Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Awak Seorang Je Lelaki Yang Boleh Hadap Degil Dan Perangai Sepah Saya" - Nabila Huda

13-11-2019 05:39 PM|Oleh: Saiful| Komen: 45

Baru-baru ini, Nabila Huda meraikan hari ulang tahun perkahwinannya di sebuah restoran.

Ada juga dia berkongsi beberapa gambar dengan ucapan yang cukup manis buat suaminya.



"Tahniah Mohd Izwan! Awak berjaya bersabar dengan isteri awak yang penuh drama dan emosi yang unpredictable ni.

"Tak ada lelaki selain awak yang boleh bersabar dengan degil saya yang luar biasa ni."

Tambah aktres ini lagi, suaminya memang cukup bersabar dengan karenahnya seperti mengigau bercakap, bertumbuk, menangis dan macam-macam lagi.



Bukan itu sahaja, Nabila juga memuji suaminya yang cukup memahaminya dalam apa jua situasi.

Tahun ini adalah tahun keempat mereka bersama sejak bernikah pada Disember 2015.


Kredit foto: IG

Paling membuatkan Nabila atau lebih mesra dipanggil sebagai Abil adalah kejutan yang diberikan suaminya.

"Fuhhh dinner jepang weh..Fine dining! Thank you for tonight love."



Kalau dah sayang dan cinta, degil macam mana pun tetap kena layan. 

Semoga sentiasa berbahagia hingga ke syurga ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 45
Komen

Previous : "Saya Tahu Sheila Rusly Merajuk Tak Lama" - Haji Zeel Pujuk Jangan Bersara Lagi

Next       : "Set Filem Malaysia Macam Nak Shooting Youtube, Produksi Lemah" - Zahiril Adzim

Komen Terbaru

Quote minah_selekeh 17-11-2019 11:03 AM
Wow! Bestnya dapat lelaki penyabar macam si Bert ni.. Kat mana boleh beli eh?

Lain-lain Komen

Quote fadz84 13-11-2019 05:49 PM
Kepam kupu2 ni
Quote Kurex 13-11-2019 05:55 PM
memang boleh nampak dia jenis tak berkemas
Quote mohdcrow 13-11-2019 05:56 PM
Orang bodoh mana yang nak tau benda2 yang dia bagitau ni?
Quote fadz84 13-11-2019 06:00 PM
mohdcrow replied at 13-11-2019 05:56 PM
Orang bodoh mana yang nak tau benda2 yang dia bagitau ni?

Followers yg 2.6m Tu la kot... Hehe
Quote Kebabomb 13-11-2019 06:23 PM
Edited by Kebabomb at 13-11-2019 06:34 PM

Jangan  terlalu selesa dengan perangai sebegitu..walau Laki bodoh-bodoh alang... ikut semua kemahuan... dan diri sendiri tak ada niat berubah, lama-kelamaan jemu jua....
Quote MenteriWanita 13-11-2019 06:24 PM
Untung dapat bini low maintainance macam ni, tak serabut toklaki gigih nak beli Audi nak beli rumah banglo bagai, nak pakai beg LV and dress up branded 24 jam siap sebut harga walaupun berbinikan retis,

Happy Anniversary Abil, Semoga yang baik2 sahaja untuk lu dan keluarga lu, kesederhanaan lu gua puji, kekal lah begitu Abil sampai AJM, terbaik
Quote MatDeghem 13-11-2019 06:38 PM
ciri2 isteri toxic ..... kalo tok laki mampu layan ok lah.

retis mangkin ramai punya mental problem . mild mental problem .

jgn sampai jadi princesscikki




Quote coyote_ugly0911 13-11-2019 07:12 PM
Happy Anniversary Abil.. till jannah laaa ye... a piece of advice, dont take things for granted.. haaaa giteww tetba kaka sbuk nk nasihat mcm kn ko baca... hehehehehe... org laki ni mmg nmpk cool ilek2, skali meletup, dia x pndg blkg dh.. be grateful n thankful...
Quote SayaSayangMama 13-11-2019 07:18 PM
Suami hang bukan bersabar tapi dah laki hang pun sama. Tgk ala ala mat rempit ala paham sgt gitu gitu jelah perangainya.
Quote sarahmirza 13-11-2019 07:28 PM
Semoga terus bahagia...
Till jannah kata orang.

Lain2 hal, sendiri hadap.
Kita doa yang baik2 aje untuk mereka.
Quote Piramida 13-11-2019 07:33 PM
Baguslaaaah.. til jannah..
Quote AinHazwan 13-11-2019 07:39 PM
Tapi Bert ni mmg baik pun..peramah dan pemurah orangnya.. Rezeki abil dpt suami yg baik2 cm Bert ni.. Alhamdulillah..
Quote diss69 13-11-2019 08:43 PM
Moga abil bertambah baik..
Quote Psfzi 13-11-2019 08:54 PM
Ok la laki kau x kisah kau menyeksi.. menyepah... wht eva la.. sebab xde masalah nk jaga prangai depan mentua..
Quote rotijohanz 13-11-2019 08:56 PM
coyote_ugly0911 replied at 13-11-2019 07:12 PM
Happy Anniversary Abil.. till jannah laaa ye... a piece of advice, dont take things for granted.. ha ...

eh eh bkn sma ker dgn idola uols.......
mentang mentang dpt laki baik nerd ikut sumer maner bini nk pegi nk bejimba sana sini.......
lama lama tggu maser bosan chow..........

lama mner sgt nk bthn uols......
beranak pn tak nmpk byg.....
kasian laki..........ahgitu
Quote rotijohanz 13-11-2019 08:57 PM
MatDeghem replied at 13-11-2019 06:38 PM
ciri2 isteri toxic ..... kalo tok laki mampu layan ok lah.

retis mangkin ramai punya mental prob ...

same la mcm idolat uols......
toxic bwk pgaruh buruk pd laki.....
Quote MatDeghem 13-11-2019 09:17 PM
rotijohanz replied at 13-11-2019 08:57 PM
same la mcm idolat uols......
toxic bwk pgaruh buruk pd laki.....

Yang itu acik2  badigol lihat sebagai toxic kerana mereka kecewa DIA pilih isteri yang tidak bertudung. Acik2 badigol masih tak boleh terima...... gituuuuu. sabar lah ye acik Badigol.....



Kalau tak silap si Nabila ini pernah masuk hospital kerana putus cinta dgn boifren dia kan. Retis juga .....

  


Quote MatDeghem 13-11-2019 09:32 PM
coyote_ugly0911 replied at 13-11-2019 07:12 PM
Happy Anniversary Abil.. till jannah laaa ye... a piece of advice, dont take things for granted.. ha ...

ada makcik meroyan tang abdol. tak bleh terima hakikat abdol pilih isteri wantita yg tidak bertudung.....





Quote rosevelvet 13-11-2019 09:35 PM
SayaSayangMama replied at 13-11-2019 07:18 PM
Suami hang bukan bersabar tapi dah laki hang pun sama. Tgk ala ala mat rempit ala paham sgt gitu git ...

Tu yg i pikir. Kalu laki jenis pengemas, xde nye boleh sabar lama2

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137758s Gzip On
To Top