Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Hubungan Goyah? Elok Je Intan Najuwa Keluar Makan Dengan Tunang, Siap Gurau Senda Lagi!

14-11-2019 11:19 AM|Oleh: LilRose| Komen: 61

Baru-baru ini, kecoh Intan Najuwa dikatakan unfollow Instagram tunangnya menyebabkan ramai membuat andaian bukan-bukan mengenai pasangan itu.

Eh, tapi pasangan itu dilihat mesra seperti biasa macam tiada apa-apa yang berlaku pun?



Menurut Gempak yang memuat naik tangkap layar IG Story Intan, dia dan tunangnya, Razrul Anwar Rusli seolah-olah tidak terkesan dengan isu panas membabitkan foto mesra aktres itu dengan Zul Ariffin, baru-baru ini.

Elok je Intan keluar makan malam dan bergurau senda bersama tunang yang dikatakan sedang diet.


Kredit foto: Gempak/IG

"B, you bukan nak diet ke," sakat Intan sambil ketawa.

Intan sebelum ini mencetuskan spekulasi apabila dia 'archive' beberapa keping foto bersama tunangnya hingga ada yang mengandaikan hubungan pasangan itu sedang goyah.



Kredit foto: IG

Eh, macam-macamlah awak ni Intan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 61
Komen

Previous : Hamil Lagi? Feeya Iskandar Terpaksa Padam Gambar Perut Buncit

Next       : "Welcome Back Legend Nazrey Raihan, Tapi Janganlah Bandingkan Dengan Alif Satar"

Komen Terbaru

Quote MisXoXo 15-11-2019 10:57 AM
Tunang syg betul..sbb dh lewat kan umo.malas nk mula balik hubungan.mcm ayah dgn anak dah tgknya

Lain-lain Komen

Quote Psfzi 14-11-2019 11:48 AM
Gedik aih... tunggu bila depa nk kawin
Quote Boomibulat 14-11-2019 11:52 AM
Luar zul ripin punya,dalam tunang punya..
Quote helicornia 14-11-2019 11:57 AM
apa2 je la
Quote Ritacomels 14-11-2019 11:59 AM
Ya ampun cite budak ni lagihhhh
Quote aemon 14-11-2019 11:59 AM
tak tahu napa.aku nyampah dengan budak ni..rasa kemut pun tak childish gini.
Quote chicozinn 14-11-2019 12:03 PM
da downgrade kereta ke chuollss?ke ri tu keta sewa jahhh yg lambo tuh?scammer ngan retis bermasalah, seswaiiiiiii berjodohan
Quote shark_eow7 14-11-2019 12:44 PM
ewww... asyik2 dia. bosannn
Quote fuyupoktek 14-11-2019 12:46 PM
Hodoh la dia ni pls laaa
Quote fliphair8 14-11-2019 12:52 PM
jadik? hakak kena wat pe ni? ngantuk.....
Quote asmara_me 14-11-2019 01:13 PM
ruhainies 2.0
Quote fushimi 14-11-2019 01:15 PM
kenapa tak naik lambo
Quote aayz 14-11-2019 01:16 PM
Okay, next...
Quote buapakperut 14-11-2019 01:22 PM
senang pujuk kot abah korang. dengan zulripin sheols kene angkat, dengan abah sheol yang angkat
Quote MimiLalat 14-11-2019 01:32 PM
Penaja cite kul 7 tu mcm xde org lain nak amik. Si intan ni dgn ikat rambut camtu nye tak menarik hati aku lansung nak cuba produk tu. Hahahahaha. Bile buat rambut kepuk2 tu nampak la ok sikit walaupun bentuk muke tu kategori beshe je.
Quote Mfzg89 14-11-2019 01:35 PM
fushimi replied at 14-11-2019 01:15 PM
kenapa tak naik lambo

Dah hantor balik owner..
Quote noor2 14-11-2019 01:39 PM
Entah2 hubungan dia dgn tunang lagi mesra dari Jul ripin. ...tu sebab tunang dia x kisah...

Nitizen terlebih kisah.....
Quote bottombikini 14-11-2019 01:50 PM
korang sume tertipu dengan lakonan sheols..hahaha
Quote Cicisweets 14-11-2019 02:02 PM
Penat acik porem gigih nak mencaras
Quote Ara_roro93 14-11-2019 02:13 PM
BaBah dah mampu melebarkan senyuman nya kembali ... jyeeaahh !

Julporn akan tetap setia dengan senyuman sinis nya yituuhhh , peduli hapa janji impian haku dah tertunai !  NEXT !!

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102849s Gzip On
To Top