Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'I Am Your Bunny' - Rihana Dakwa Tahu 'Punca Penting' Diceraikan, Tunjuk Bukti Penipuan

12-11-2019 04:45 PM Komen: 247
Drama bersiri bersambung untuk episod selanjutnya.

Seperti yang dijangka, dua hari selepas 'pihak tertentu mendedahkan bahawa Sultan Kelantan ada menawarkan dana amanah yang lumayan tetapi ditolak oleh Rihana, hari ini pihak Rihana pula mengeluarkan bukti bahawa beberapa kenyataan pihak Istana sebelum ini adalah bertentangan dengan fakta.


Kredit foto: DailyMail UK


Lebih mengejutkan, pihak Rihana juga mengatakan mereka tahu punca sebenar dia diceraikan, dan ianya bukan kerana isu pendedahan berita perkahwinan mereka kepada media atau penyebaran video seks beliau di kolam renang tetapi sebab sangat penting (explosive).

Dalam artikel terkini DailyMail UK semalam, sebuah video babak sebalik tabir menunjukkan Sultan Muhammad V dan mantan Ratu Moscow itu berbalas janji perkahwinan. 


Dear Faris - I promise to be nice wife for you. And I promise to be good mother for our future children. And I promise to love and be with you in happiness and sadness' kata janji Rihana.

You are my krolik (bunny), I wish us to have happiness and joy like everyone else who gets married' balas suaminya.

Menurut Rihana, video itu menunjukkan Baginda tersenyum dan ketawa gembira sepanjang majlis sekaligus menafikan dakwaan sumber istana sebelum ini bahawa Baginda kurang selesa dan terkejut serta tidak bersetuju dengan majlis gah itu sepanjang majlis berlangsung.


Kredit foto: DailyMail UK


Berkaitan punca perceraian sumber istana yang menyatakan dua punca utama iaitu penyebaran berita perkahwinan rahsia mereka kepada media oleh pihak Rihana dan munculnya video seks lama Rihana dalam sebuah kolam renang ketika terlibat dalam satu rancangan TV, pihak Rihana menafikan itu puncanya.

Ada punca perceraian paling penting (explosive explanation) yang tidak akan didedahkan buat masa ini kata pihak Rihana itu lagi dan menggesa pihak Sultan supaya meneruskan rundingan perjanjian perceraian.


Kredit foto: DailyMail UK


Selain itu MailOnline juga mendedahkan pihak Rihana ada menunjukkan sebuah fail dokumen (dossier) kepada wartawan mereka yang menunjukkan Sultan pernah mengakui bayi dalam kandungan itu anaknya.

Dalam dokumen bertarikh September 2018 itu, Sultan ada menyatakan bayi dalam kandungan sebagai our baby dan happy to be the father of our child dan wanted the baby to be the heir to the sultanate lapor Daily Mail lagi.

Ini sekaligus mendedahkan penipuan sumber istana sebelum ini yang mengatakan Sultan sedari awal menafikan bayi itu anaknya dan tidak pernah gembira dengan kehamilan itu tegas sumber Rihana lagi.


Kredit foto: DailyMail UK


Pihak Rihana juga menggesa pihak Sultan supaya datang berunding secara gentleman terutamanya dalam mencari penyelesaian perceraian mereka dan tidak lagi menyerang melalui kata-kata di media.

Persoalannya, adakah tawaran Rihana untuk berunding secara bersemuka ini akan diterima oleh pihak yang satu lagi? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
5
Komen: 247
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote cikanggun 28-11-2019 01:54 PM
Ni kes nak settlement biliyun ni.. tak dapat apa yg nekwok demand, selagi tu laa nekwok akan menghantui abe juhud ni

Lain-lain Komen

Quote bbasir 12-11-2019 04:51 PM
prepare pop corn caramel...
Quote KIM.K 12-11-2019 04:51 PM
First........
Quote Kurex 12-11-2019 04:57 PM
makin melarat.. aku cuma kesiankan leon yg jadi mangsa keadaan
Quote Acikgomen 12-11-2019 04:59 PM
Tolong laaaaah team sskjp masuk sini bekap sotan juhut chuols neh
Acik bosan la citer Abe yeh lawan Oks gini
Cer chuols jadi panatik Abe yeh mcm karat2 hajah dua kali, baru best
Quote nuryakmal 12-11-2019 04:59 PM
Oh gosh. Boringnya.  

Both parties, please summon each other.
Quote cmf_premierleag 12-11-2019 05:00 PM
bunny? wowww mcm playboy bunny jah
takkan abe tak suka kutttt
Quote Sang_Pencinta 12-11-2019 05:00 PM
https://www.dailymail.co.uk/news ... 8722033777723195812

Video tak loadinglahhhhhhhhhhhhhhhh
Quote Sang_Pencinta 12-11-2019 05:01 PM
[vine][/vine]
Quote Sang_Pencinta 12-11-2019 05:01 PM
Acikgomen replied at 12-11-2019 04:59 PM
Tolong laaaaah team sskjp masuk sini bekap sotan juhut chuols neh
Acik bosan la citer Abe yeh lawan ...

Aku tengok team sskjp pun dah malas nak back up
Quote moks 12-11-2019 05:12 PM
Oks ni pon pandai reveal news sikit2.
Business minded. I loike.
Quote suiskipas 12-11-2019 05:15 PM
Harap je serambi mekah...nipu sokmo sskjp ni....menyampah.
Quote Sang_Pencinta 12-11-2019 05:16 PM
moks: Oks ni pon pandai reveal news sikit2.Business minded. I loike.

Sy rasa dia ada penasihat peguam

Kata2 yg merah tu mcm berbau ugutan
Quote neo_5050 12-11-2019 05:18 PM
" l Am Your Bunny" - sesuai untuk jadikan tajuk lagu baru Rihanna!

Quote dubuk 12-11-2019 05:20 PM
arnab beranak banyak aumm
Quote dubuk 12-11-2019 05:22 PM
how many babies a rabbit can have
Quote slavehunter 12-11-2019 05:25 PM
Kemain Sultan serambi mekah kawin siap ada cheers! Cheers! You're my playboy bunny! I'm your hot rod! Gituuuuu......


Tanda2 nak kiamat juga ker ni?  isk.isk...baik jadi macam kami,pilih isteri ke suami sebab agama.
Quote tensic~ 12-11-2019 05:28 PM
So sawet.. bunny2 pulak..
Quote borrow 12-11-2019 05:33 PM
Sang_Pencinta replied at 12-11-2019 05:16 PM
Sy rasa dia ada penasihat peguam

Kata2 yg merah tu mcm berbau ugutan

loyer sheols kan bks senator. Politik style .

Quote Pink_Purple 12-11-2019 05:34 PM
xhabis2 lagi..dok nakcari punca cerai, kenapa..dah cerai tu xsuka la..dah full stop..

talak 3 weiii..xde harapang dah nak balik semula

Lihat semua komen(247)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.422066s Gzip On
To Top