Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Sebesar Alam, Amek Kau!" - Malas Sangat, Kawan Cetak Pas Penerbangan Saiz Gergasi

13-11-2019 05:59 PM Komen: 40
Akibat terlalu malas dan bergantung kepada rakan sahaja untuk mencetak pas penerbangan, seorang wanita dikenakan 'kaw-kaw' oleh rakan sendiri. 

Sebuah video menjadi tular di Twitter menunjukkan bagaimana seorang wanita mendapat pas penerbangan yang diberikan oleh rakannya dengan saiz gergasi.



Lucu dan dalam masa sama mungkin memalukan. Namun, apa yang pasti hantaran di Twitter itu mendapat perhatian luar biasa di laman sosial. 


Inilah akibatnya bila terlalu malas nak print (cetak) sendiri boarding pass (pas penerbangan), kata Anon. 

Perkongsiannya itu mendapat hampir 30 ribu kicau semula dan dipenuhi komen yang melucukan. 

Mungkin geram agaknya dengan rakan sendiri yang sering mengambil sambil lewa sahaja, taktik tersebut boleh menyedarkan rakan sebegini.


Dalam pada itu, ada di kalangan warganet lain yang mengakui pernah melakukan hal yang untuk mengajar rakannya. 

Apa pula pendapat anda? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 40
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jiddin 15-11-2019 11:23 PM
dua_chzy replied at 15-11-2019 04:47 PM
Print kedai la Jiddin oi. Print saiz poster ka.

Gitchew. Tq kongsi info

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 13-11-2019 06:30 PM
Br je tgk video tu..  ok la tu ertinya member syg
Quote meisapoya 13-11-2019 06:39 PM
Hahahaa bongok punya kawan. Kalau kena kat i, sanggup gi print balik kat kiosk
Quote Kurex 13-11-2019 06:46 PM
macam jiran selang sebelah rumah ni la..  pemalasssss!!!! taik kucing pun harap jiran sebelah rumah aku yg cuci.. kalau tak cuci sampai bila2 tak basuh lantai tu! aku akan ulang smpai bila2 sevab kebodohan dan kemalasan pompuan tu layak dihina
Quote gummiebear 13-11-2019 07:04 PM
Tak pernah pulak iols terpikir nak buat gini kat rakan2. Bazir kertas jah sis
Quote cicicumel 13-11-2019 07:42 PM
Basi laa.. dh byk org buat sblm ni
Quote RatuDunia94 13-11-2019 07:42 PM
Keluar modal gak nk print besar2 gitu..
Quote arm_band 13-11-2019 07:53 PM


hahahahahhhh redhooooo je la
Quote sfrnna 13-11-2019 07:56 PM
Hahaha. Mmg terhibur tengok
Quote Jagendas 13-11-2019 08:31 PM
boleh je print kat kiosk
demi viral sanggup jadi bodoh
Quote Psfzi 13-11-2019 08:52 PM
This is lawak
Quote matchstick 13-11-2019 09:02 PM
Jagendas: boleh je print kat kioskdemi viral sanggup jadi bodoh


Itu lah kan.. Tu print siap kaler lg.. pegi kedai ke pakai plotter office punya ntah
Quote LadyCarefree 13-11-2019 09:29 PM
Boring. Dh ada orng buat dah
Quote malaygirl 13-11-2019 10:00 PM
Hahaha kelakar wei
Quote Mizlyn 13-11-2019 10:24 PM
Hahah.. sabo je la...
Quote epis 13-11-2019 10:29 PM
Saiz dah mcm A1/A0 hah paling murah print pon dekat rm20... membazir...
Quote cmf_premierleag 13-11-2019 10:43 PM

iols rasa lawak gak...at least ada gak la modal nk gelak2 bila dah tua sok
Quote nobito 13-11-2019 10:47 PM
Sporting nya kawan2 macam ni....
Quote pearl.silver 13-11-2019 10:50 PM
Sah pakai ofis punya ni
Quote Perawankota 13-11-2019 10:53 PM
It's so ooo yesterday

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.242029s Gzip On
To Top