Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dah Hilang 45 KG Lepas Buang Perut" - Patutlah Slim, Michael Ang Dedah Rahsia Kurus

22-11-2019 04:26 PM|SakuraJo| Komen: 139

Ramai yang memuji penampilan terbaharu pengarah Michael Ang yang nampak semakin segar dan susut badannya, berbanding sebelum ini.

Tak mahu menyembunyikan rawatan apa yang dijalankan, Michael mendedahkan dia menjalani proses pembedahan 'mengikat perut' di sebuah hospital.

Kredit foto: IG

Malah, yang membuatkannya teruja dan bersemangat, dia kini kehilangan 45 kilogram hasil program tersebut. Hebatnya!

Bukan itu sahaja, tahap kesihatan juga semakin meningkat apabila tekanan darah dan tahap gulanya kini pada paras normal. 

“Salam semua. Pagi2 dah terpacak kat UKM specialist to see @drnikritzakosai for my follow up check up after my sleeve gastrectomy procedure. Lain kata BUANG PERUT! Alhamdullilah dr cakap semua ok.

“Diabetes dah tak ada, blood sugar level n tekanan darah semua dah normal. And i have Lost 45kg in total! Luv u all!,” tulisnya di laman Instagram.


Michael turut memuat nak gambarnya bersama doktor yang menjalankan rawatan 'buang perut' nya itu. 

Warganet memuji dan kagum dengan perubahan positif pada Michael ini. Nampaknya sudah ramai yang terinspirasi kan.

Apa pula kata anda? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 139
Komen

Previous : "Body Shaming Is Not Ok!"- Ernie Zakri Kesal Diejek Gemuk

Next       : Artis Bergelar Dato Buat Hal, Paksa Borak Lucah Dengan Seorang Ejen Insurans

Komen Terbaru

Quote munchkin 6-12-2019 10:56 AM
WawaRaRa replied at 25-11-2019 05:53 PM
betul... ada sorg opis mate iollss mati2 mengatakan michael ang kurus sbb trufitz....

Ada ma explain. Surgery ni up to berapa kg je turun. 30 or 40 i tak ingat.

Lepas dia consume trufitz, turun lagi.

Lain-lain Komen

Quote fish 22-11-2019 04:30 PM
wow! tp apasal gigi dia pun nampak lain, bkn badan je
Quote lovelytouch 22-11-2019 04:31 PM
Senanglaaa cri anak hikan lepas ni khennnn
Quote BoongaKertas 22-11-2019 04:34 PM
and iols begitu naif ingtkan heols amalkan pemakanan sihat
Quote Themilo 22-11-2019 04:36 PM
lovelytouch replied at 22-11-2019 08:31 AM
Senanglaaa cri anak hikan lepas ni khennnn

of course.. mak hayam besar dah pasang body, silap-silap @Kurex pun jadi antertu
Quote mieymiey 22-11-2019 04:37 PM
Fakenya gigi ko nyah.
Quote manehnya 22-11-2019 04:41 PM
wow diabetes pun bleh hilang... ajaib... i want one
Quote Kurex 22-11-2019 04:48 PM
Themilo replied at 22-11-2019 04:36 PM
of course.. mak hayam besar dah pasang body, silap-silap @Kurex pun jadi antertu

iols tak andertu, cuma iols yg memilih...
Quote Kurex 22-11-2019 04:49 PM
fakenya gigi
Quote Rainrein 22-11-2019 04:57 PM
Muka maintain bulat.
Quote lasagna 22-11-2019 05:04 PM

heols buat veneer kat thailand katanya..
Quote EvieWanKenobi 22-11-2019 05:06 PM
apsal mulut, pipi, muka nampak lain?
Quote sukacactus 22-11-2019 05:07 PM
Mmg jenis muka bulat, turun berat pun stilll the same pipi tu
Quote whadda 22-11-2019 05:35 PM
kepala still nampak besar.. klo tengok muka je macam takde pape perubahan.. walopon dah kurus makanan manis tetap kena jaga jugak.. orang kurus pon boleh dapat kencing manis
Quote Noraniza_Iblis 22-11-2019 05:40 PM
still hodoh..
y bother...
Quote Bergosip 22-11-2019 05:43 PM
fish replied at 22-11-2019 04:30 PM
wow! tp apasal gigi dia pun nampak lain, bkn badan je

Sebab dia buat veneer. Haritu dia ada explain dekat IG. Iols rasa dia pilih warna gigi tu terlampau terang sebab tu nampak lain sangat.
Quote jijilaaa 22-11-2019 05:50 PM
kau ada duit kau boleh sihat..boleh cantik...semua duit maaaaaa
Quote LuvAurora 22-11-2019 05:53 PM
Ada duit nak buang apa pun boleh
Quote ReginaGeorge 22-11-2019 05:55 PM
Gigi rupanya.. Ingat kan tadi dia tepek kertas putih atas bibir.
Quote ReginaGeorge 22-11-2019 05:55 PM
Ada gambar bekar operate tak? Nak tgk berapa besar perut kau dikerat..

Lihat semua komen(139)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088237s Gzip On
To Top