Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Fesyen Pelik Peserta Dewi Remaja 2019, Michael Ang Perli Terus!

19-11-2019 10:39 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 77

Siapa tak kenal dengan Michael Ang, pengarah drama terkenal di Malaysia yang tak segan langsung untuk menyuarakan pendapatnya tanpa tapisan langsung.

Bukan sahaja rakyat biasa, bahkan ramai juga artis yang terkena tempias kerana bidasannya yang lantang itu.

Terbaru, Michael mengkritik penampilan beberapa peserta Dewi Remaja 2019 yang kini sedang bersiaran di Astro RIA. Bukan sahaja peserta yang diperli, bahkan jurugaya dan jurugambar terkena sekali!


Kredit foto: Twitter

Pengarah itu mengkritik kemahiran solekan dan fesyen stylist yang ditugaskan untuk menghias para gadis di dalam rancangan itu.

Sama juga dengan kemahiran fotografi jurukamera yang boleh dianggap sebagai caca marba kerana terdapat orang ramai yang ikut interframe sekali.



Kredit foto: Twitter

Rata-rata netizen turut bersetuju dengan kritikan Mchael Ang itu. Kata mereka, fesyen yang dikenakan nampak outdated dan tidak moden langsung. Nampak pelik pun ada!


Kredit foto: Twitter

Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 77
Komen

Previous : "Body Shaming Is Not Ok!"- Ernie Zakri Kesal Diejek Gemuk

Next       : Tunjuk IC Sebelah-sebelah, Isa Khan Tengah Isi Borang Kahwin Dengan Risteena Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote ekmal_sorrow 22-11-2019 10:43 PM
fesyen kempitai 2019 AKA Komunis DAP.

aku rasa dlm ramai2 dewi remaja ni, nampak sgt susur galur shamsiah fakeh, pnyokong tegar pakatan haram.

Lain-lain Komen

Quote kaseh80 19-11-2019 10:47 AM
Hampeh punya program tak de benefit langsong
Quote Asdan 19-11-2019 10:47 AM

macam pakaian bancuh simen
Quote potsshine 19-11-2019 10:48 AM
dewi remaja tu sendiri outdated...sekian...
Quote prizadane 19-11-2019 10:49 AM
Apa nak diharapkan from karangkraf..budget ciput. Astro pun sama kedekut
Quote Boomibulat 19-11-2019 10:49 AM
Edited by Boomibulat at 19-11-2019 10:54 AM

Yg bawah tu mcm askar jepun dtg nk attack malaya jaman dolu2..
Screenshot_20191119-105035_1.png
Quote UstazMahyuddin 19-11-2019 10:50 AM
Astagfirullahailazim. Apa nak jadi.
Quote electricopop 19-11-2019 11:06 AM
Kesian those girls.... x yah la buat Dewi Remaja tahun ni. Rushing sangat.
Quote September14 19-11-2019 11:13 AM
Mmg btul2 buruk. Mmg ptut dilahar dgn photo mcm amek dgn hp.
Quote September14 19-11-2019 11:13 AM
Asdan replied at 19-11-2019 10:47 AM
macam pakaian bancuh simen

Haha mcm pkerja zoo pun ada kn
Quote Kurex 19-11-2019 11:16 AM
takpe, nanti dorang akan dapat tittle SUPERMODEL oleh designer Malaysia.!
Quote dejure 19-11-2019 11:23 AM
Propa je semua ni..strategi asterukk saja nk bikin panas utk rating.entah2 si MA tu di bayar utk promosi.ntahlah sejak kes si hitam tu x berminat dgn dewi remaja skg ni semuanya fake je
Quote lasagna 19-11-2019 11:26 AM
astaga buruk benau laa style bdk2 ni..      kesian
Quote hollahop 19-11-2019 11:41 AM
dewi remaja kali ni mcm tangkap muat ja

then dah mcm ANTM.
muka xlawa mcm lepas2. mcm unik2  pulak diorang pilih kali ni. dlm gambar baru nampak cantiknya.
Quote keknaih 19-11-2019 11:47 AM
tak cukup sponsorship ke tuu?
Quote mieymiey 19-11-2019 11:50 AM
Bajet seciput cenggitu la hasilnya kot
Quote chicozinn 19-11-2019 11:53 AM
Asdan replied at 19-11-2019 10:47 AM
macam pakaian bancuh simen

ahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahha
Quote Pakis 19-11-2019 11:59 AM
Apa fungsi dewi remajaa ni??
Quote roti_banjir 19-11-2019 12:21 PM
produk dewi remaja sekarnag nih relevan lagi kah?????? mcm pertandingan syok sendiri dan kebanyakan yg jadi peserta kali nih pon tak Nampak tang kebijakan or kelestarian minda yg mampu membangunkan para remaja…… sila lupakan lar pertandingan mcm nih..
Quote takayama 19-11-2019 12:23 PM
Pakaian beragam ke bebdk tu pki, ciannya

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.122476s Gzip On
To Top