Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Biadab, Orang Tengah Perform Ko Blah Macam Tu Je" - Datin Alyah Dihencap Balik Awal Di GV6?

11-11-2019 12:12 PM|SakuraJo| Komen: 171

Kemunculan penyanyi Datin Alyah menerusi program Gegar Vaganza 6 malam tadi rupanya menjadi perbualan.

Ramai yang ingin mengusik bila Alyah tampil di program yang juga dihadiri suaminya, Datuk Ramly MS, sebagai juri tetap program itu.

Malah, pengacara Nabil Ahmad sempat meminta maaf kerana sering 'memetik' nama Alyah ketika bergurau dengan juri Datuk Ramly MS di atas pentas.



Namun begitu, ada pula warganet yang meluahkan rasa tidak puas hati kerana Alyah tampil sekejap sahaja menerusi program itu.

Alahai, sudah menyanyi, kerja sudah siap, salah ke nak balik?

Kata warganet itu, tindakan Alyah pulang awal (sepatutnya sudah disediakan tempat di kerusi VIP di belakang juri tetap) sebagai biadab.

Baca komen seperti di bawah:




Pun begitu, ramai yang menyelar warganet yang dipercayai seorang lelaki itu. Amboi, bukan main membawang ya.

Mereka 'backup' Alyah dengan mengatakan tugasnya sudah selesai di program itu dan tidak salah untuk pulang.


Apa pula pendapat anda?- CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 170
Komen

Previous : "Saya Tahu Sheila Rusly Merajuk Tak Lama" - Haji Zeel Pujuk Jangan Bersara Lagi

Next       : "Tak Ada Niat Riak Tunjuk Kereta Mewah, Kalau Tak Suka Jangan Follow" - Shuib

Komen Terbaru

Quote mizkajura 17-11-2019 08:57 AM
Klu event cenggini, lps perform balik tak boleh ke? Haram ke, dosa ke? Aku Tanya ni sbb mmg tak tau.....

Lain-lain Komen

Quote fizamn 11-11-2019 12:13 PM
fesyen dia pelik...
Quote kaoru44 11-11-2019 12:14 PM
Ada hal kot..dh dtg siap myanyi lg..ok la tu..
Quote LostStar 11-11-2019 12:15 PM
husnazon laaa.. mungkin terkincit dalam kain ka.. apa ka.. kita semua x taw kan..
Quote bondeh 11-11-2019 12:19 PM
fizamn replied at 11-11-2019 12:13 PM
fesyen dia pelik...

Masa TokRam sebut pasal African tulis lain sebut lain tuh, meolls terus refer ke bininya... memang fashion wanita African pun turban kayak gitu
Quote MadameOnion 11-11-2019 12:19 PM
kalau udah fesyen ghupa itu aku pun malu nak dok lama2..baik blah je..lagipun turban dia menghalang pemandangan org belakang
Quote kaseh80 11-11-2019 12:22 PM
Pesen baju dan tudung nmpk hauks
Iols rasa tin tak comfortable to be the centre of attention

Asteruk buat drama pulak pasal tin ni
patutnya tak yah buat gitu lepas nyanyi terus start konsert

ni nmpk mcm drama and personal



Quote jijilaaa 11-11-2019 12:24 PM
ak pun pelik dgn relay tok ram sama aliyah ni. mmg simpan ketat rapat ep. tak tunjuk langsung kemanisan kat netizen. acah2 mcm x kenal plak sesama sendiri kat GV tu.
Quote Mizlyn 11-11-2019 12:26 PM
Teruk betul pakcik bawang tu.. itu pun nak kisah
Quote Lavender_Violet 11-11-2019 12:29 PM
kaseh80 replied at 11-11-2019 12:22 PM
Pesen baju dan tudung nmpk hauks
Iols rasa tin tak comfortable to be the centre of attention

Kan?
Beria Tin Yah dgn captioned tq astro for having me walhal dia kna game jek dgn astro sbnrnya
Tngok turban dia tu mengingatkan meols pada butcher
sheols mmg x boleh nyanyi live lah...semlm pun bnyk part terkucil
Quote umbut 11-11-2019 12:30 PM
Suara dah lah x sedap. Fesyen pelik.. haaa hencap lah
Quote fifie_olin 11-11-2019 12:31 PM
aliyah dgn tok ram ada prob ke
ms aliyah nyanyi si atok ni xde pon
sruh salam pon x nak
Quote Romba 11-11-2019 12:32 PM
bondeh replied at 11-11-2019 12:19 PM
Masa TokRam sebut pasal African tulis lain sebut lain tuh, meolls terus refer ke bininya... memang ...

Uganda, zisss..
Quote myariesa 11-11-2019 12:33 PM
Jantan pun sakan membawang.. Xambik iktibar kes makcik ridrut ke
Quote bondeh 11-11-2019 12:34 PM
Romba replied at 11-11-2019 12:32 PM
Uganda, zisss..

Haaaaa negara2 itu meolls panggil Africa... meolls tak belajar geografi dulu kalaaaa
Quote munchkin 11-11-2019 12:37 PM
Kot dia sakit perut ke. Letih ke. Tak sihat ke. Bersangka baiklah.

Quote prizadane 11-11-2019 12:42 PM
Biar lah dia balik awal. Apa masalahnya? Bukannya dia masuk bertanding nak tunggu sampai habis.
Dia tak salam tok ram pun jadi isu ke? Kalau iols pun, malas la nak tunjuk sweet depan camera..kosser! Kang kena bahan balik dengan haji nabil n jihan tu.
Quote de_ikea 11-11-2019 12:44 PM
Kepochi ya pakcik bawang tu.

Tp tinyah pls lahhh. Takkan nak ulang pesyen zaman lady gaga dulu lg. Chuols pkai elok2 manis tauuu.  
Quote Xim 11-11-2019 12:52 PM
Vazzzzz betol . Tp mcm surprise gak alyah kena jemput duduk sbb nmpk mcm dia teragak2 la mlm td
Quote akubest 11-11-2019 12:53 PM
netizen lembam sebok tepi kain  org berada di mana2
phal lak sebok org nk blah awal ke sampai abes ke

dia penyanyi jemputan kut
sukatik diala nk stay ke nk blah ke
kut akak pon blah
depada dengo acik pizza gomen tu nyanyi lagu dia x sedap langsung.

Lihat semua komen(171)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.327744s Gzip On
To Top