Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Doakan Saya Bertemu Bidadari" - Awi Rafael Tak Sabar Tunggu Jodoh Dari Tuhan

18-11-2019 10:34 AM|Oleh: ameenarara | Komen: 37

Sejak memutuskan pertunangan, Awi Rafael mengakui pintu hatinya masih terbuka untuk berumah tangga dan menerima kehadiran orang lain dalam hidupnya.

Dia percaya, setiap yang terjadi telah disusun baik oleh Tuhan dan tidak akan serik untuk bercinta lagi.


Foto: Instagram Awi Rafael

Buat masa ini, dia hanya mampu berdoa dan fokus diberi kepada perjalanan kerjaya seni serta tanggungjawab menjaga ibunya. Dia juga mempunyai studio muzik sendiri yang sedang diusahakan.

Katanya kepada Berita Harian, dia memohon agar suatu hari dipertemukan bidadari yang menjadi penyeri dalam hidupnya.



Selepas impiannya ke jinjang pelamin tidak kesampaian, dia memberikan perhatian kepada studio terapi muzik yang direka istimewa untuk kanak-kanak autisme dibawah Program Music Spectrum.



Selain itu, Awi juga sedang melebarkan sayapnya ke bidang perniagaan baru dan banyak tugasan yang perlu diselesaikan.



Bila ditanya lagi soal hati, Awi merasakan cinta itu menakjubkan dan tidak sabar untuk mengetahui episod hidup seterusnya seperti yang telah diatur Tuhan.

Semoga Awi bertemu gadis idaman yang serasi untuk berkongsi hidup bersama suatu hari nanti. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 37
Komen

Previous : Tahniah Bakal Pengantin, Elly Mazlein Dan Kekasih Bertunang Disember Ini

Next       : "Artis Sendu Macam Aku, Kerja Dah Selesai Bayaran Tak Dapat-dapat!" - Amyza Aznan

Komen Terbaru

Quote mrsLucky 19-11-2019 02:00 PM
Keluar tu kepam cam setahun tak cuci.

Lain-lain Komen

Quote salmon-suki 18-11-2019 11:37 AM
Aiolzs first komen?sendunyaaa benang nih..kekekek~
Quote doubleA 18-11-2019 12:27 PM
Memang sendu

Aminnn. Iols aminkan saje
Quote Biabetik 18-11-2019 12:33 PM
Selera x agak2. Nk bidadari aje. Nenek bidadari pun belum tentu nk kt ko
Quote chicozinn 18-11-2019 12:36 PM
habis yg ko g dump si tikah last minit b4 kawen tu da kenapa??walaupun dia ade kes trisam tapi ko pun tme study kat oversea pun sme gak kaki togok n badan bertatu..manusia ni xsempurna hokey..
Quote mieymiey 18-11-2019 12:52 PM
Gatal jari jemari iols nak hencap tapi yer la, definisi 'bidadari' bagi setiap orang kan berlainan
Quote Perawankota 18-11-2019 01:04 PM
Apa2 lh abg oi... Semoga ko berjumpa 'bidadari' yg sepadan dgn kau..
Quote syakuntala 18-11-2019 01:56 PM
amboi... bidadari bertemu bidadara
Quote DayangKirana 18-11-2019 02:32 PM
acah2 diri perfect.. nak bidadari.

Quote mata.kail 18-11-2019 02:43 PM
I think atikah pun bidadari juga..tp ko tolak pla...semoga bertemu bidadari lagi la..ramai bidadari kat dunia ni..
Quote Themilo 18-11-2019 03:19 PM
iols speku @Kurex reject dia ni, sebab tak mewangi.. kan @kurex?
Quote Kurex 18-11-2019 03:24 PM
Themilo replied at 18-11-2019 03:19 PM
iols speku @Kurex reject dia ni, sebab tak mewangi.. kan @kurex?

muka dia nampak baik, tak sampai hati nak rosakkan dia
Quote zuuu 18-11-2019 04:01 PM
Nasib baik aq baca sampai abis..baca tajuk je mmg rasa nk kecam..all the best la moga ketemu ngan bidadari yg ko inginkan
Quote gideoncross 18-11-2019 04:16 PM
Ngada2 btul title, xyah brlagak sngt, ko tu pemes & ada duit, kjp lgi ada lh tu pompuan yg nak kat ko. Xpyh lebih2 nak wish.
Quote lalalxlx 18-11-2019 04:48 PM
perempuan baik untuk lelaki yg baik...semoga bertemu bidadari yg diidamkan la yer..
Quote lasagna 18-11-2019 04:53 PM
tp tu lahh smp sudah tak tau punca brpisah dgn ex-tunang nya. pandai cover rahsia.
pape pun smoga awi dapat jodoh yg Allah aturkan sebaik mungkin, amin.
Quote cikatilia 18-11-2019 05:04 PM
insyaAllah dpt la yg sama level


Quote Jamil_Abu 18-11-2019 05:04 PM
hanya mampu hurrmm kan jeee
Quote ReginaGeorge 18-11-2019 05:43 PM
Nak bidadari konon.. {:yameteh
Quote cha-cha 18-11-2019 05:47 PM
Biabetik replied at 18-11-2019 04:33 AM
Selera x agak2. Nk bidadari aje. Nenek bidadari pun belum tentu nk kt ko

Hahahahahahahahah nenek bidadari pun reject

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.143005s Gzip On
To Top