Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lufya Omar Pelik, Suami Enggan Bercerai Pula

18-11-2019 06:34 PM|Oleh: Saiful| Komen: 60

Lufya Omar terkejut apabila suaminya, Dr Che Muhammad Hafiz Che Baharum  tak mahu menceraikannya di Mahkamah Rendah Syariah Subang Bestari, hari ini.

Katanya dia pelik sungguh dengan tindakan lelaki berkenaan.


"Saya tidak boleh komen banyak kerana masih dalam prosiding mahkamah.

"Tapi apa yang peliknya, sebelum ini suami saya sudah melafazkan cerai menerusi aplikasi WhatsApp dan memaklumkan di beberapa portal media.

"Namun, hari ini lain pula yang jadi apabila dia bertindak menarik balik lafaz tersebut dan enggan menceraikan saya. Saya pelik," katanya kepada Gempak.


Hafiz pula enggan mengulas lanjut dan memberitahu yang dia tak akan mengabaikan tanggungjawab sebagai seorang ayah.

"Saya tak boleh ulas lanjut. Saya dinasihati oleh peguam saya untuk mengikut prosedur yang ditetapkan mahkamah.

"Sebagai bapa, saya tahu tanggungjawab saya dan takkan mengabaikannya. Pada masa yang sama, saya takkan pisahkan anak dengan Lufya," katanya.

Foto: IG
10 Disember ditetapkan bagi kedua-dua pihak hadir untuk sebutan semula kes dan melantik wakil Jawatankuasa Pendamai (JKP) berhubung kemelut rumah tangga mereka. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 60
Komen

Previous : Eizlan Yusof Nikah Bulan Depan Dapat Tajaan RM2 Juta?

Next       : "Saya Terpaksa Utamakan Fan Club" - Peminat Kecewa Tak Dapat Bergambar Dengan Naqiu

Komen Terbaru

Quote boojaat 20-11-2019 09:32 AM
Si laki mcm ada agenda tersembunyi.. hati2 lufya...

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 18-11-2019 06:54 PM
Suke la ko kan. Tu la yg ko nak sebenarnya kan.  Barulah rasa diri tu precious suami tak sanggup lepaskan gitewh.
Quote Kurex 18-11-2019 07:02 PM
bosannnnnnn
Quote putericahaya999 18-11-2019 07:15 PM
Waduh Camana tu
Quote Adeakukesah11 18-11-2019 07:18 PM
Lantak ko lah..

Kezzzaahhhh
Quote LadyCarefree 18-11-2019 08:36 PM
Apapon biarlah adil kat anak tu.
Quote Nana_Man 18-11-2019 08:41 PM
Tapi talak dah jatuh ke blm??
Quote Potato_kering 18-11-2019 09:12 PM
So rasa bangga la. Hampeh
Quote Pamelaloba 18-11-2019 09:14 PM
Masih sayang kah?
Quote yanieray 18-11-2019 09:39 PM
Org terdekat aku pernah jd gini. Long short story,
rupa2 nya kena ilmu pengasih kekasih lama. Maybe depa ni boleh pi try berubat, mana la tau kan, lakinya bole tahan ada rupa tu, ramai perati...
Quote sleepandream 18-11-2019 09:42 PM
anak sheols besok dah besar mesti cantik bak model...
mak ayah pun helok2
Quote HannahMontana 18-11-2019 09:43 PM
mcm malu kan bila hal rumahtangga habis diketahui orang lain.
Quote awanearisu 18-11-2019 09:53 PM
Ni lagi seorang. Tak kasihan dengan anak ke bila bicara secara terbuka begini.
Quote mata.kail 18-11-2019 09:55 PM
dua2 pun lawa ensem anak pun comel...
Quote nia_salina 18-11-2019 10:36 PM
Ai yai yai can both of them just shut up. Yg srg educated..dr kan..yg srg lg pg kelas agama sana sini. Blh tak be mature n pikir anak besar nanti baca pasal mak ayah dia cmni..hey anak anak akan dtg agaknya jadi generasi senang depress sbb perangai mak ayah kt socmed
Quote unguaurora 18-11-2019 10:43 PM
Hafiz tu x puas nk "seksa" lufya lg tu
Quote ctaf 18-11-2019 11:58 PM
Kenapa rasa mcm belah lelaki ada niat jahat
Quote Rogue98 19-11-2019 12:04 AM
Kalau cerai mcm2 dia kena bayar kan.
Quote Meiizu 19-11-2019 12:07 AM
Lawyer takde nasihat tambahan suruh ko diam dari socmed
Quote stania83 19-11-2019 01:09 AM
hhahah pelik kee? sebenarnya laki dia nak gantung tak bertali..nak pekenakan ko  sbb berdendam ..haishh takkan sbb sayang kott

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138984s Gzip On
To Top