Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Datuk Red Bersyukur, Adira Tak Jadi Nak Bercerai

14-11-2019 01:06 PM|Oleh: Saiful| Komen: 125

Bulan lepas, kecoh bila penyanyi Adira dikatakan sudah memfailkan perceraian terhadap suaminya, Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red.

Walaupun Datuk Red menyatakan hubungan mereka masih baik, namun Adira pada masa itu betul-betul nekad dengan keputusannya.


Kredit foto: IG

Kemelut semakin membuatkan hati Datuk Red resah apabila dalam masa sama, anak perempuannya juga bercerai.



Namun, kini nampaknya dia sudah boleh menarik nafas lega dan bertenang.



Menurut satu paparan skrin yang dimuat naik di Insta Story miliknya, Datuk Red meluahkan rasa syukurnya kerana Adira didakwa mahu menarik kembali permohonan cerai.


Kredit foto: IG

Tak pasti pula siapa sebenarnya Fira kerana Datuk Red tidak menjelaskannya dengan lebih terperinci.

Difahmkan menerusi mesej tersebut, tindakan itu dibuat atas sebab anak-anak.

"Adira rasa untuk anak-anak, Adira tak nak cerai."




Sekiranya benar, tahniah kerana berjaya memulihkan kemelut rumah tangga yang melanda.

Kita tunggu pula apa sebenarnya yang terjadi dari mulut Adira sendiri nanti. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 125
Komen

Previous : Aiman Tino Serik Percaya Orang, Kawan Baik Sendiri Kantoi Curi Kad ATM Dan Duit Beribu

Next       : "Dah Buat GV Enam Tahun Takkan Nak Ubah Jadi Alif?" - Nabil Jawab Bila Dibanding Dengan Alif Satar

Komen Terbaru

Quote ahyue 26-11-2019 03:27 PM
ish2 scammer pulok

Lain-lain Komen

Quote mizkajura 14-11-2019 01:13 PM
Tentula lega. Bukan murah kalau nk kawin lain. Duit pun nak hado.
Quote buapakperut 14-11-2019 01:19 PM
habisla jap lagi dia datang toron chuols, habislahhh dia dah uhhh uhhh dengar tu
Quote polluxsstar 14-11-2019 01:21 PM
Alhamdulillah. Selagi suami tu masih menjalankan tanggungjwb memberi nafkah dgn baik utk isteri n anak2, serba cukup semuanya wpun x mewah, xpernah memukul sudah cukup bersyukur. Semua org berhak dpt peluang kedua malah ke tiga. Hrp datuk red berubah n x kaki ppuan lg.
Kita ni manusia mana ada yg sempurna.
Quote bungarose 14-11-2019 01:25 PM
Kesian juger anak2 masih kecil.....
Quote anony-mous 14-11-2019 01:29 PM
Euw xtau la nk ckp ape. Sb mmg dri 1step lg sheol slg lgkah tp masa xboleh undur. Patut jgn proceed nak kahwin. Dah la jd 2nd wife. Dah make sure tokred potong tube sperm ke???
Quote kiah_mai_pulak 14-11-2019 01:33 PM
mngangkang forever lah kau adira
Quote nia_salina 14-11-2019 01:33 PM
Rengsa nya yg lelaki jenis bgtau segala siap update convo gini
Quote justchu 14-11-2019 01:35 PM
beranak kembar 3 la pulak nampaknya pasni adira
Quote Biabetik 14-11-2019 01:36 PM
Itu la hati perempuan aka ibu. Lbh pentingkan kebajikan anak2 dr diri sendiri.
Quote umbut 14-11-2019 01:37 PM
pulokkkkkkk

Quote mieymiey 14-11-2019 01:40 PM
Tahun depan mungkin timbul lagi berita Adira melahirkan anak keempat?
Quote amerald 14-11-2019 01:50 PM
Tahun depan bakal melahirkan anak lagi
Quote Fly_over 14-11-2019 01:53 PM
Edited by Fly_over at 14-11-2019 02:15 PM

dia bgtau kt org cmtu pastu dia ss sendiri pstu upload kot la fira tu yg ss, upload
Quote mewo 14-11-2019 01:55 PM
Napa dah isi balik ker adira ni?



Quote jiwakacau06 14-11-2019 01:57 PM
tu ss adira...bured ni send sndri kut...dh tu ws status burred sndri...curiga lahai...
Quote Orix 14-11-2019 02:07 PM
utk org yg pentingkan kebahagiaan sundri mcm iols, takda nya nak stay utk kebahagiaan anak or whatsoeva yach kalau diri sundri tak bahagia....

prinsip iols, utk bahagiakan org lain tmasuk anak2, 1st n foremost diri sundri kena bahagia dulu...
Quote lasagna 14-11-2019 02:10 PM
kiah_mai_pulak replied at 14-11-2019 01:33 PM
mngangkang forever lah kau adira

ini pasti uolss!
Quote kaseh80 14-11-2019 02:13 PM
Wah dpt baby lagi la ni
Quote keknaih 14-11-2019 02:21 PM
2020 dpt baby lagi tak agak2?

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.911268s Gzip On
To Top