Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bekas Suami Fasha Sandha Dikecam Cium Mulut Anak Perempuan

12-11-2019 03:21 PM|Oleh: Saiful| Komen: 109

Ramai yang dah bercerai tapi hubungan tetap terjalin mesra. 

Macam Fasha Sandha dan bekas suaminya, Rizal Ahsram, kedua-duanya boleh berkumpul bersama meraikan hari jadi anaknya, Putri Raysha Jemaima baru-baru ini.

Foto: IG
Di Instagram, Fasha ada berkongsi saat-saat indah di sekitar majlis anak perempuannya itu.

Namun ada satu gambar Rizal atau lebih dikenali sebagai Jejai mencium mulut Jemaima telah menimbulkan rasa kurang senang rami pihak.


Di ruangan komen, ada yang bernai menegur dan mempersoalkan tentang perkara itu.

Katanya tindakan bapa mencium bibir anak perempuan adalah tidak manis, terikut-ikut macam orang Barat pula.



Tak perlu nak cium di mulut sedangkan boleh sahaja cium di dahi. Apatah lagi bila ianya ditayang kepada umum.

Ada juga yang kata ciuman sebegitu hukumnya haram.

Mungkin itu cara seorang bapa nak tunjuk kasih sayang terhadap anaknya.



Setakat ini tiada respons yang diberikan dari Fasha mahu pun Jejai sendiri.

Tapi sebaiknya lebih indah kalau menjaga batas bagi mengelakkan perkara-perkara yang tak diingini berlaku. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 109
Komen

Previous : "Saya Tahu Sheila Rusly Merajuk Tak Lama" - Haji Zeel Pujuk Jangan Bersara Lagi

Next       : Intan Najuwa Padam Gambar, Unfollow Tunang Di Instagram

Komen Terbaru

Quote Xim 16-11-2019 06:30 PM
Ladybird910 replied at 16-11-2019 04:46 PM
This is savage!Hahahaa..

Betul . Rase pelik plak . Hahhahahha

Lain-lain Komen

Quote Psfzi 12-11-2019 03:40 PM
Anak dia biar la dia
Quote kucingitam 12-11-2019 03:43 PM
aku dah agak dah komen cenggini keluar bila tgk video tu..
Quote Lavender_Violet 12-11-2019 03:45 PM
Knp lah anak sulung Fasha tu asyiklah berambut Abu Bakar Elah
Quote generalsoap 12-11-2019 03:47 PM
Tak semua mak pak yg cium mulut anak ni pedo dan anak bukan akan terpengaruh nak cium cium org sebab cium mulut mak pak, tapi mentaliti close minded ni mesti nak kita ikut cara mak pak dia besarkan dia kalau lain sikit dah kira pesong jauh nyampah
Quote noorhairiahma 12-11-2019 03:51 PM
biarlah dia nak kiss anak dia.

bukannya dia kiss ibu kepada anak dia pun.


Quote LadyCarefree 12-11-2019 03:51 PM
Ex laki abby pon sama kan. Dn pernah kena tegur gak. Ramai retis now cium mulot anak.
Quote Kurex 12-11-2019 03:52 PM
bosan jugak cerita ni
Quote anony-mous 12-11-2019 03:56 PM
Lavender_Violet replied at 12-11-2019 03:45 PM
Knp lah anak sulung Fasha tu asyiklah berambut Abu Bakar Elah

Klau xsilap i sbb dkt dahi ada tanda lahir besar. Tp lg sorok lg org nmpk. Suggestion i, buat la laser treatment. Duit kan byk.
Quote Bee_hwa 12-11-2019 03:56 PM
Kenapa ozlyn nampak sado
Quote anony-mous 12-11-2019 03:57 PM
I rasa lantak hang la nk cium ank. Tp mcm xmanis kalau bapak dgn ank girl. Dan kalau nk buat xperlu ditayang pd public mcm ni
Quote serinegara 12-11-2019 03:58 PM
Ni macam orang kecam david beckham lah sebab comolot anak pompuannya tu.
Quote misuke 12-11-2019 04:00 PM
jadi stendet eh comolot gitu
Quote dewi_rina 12-11-2019 04:00 PM
Terkejut I, ingat bekas suami cium mulut pasha
Ya ampun , maafkan I yg rabun tahap buta
Quote virgo19 12-11-2019 04:16 PM
Terkejut tengok pompuan yg dgn rita sosilawati, ingatkan acik/nenek mana tadi, nyanyi birthday sedap betul, tengok betul2 baru perasan tu saerah rupanya..
Quote KIM.K 12-11-2019 04:17 PM
Apo..rasulullah saw kan cium mulut Hasan r.a dan Husin r.a
Quote Lavender_Violet 12-11-2019 04:17 PM
anony-mous replied at 12-11-2019 03:56 PM
Klau xsilap i sbb dkt dahi ada tanda lahir besar. Tp lg sorok lg org nmpk. Suggestion i, buat la l ...

Buruk nau ke tanda lahir tu chuols?
Bakalan mencacatkan penampilan anak sheols ke?
Hmm...lelaki kot, x pe rasanya kalau ada tanda2 atau parut2 ni
Baru maskulin, x yah lah nak berwajah metroseksual sangat
Quote CrowneGlory 12-11-2019 04:20 PM
penghuni2 gua baru keluar...
Quote anony-mous 12-11-2019 04:21 PM
Lavender_Violet replied at 12-11-2019 04:17 PM
Buruk nau ke tanda lahir tu chuols?
Bakalan mencacatkan penampilan anak sheols ke?
Hmm...lelaki  ...

Boleh tahan besar jgk tanda tu . Tu i ckp kalau berduit pegi la treatment. Ada je kwn sek ren i prempuan , tanda lahir separuh muka. Elok je kahwin beranak pinak
Quote Jamil_Abu 12-11-2019 04:21 PM
bosan betul gossip mcm ni.... xde cter best ke harini?

Lihat semua komen(109)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125497s Gzip On
To Top