Bergambar Dengan Naqiu

Next       : Dua-Dua Hadapi Masalah Rumah Tangga, Ammar Alfian Sentiasa Sokong Sharnaaz Ahmad

Komen Terbaru

Quote famri7 23-11-2019 11:33 PM
Lawa jugak lufia..ada iras2 ajouli kopek...kenapa anak heshe macam orang asli?

Lain-lain Komen

Quote manehnya 20-11-2019 10:31 AM
sedih giler tgk kt ytube,

nmpak mmg hati kering, lama x jumpa anak lg dia x heran
Quote Kurex 20-11-2019 10:35 AM
memang nampak gayah
Quote anony-mous 20-11-2019 10:38 AM
X smpai hati nk tgk video tu sbb tgk gmbar pon dah rasa sayu. Setan betol bapak mcm ni. Ank kau pggil boleh buat xtau
Quote prettyuglybabe 20-11-2019 10:39 AM
muka closet sangat lakinya...

sikit pun dia tak paling tengok anak kan..
takde langsung ke rasa rindu nak peluk anak..
semoga mandul tak membiak lagi dah..
Quote doubleA 20-11-2019 10:43 AM
Selayaknya kena hencap ingat muka jambu baju ketat body guard sado kerja doktor boleh dapat sanjungan ummah?
Quote kucingitam 20-11-2019 10:44 AM
elok dia ni berjodohan dgn kak nag..bercerai takyah kisah hak jumpa anak ke, lawatan ke, penjagaan ke
Quote kakiah12 20-11-2019 10:46 AM
Kesian anak tu. Sampainya hati buat anak sndr mcm tu. Mintak jauh la keturunan aku drpd lelaki mcm ni hmmm
Quote coco 20-11-2019 10:49 AM
kenapa tak lepaskan haura tu gi lari kat bapak dia.  tengok camner reaksi bapak.  si bapak tu mungkin tgh feeling2 vvip ada guard ketul ketul keliling.   dia ingat dia siapa yg kena ada bodyguard ketul2.   


nampak gayah sangat daddy nya
Quote shania88 20-11-2019 10:50 AM
Dia bagi sattemant dia tak perasan anak dia panggil dia

PENIPU

kuat kot anak dia jerit

Quote roti_banjir 20-11-2019 10:53 AM
sejenis jantan ignorant dan macam cilaka…. actually ko memang dah taknak kan kat bini ko nih, tapi ko nak junjung ego ko sbb ko bengang dia dok bukak cerita kat press psl rumahtangga korang, tuh sebab ko nak gantung jer bini ngan anak ko…..

awalnya aku tak sokong si lufya nih canang hal rumahtangga kat media, tapi bila tgk video nih, aku setuju jer ngan apa yg si lufya nih buat… memang sejenis jantan tak nak hadap tanggungjawab… ada maslaah rumahtangga, gantung jer bini tak bertali, takyah berhubung, takyah nak ckp apa2, biarjer….. pastuh tetiba dia boleh tambah bini, membiak ngan anak baru, tapi bini lama dia biarkan terkontang-kanting…..

utk para pesakit doctor hafiz mental nih, sila sound tepek kat dia secara berjemaah klu korang jpa dia.... ceramahkan sekali tanggungjawab suami berserta pakej talkin kat telinga dia....

done emosi kat jantan bebal...
Quote teen_angelJB 20-11-2019 10:58 AM
Byk benor dah thread minah ni..
Cerita anak 1 thread..
Cerita xnak cerai 1 thread..
Cerita terkejut 1 thread..
Boringzzzzzz
Quote LuvAurora 20-11-2019 11:01 AM
Sedihnya mesti budak tu dah lama xjumpa daddy dia
Quote Sachacha 20-11-2019 11:02 AM
Kesiannya kat anak tu
Quote jijilaaa 20-11-2019 11:05 AM
kurang2 si alip sakai tu pun dukung anak masa nak divorce ngan bell ritu.. si nanaz pun dok sebut pasai anak hari2 kat ig... laki si lutfya ni mak ai..kering hati betol
Quote violetungu 20-11-2019 11:07 AM
Kesiannya ingatkan bahagia..rupa2nya hangat xsampai ke petang.kesian anak.
Quote JiEunTak 20-11-2019 11:10 AM
....di sini seorang ibu memikirkan anak nya yang masih perlukan kasih sayang seorang bapa dan sanggup ketepikan ego demi kepentingan anak.



.....di langkawi pula ada seorang ibu yang sedang bercuti dengan anak nya dan cuba menjadikan bapa kepada anak nya seorang pelawat sahaja.
Quote Meiizu 20-11-2019 11:12 AM
prettyuglybabe replied at 20-11-2019 10:39 AM
muka closet sangat lakinya...

sikit pun dia tak paling tengok anak kan..

bukan setakat mohon mandul tak membiak sis..i mohon tote tak naik jugak hilang nikmat terus
Quote SyaJoyah 20-11-2019 11:13 AM
prettyuglybabe replied at 20-11-2019 10:39 AM
muka closet sangat lakinya...

sikit pun dia tak paling tengok anak kan..

Komen ni aku setuju kahkah
Quote sheqim 20-11-2019 11:15 AM
Tapi kenapa budak tu ditarik masuk bilik? Aku tak paham.. mungkin ada kisah disebaliknya.. sebab video pon sekerat.. so xnak la sebelah sape2 boleh? Ahahaha

Lihat semua komen(176)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144335s Gzip On
To Top