Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Ini Pada Tahun 2013, Isu Lapuk" - Gambar Joget Sakan, Ini Respon Dari YB Syed Saddiq

12-11-2019 10:31 AM Komen: 44

Menerusi Twitter Syed Saddiq, beliau membuat pengakuan bahawa individu di dalam sebuah foto yang diciap oleh sebuah akaun adalah dirinya.

Gambar tersebut memaparkan dirinya dan beberapa individu lain sedang berhibur di suatu tempat yang tidak dinyatakan. Foto tersebut diambil pada tahun 2013.

Kredit foto:Twitter

Ini respons YB Syed Saddiq


Setiap orang ada kisah sejarah lampau. Tambahnya, manusia tidak mampu mengubah masa lalu kecuali masa hadapan. 

Syed Saddiq turut memberitahu bahawa dirinya tidak ingin menipu sesiapapun sambil menceritakan foto tersebut diambil pada tahun 2013.

Rata-rata netizen memberikan pujian buat Syed Saddiq kerana bersikap jujur mengenai foto tersebut. Pada masa yang sama, terhibur juga baca komen dari netizen. 






Beginilah asam garam arena politik Malaysia. Akan ada saja cerita lama dikorek untuk kontroversi. Apapun terima kasih YB Syed Saddiq kerana bersikap jujur. Terus mengaku dan minta maaf. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 44
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 15-11-2019 03:05 PM
Bbnu nya muka.. mcm muka arif bahran

Lain-lain Komen

Quote DARSITA 12-11-2019 10:38 AM
Tu zaman bebudak. Aii tak hairan pun lain lah zaman tua renta masih bergelek gelek di kelab dangdut.



Quote chicozinn 12-11-2019 10:45 AM
ni zaman heollss kat uia kot..habis la luluh ati lecturer2 muslimah AIKOL yg beria mengidolakan si sad sodik nih
Quote damian_lee 12-11-2019 10:48 AM
Betul ke dah change?
Dengar2 ....... ahhh sudahlahh

Tiberrr
Quote Kurex 12-11-2019 11:04 AM
comel jugak dia masa muda
Quote kucingitam 12-11-2019 11:07 AM
at least dia tak main basikal lajak..

Quote TravellingBear 12-11-2019 11:09 AM
Aktiviti mengeluarkan peluh. Rahsia ke-slim-an beliau
Quote cicicumel 12-11-2019 11:14 AM
pic tu nmpak shehe sgt enjoy to the max
Quote tagas 12-11-2019 11:36 AM
agak2 yb teruna lagik tak
Quote haruslah 12-11-2019 11:43 AM
isu dasar? isu negara?

ape je YB?

lembikkkk....acah2....tu jer lah
xde tokoh. berdebat jer laa...

patut tnya bideo baju melayu merah keluar kete jalan seret2 kaki tu
tgk jujur camne
Quote seri_mawr 12-11-2019 11:51 AM
dasyat jugak masa muda beliau...aku ingat budak2 UIA tak buat benda2 gini...
eh...skrg di adah tua kah..??

hahhahaha
Quote Psfzi 12-11-2019 12:08 PM
Mmg kisah lama tp tak rasavdia berubah
Quote Mfzg89 12-11-2019 01:02 PM
biasala zaman baru nak kenal dunia.xde yg pelik pn. bukan kantoi video 3gp pn..
Quote abas8888 12-11-2019 01:21 PM
zaman tu ada koyak tisu kat mana2 tak? serius ni soalan..kalu goyang gerudi boleh tergeliat tulang oo..mungkin masa tu byk minum calciyum..laa dah jadi menteri tak sempat singgah 7E nak belli susu..logik tak?
Quote bondeh 12-11-2019 01:25 PM
Ada org gelarkan beliyau SadDick
Quote bondeh 12-11-2019 01:27 PM
seri_mawr replied at 12-11-2019 11:51 AM
dasyat jugak masa muda beliau...aku ingat budak2 UIA tak buat benda2 gini...
eh...skrg di adah tua  ...

Chuolls bdk UIA lagi ligat sebenarnya... meolls ada kawan semua tak purcaya dia study kat UIA masatu sbb penampilannya tak melambangkan uni isle
Quote Melorqe 12-11-2019 01:32 PM
tu lah yb
dulu puak2 sana gali habis hobi pakcik2 menteri berdangdut
depa pun nak release tension juga, nak main golf tak larat, pegi cucuk langit baru keluar peluh.
macam tu la perasaan menteri2 dulu yg kemaluan bila hobi2 mereka dijaja.  
Quote Rogue98 12-11-2019 01:55 PM
Bila kena kat depa suruh forgive n forget...
Quote buapakperut 12-11-2019 02:28 PM
chicozinn: ni zaman heollss kat uia kot..habis la luluh ati lecturer2 muslimah AIKOL yg beria mengidolakan si sad sodik nih

macam shahrukhan beliau huhuhu
Quote Forfoxache 12-11-2019 02:42 PM
Syed keling minat la amoi cipap hanyir.

Sama2 gang pengotor.

Eeeee..

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.588690s Gzip On
To Top