Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Usai Isu Waxing Kemaluan, Kali Ini Daphne Iking Dituduh Buat S*ks Dengan Suami Sebelum Show

12-11-2019 10:52 AM|Myeonir| Komen: 67

Baru-baru ini kecoh apabila selebriti Daphne Iking telah berkongsi videonya mendapatkan perkhidmatan Brazilian Waxing tanpa rasa segan.

Bukan sahaja ditohmah kerana bersikap tidak malu berkongsi video sedemikian, bahkan netizen pelik kenapa dia dengan selambanya membiarkan anak perempuannya melihat proses itu.

Kredit foto: Blog
Terbaru pula, selepas kes itu ada pula seorang netizen tampil dan menceritakan bahawa rakannya pernah mendengar Daphne Iking dan lelakinya 'kongkek' di dalm bilik persalinan tempatnya bekerja.

Kredit foto: Twitter
Menerusi dakwaan itu, kononnya selebriti itu bertindak 'rakus' dan tak malu kerana mereka melempiaskan nafsu di tempat awam.

Pun begitu, kahabar angin tersebut turut sampai ke pengetahuan tuan punya badan sendiri. Tak melatah, wanita itu meminta individu yang membawa cerita tersebut supaya tampil dan mendedahkan siapa 'kawan' yang dimaksudkannya itu.

Kredit foto: Twitter
Tapi mungkin takut dikenakan apa-apa tindakan, 'Betty' telah pun menitipkan mesej peribadi pada Daphne dan menjelaskan khabar angin tersebut.

Kredit foto: Twitter
Rata-rata netizen yang membaca tuduhan tersebut telah 'back-up' selebriti wanita tersebut dan meminta individu yang dengki itu menjaga tepi kain sendiri.

Kredit foto: Twitter
Dasar 'acik bawang'. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 67
Komen

Previous : Elfira Loy Teruja Terima Anugerah SEBA 2019 Walaupun Masih Berpantang!

Next       : Erra Fazira Lupa Letak Gambar Aleesya, Ziana Zain Pula Update Gambar Anak Bujangnya

Komen Terbaru

Quote Meiizu 14-11-2019 08:28 PM
Ailebiu replied at 14-11-2019 08:12 PM
Bilik kita blkg, boleh dgr ikut tinggap sblh

Ohhh logic lah hehehhe

Lain-lain Komen

Quote CatMiow 12-11-2019 11:00 AM
Cerita kongkek pun boleh viral {:smile
Quote Kurex 12-11-2019 11:01 AM
dia pun ada penjilat jugak ye..
Quote fushimi 12-11-2019 11:04 AM
babinya sape yang jahat sangat neh

benda dalam porem kot
Quote Mleeen82 12-11-2019 11:06 AM
AllahHu Akbar...….
Quote helicornia 12-11-2019 11:07 AM
erkk bukan ke dlm cari ni pun ada yg cakap pasal kongkek sblum show. acik betty yg samakah?
Quote RVP20 12-11-2019 11:10 AM
Asalnya daripada twitter pun

Copy paste ke Cari

Quote geenie 12-11-2019 11:13 AM
helicornia replied at 12-11-2019 11:07 AM
erkk bukan ke dlm cari ni pun ada yg cakap pasal kongkek sblum show. acik betty yg samakah?

ooo.. ada eh? ms aku baca tweet tu, aku mcm "oooo.... ye ke..... nextttttt"
Quote Potato_kering 12-11-2019 11:16 AM
Laki dia, biorla doa. Bukan lagi gue. I pn ilek je kalo nak kongkek pas lawa2. Sedangkan atas unta pn boleeee
Quote CatMiow 12-11-2019 11:18 AM
helicornia replied at 12-11-2019 11:07 AM
erkk bukan ke dlm cari ni pun ada yg cakap pasal kongkek sblum show. acik betty yg samakah?

Tak,  forumer tu baca dalam reply tweet Brazilian wax,

Dalan benang tu pun ada ss reply tweet psal kongkek tu.
Quote mieymiey 12-11-2019 11:24 AM
Benda ni dah dibincangkan pun dalam porem, reputz biasa la. Nak jugak bukak lagi 1 benang.
Quote tagas 12-11-2019 11:31 AM
best nye kalo dpt fast fuck
Quote CrowneGlory 12-11-2019 11:35 AM
nasib baik acik daphne x saman jah... kesian acik2 kepam main dgn laki pakai baju kelawar...cerita mcm tu pun nk trigger
Quote puteribaya 12-11-2019 11:49 AM
tagas replied at 12-11-2019 11:31 AM
best nye kalo dpt fast fuck

x bukak..ikut tepi2 je kan
Quote 150997 12-11-2019 12:00 PM
laaaa....
laki sundirik kott...halal
Quote fliphair8 12-11-2019 12:02 PM
hakak no issue dia nak berkongkek ngan laki dia...selagi dlm bilik tertutup takde viewers, dia punya rights....kalo kongkek di khalayak ramai dengan niat mempertontonkan kepada umum tu mmg layak kena cerca berjemaah...
Quote Psfzi 12-11-2019 12:07 PM
Lantak dia la dah kongkrk dgn laki dia
Quote addved 12-11-2019 12:17 PM
Kalau "quickie" pon ngan suami dia juga di tempat tertutup apa ...
Quote misuke 12-11-2019 12:41 PM
jgn kongkek pn bg anak tgk jugak dep ye
Quote justchu 12-11-2019 12:47 PM
Maigad call me outdated / old fashioned pun takpe la dari buat2 urban tp bangang camni

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097809s Gzip On
To Top