Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Ini Wajah Diana' - Isteri Baru Sultan Atau Mantan Madu Rihana Petra?

11-11-2019 01:17 PM Komen: 267
Belum reda isu tuntutan mantan isterinya, Rihana Oksana Petra terhadap bayi yang dizakwa zuriatnya, kini satu lagi gosip melanda Sultan Kelantan. Kali ini, tersebar gambar mesranya dengan seorang wanita bernama Diana yang dikhabarkan isteri barunya. 

Bagaimanapun, ada juga spekulasi yang menyatakan wanita itu sebenarnya isteri terdahulu Baginda sebelum berkahwin dengan Rihana.



Kredit foto: Facebook

Umum mengetahui status Baginda yang sudah berkahwin apabila satu jadual perbelanjaan Yang Dipertuan Agong pada tahun 2018 menyatakan sejumlah wang dibelanjakan untuk sewa sebuah bungalow di Bukit Tunku untuk isteri Baginda berbangsa Ukraine / Czech.

Bagaimanapun, sehingga kini tidak ada makluman mengenai identiti wanita tersebut.



Kredit foto: Kadir Jasin


Perkahwinan dengan wanita tersebut disahkan lagi oleh kenyataan Rihana bahawa sebelum beliau, Sultan Muhammad V pernah berkahwin dengan wanita Czech, bagaimanapun ikatan perkahwinan itu terputus kerana status wanita Czech tersebut rupanya bukan janda kerana belum bercerai dengan suami terdahulu secara rasmi.



Kredit foto: IG Rihana


Seusai perceraian dengan Rihana, banyak desas-desus menyatakan Sultan kini sudah mempunyai pilihan baru, malahan sudah bersedia untuk berkahwin dan melahirkan pewaris takhta kseultanan Kelantan.

Kini tersebarnya dua keping gambar beliau dengan seorang wanita barat menimbulkan persoalan. Adakah wanita ini isteri baru beliau?

Kredit foto: FB

Atau adakah ini mantan madu Rihana? Ini kerana ada yang membuat spekulasi bahawa Baginda sebenarnya tidak pernah pun mengesahkan perceraian dengan wanita Czech tersebut. 

Seorang netizen mendakwa pernah melihat gambar lama wanita Czech itu mendakwa ada persamaan dengan wajah wanita tersebut, tetapi bentuk badannya kini dikatakan lebih ramping berbanding dahulu.


Kredit foto: FB
Kredit foto: FB


Persoalannya, adakah ini wajah Diana yang digosipkan isteri baru Baginda? Atau adakah ini gambar lama? Mungkinkah ini wanita yang lain? 

Memandangkan pihak Istana sentiasa menjaga rahsia, nampaknya hanya masa yang akan merungkai segala persoalan ini.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
7
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
6
Bosan
3
Komen: 265
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote disketkosong 19-11-2019 03:39 PM
akubest replied at 15-11-2019 08:46 AM
nak bekap pon agak2lah
sampai nak tuduh pompuan tu bezina anak luar nikah bagai
demi kesucian ab ...

iollss post kt grup sebelah tu pun kena hencap dgn geng pembekap tegar abegong..pembekap tak bertempat mcm in denial je..lupa gamaknya kot abegong pun manusia biasa je



Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 11-11-2019 01:23 PM
Knp x kawin org klate je..bau budu ke?
Quote buapakperut 11-11-2019 01:25 PM
mak aih shooting range 8 jota sahaja? zuhud naun... so bini czech yinni macam kes joyrepah ke
Quote sarah82 11-11-2019 01:28 PM
Kejadahnya bini baru.. Ni bini lama..
Quote matbad 11-11-2019 01:30 PM
Wowww palyboy cangattt
Quote Sham143 11-11-2019 01:32 PM
Edited by Sham143 at 11-11-2019 01:35 PM
Boomibulat replied at 11-11-2019 01:23 PM
Knp x kawin org klate je..bau budu ke?


Orang kelantan tk cukup cantik.. Mata biru hidung mancung baru cantik..Hi..hi..
Quote Sang_Pencinta 11-11-2019 01:33 PM
Boomibulat replied at 11-11-2019 01:23 PM
Knp x kawin org klate je..bau budu ke?

Wangilah pompuan kelantan tp bukan taste abegong kot, dia nak yg pandai speaking with accent
Quote sharlenetexas 11-11-2019 01:38 PM
Sang_Pencinta replied at 11-11-2019 01:33 PM
Wangilah pompuan kelantan tp bukan taste abegong kot, dia nak yg pandai speaking with accent

Oks spiking omputih bunyi accent bollywood
Quote RatuDunia94 11-11-2019 01:39 PM
Kesian wanita2 serambi bukan taste abe..
Quote sarahmirza 11-11-2019 01:39 PM
Sang_Pencinta replied at 11-11-2019 01:33 PM
Wangilah pompuan kelantan tp bukan taste abegong kot, dia nak yg pandai speaking with accent

Tapi anak tak boleh la jadi sultan jugak...

Kelantan bukan macam negeri lain... Ada orang marah nanti kalau Sultan bukan ketuanan Melayu.
Quote Orix 11-11-2019 01:41 PM
takbirrrrrrr
Quote Modngengade 11-11-2019 01:45 PM
abe taste dgn cikki east europe dan russia  saja .... acik2 kepam ibupertiwi  kempunan lah korang nak merasa abe
Quote dani_5353 11-11-2019 01:46 PM
Wowww..my gard
Quote EJALTI 11-11-2019 01:46 PM
Kemain lagik.....nyampahhh...
Quote Sang_Pencinta 11-11-2019 01:48 PM
Edited by Sang_Pencinta at 11-11-2019 02:40 PM


Ini conversation antara kb Diana (isteri tua) sebelah kiri dengan follower Oksana (belah kanan). Ikut perbualan ni Abegong dah kembaki kpd Diana slps ceraikan Oksana.

Slps 10 tahun kahwin, Diana pun nak hamil juga katanya. Diana srmpat padan mukakan Oksana sbb caras laki beliau.


FB_IMG_1573451015876.jpg FB_IMG_1573451023927.jpg FB_IMG_1573451042544.jpg FB_IMG_1573451048623.jpg FB_IMG_1573451054086.jpg FB_IMG_1573451062385.jpg [attach]478490[/attach] FB_IMG_1573451048623.jpg
Quote dubuk 11-11-2019 01:48 PM
woww bini everywhere anywhere
Quote Sang_Pencinta 11-11-2019 01:49 PM
FB_IMG_1573451082630.jpg FB_IMG_1573451090402.jpg
Quote gadis_tulip 11-11-2019 01:53 PM
Edited by gadis_tulip at 11-11-2019 01:56 PM

SK nie taste kokosen. playboyaaa sangat nampak.
Quote edoraixora 11-11-2019 01:56 PM
so istana kelantan masih nak berdiam diri??
susah betul jaga sultan nan seorang ni kot
Quote Sang_Pencinta 11-11-2019 01:56 PM
Katanya belum cerai dgn Diana masa kahwin dgn Oksana ya...

Rupanya bermadu

Skrg Diana sdg bercakaran rambut dgn Oksana

Lihat semua komen(267)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.232367s Gzip On
To Top