Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Prop Lucah Di Pintu Masuk Bar, Sebiji Macam Wanita Tengah Mengangkang!

Oleh: LilRose|15-11-2019 12:30 PM Komen: 19
Sebuah bar di wilayah Jiangxi mencetuskan kemarahan ramai apabila menggunakan prop mencolok mata sebagai hiasan di pintu masuk.

Beberapa gambar di GT Bar di daerah Ningdu yang sedang mengadakan promosi menunjukkan 'sepasang kaki' di kiri dan kanan pintu masuk. 


Kredit foto: Reddit

Sekali imbas, ia kelihatan persis seorang wanita yang sedang mengangkang. Lebih memalukan, pintu yang berada di celah kangkang menyerupai alat kemaluan wanita!

Gambar tular itu mencetuskan kemarahan warganet yang menyifatkan perhiasan lucah itu menghina maruah wanita.


Kredit foto: Reddit

Menurut Shanghaiist, pada Rabu lalu pihak berkuasa telah merampas dan 'memusnahkan' hiasan mencolok mata itu. Malah, pengurusan bar berkenaan juga bakal berdepan denda atas tindakan tidak senonoh pihaknya.

Nak lain dari lain pun, agak-agaklah kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
9
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nono86 17-11-2019 11:04 AM
Hiasan pintu macam ni sesuai buat kat salon brazilian wax tu

Lain-lain Komen

Quote jerukkedondong 15-11-2019 12:48 PM
Erk...pun boooleh
Quote shernazz 15-11-2019 12:51 PM
Dah xde cara lain ke?
Perlu ke masuk ke poen?
Dah susah susah mak teran kuar..ko nak.masuk.plak
Quote LadyCarefree 15-11-2019 12:53 PM
Awat blur gambar pepek tu? Nk gak tngok cemana pintu
Quote nisako 15-11-2019 01:09 PM
ape ke jadah.................
Quote matbad 15-11-2019 01:13 PM
Poen jugak jadi pilihan
Quote annehuda 15-11-2019 01:38 PM
hahaha kalau kt kampar la, kan ke ada kawasan rumah2 kedai yg berwarna-warni tu, bandar cassia ke. tmpt tu cantik la sbb ceria mcm disneyland gitu. ada plak satu kedai ni tak sure la kedai ape, namanye g-spot. berduyun2 gak family n budak2 bergambar kt situ. like, korg tau tak g-spot tu ape? hahahha
Quote palmolive 15-11-2019 02:24 PM
annehuda replied at 15-11-2019 01:38 PM
hahaha kalau kt kampar la, kan ke ada kawasan rumah2 kedai yg berwarna-warni tu, bandar cassia ke. t ...

Kedai Jual kasut sukan kah?
Quote buapakperut 15-11-2019 02:25 PM
bukan sebijik,memang sengaje wat
Quote Cumi2 15-11-2019 02:54 PM
LadyCarefree: Awat blur gambar pepek tu? Nk gak tngok cemana pintu

Hahahaha..kan...xdan nk melihat nya haaa
Quote Melorqe 15-11-2019 02:59 PM
kosakata baru mencolok mata
aku ingat salah , rupanya ada dlm kamus dewan
Quote Perawankota 15-11-2019 03:39 PM
Ingatkan kat luar Negara, dorg lebih open ttg mende2 mcmni.. Rupa2nya x pon
Quote Supersirap 15-11-2019 04:09 PM
Memang memalukan kaum wanita sahaja
Quote AbukRokok 15-11-2019 05:42 PM
annehuda replied at 15-11-2019 01:38 PM
hahaha kalau kt kampar la, kan ke ada kawasan rumah2 kedai yg berwarna-warni tu, bandar cassia ke. t ...

mmg trend org skrg suka jam g shock

Quote SyaJoyah 15-11-2019 06:11 PM
Kahkah mcm2
Quote Psfzi 15-11-2019 06:12 PM
Kraeatif btol haha
Quote lwyl 15-11-2019 11:52 PM
Teringat filem Patch Adams
Quote Pakis 16-11-2019 12:37 AM
Pelik je idea...
Quote nono86 17-11-2019 11:03 AM
Melorqe: kosakata baru mencolok mataaku ingat salah , rupanya ada dlm kamus dewan

Mencolok ke yang betulnya? Aku ingat menjolok mata selama ni
Quote nono86 17-11-2019 11:04 AM
Hiasan pintu macam ni sesuai buat kat salon brazilian wax tu

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.485877s Gzip On
To Top