CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Cakaplah Apa Nak Cakap," - Tunang Malas Komen Gambar 'Basah' Intan Najuwa

11-11-2019 11:34 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23646| Komen: 104|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kecoh satu Malaysia bila tengok gambar 'basah' Intan Najuwa dan Zul Ariffin di laut.
Kecoh satu Malaysia bila tengok gambar 'basah' Intan Najuwa dan Zul Ariffin di laut.

Perkara ini telah mencetuskan kontroversi dan mengundang pelbagai reaksi dari banyak pihak.



Foto: Funta

Yang paling menjadi fokus utama adalah Intan Najuwa sebab dah bergelar tunangan orang, tapi masih membiarkan dirinya 'diraba-raba' oleh lelaki lain.

Apa agaknya yang difikirkan dan macam mana penerimaan tunangnya, Razrul Anwar Rusli, 38?


Menurut Razarul, sesiapa pun berhak menyatakan pandangan mereka terhadap isu berkenaan.


Foto: IG

"Tentang gambar tu? Maaf, saya tiada apa nak komen. Ini negara bebas, orang boleh cakap apa dia nak. Saya tak nak tambah-tambah komen. Nanti lagi macam-macam," katanya kepada mStar Online.

Sebelum ini, Razrul ada menyatakan dia dalam proses untuk membimbing bakal isterinya itu demi kebaikan bersama.

Namun, katanya tanggungjawab itu dilakukan tanpa paksaan kerana memahami kerjaya pelakon tersebut.




Walaupun Razrul dah beri penjelasan, Intan sampai sekarang masih lagi membisu.

Setakat ini, masih belum ada penjelasan kenapa dia mengambil gambar sebegitu bersama Zul Ariffin.

Nak kata gimik drama, pengarah sendiri dah menafikannya. Jadi, nantikan sahaja apa alasannya nanti. - CARI

2

Bagus
5

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (23 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Suci_Murni

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 11-11-2019 11:42 AM
Lantak pi derang laaaaaaaa. Tunang dia ok kot asalkn xngeseks. Hehehe
Quote meow_tompok 11-11-2019 11:47 AM
pandai tunang dia tak komen apa2.
kesian pulak aku dgn laki tu

Quote videcloset 11-11-2019 11:47 AM
good luck lah Razarul yea. malas nak ckp lebih2
Quote kerusikayu 11-11-2019 11:48 AM
drama apa diaorang dua berlakon ni.. lama meninggalkan drama2 melayu ni.. best ke?
Quote zafira 11-11-2019 11:51 AM
kesian tunang dia.. boleh tengok aje... takut sikit hari lagi ada citer lagi panas... apa-apa pun all the bestlah to both of you...
Quote September14 11-11-2019 11:51 AM
Umo 38 xde la tua sgt nape org pgil pakcik.. siut je
Quote Nana_Man 11-11-2019 11:56 AM
Asal cari Intan jer? Tanya ZA skali lah.. aku pun nk dgr penjelasan ZA jgk..
Quote pjade 11-11-2019 11:57 AM
Diam, angkat kaki and blah. Tengok berapa lama bamjul nak basah dengan budak kecik tu.
Quote mimi77 11-11-2019 11:59 AM
gegeh la p tanya pendapat tunang kawan tu....awat x p tanya kawan tu?
Quote mieymiey 11-11-2019 12:08 PM
Jangan pula lepas ni timbul pula video atau gambar yang bebukan.
Quote Xim 11-11-2019 12:11 PM
Alaaa mcm jahlop la . Sblm "insof" , bseksi2 seksa2 dulu bg puas baru la "berubah" . Gitu jugakla dgn intanajuwa ni . Seolah2 YOLO la . Esok2 dah kawen x dpt mrasa yg x halal ye x
Quote jargon 11-11-2019 12:15 PM
Tula pacik..nak cari bakal bini yg glemer muda retis2..tuu haa jnda ank brderet kematian laki ramai menunggu tu..klau pacik xde lambo poket tak tebal yentan najuwa x pandang pon pacik..klau pacik sekadar keje bwk bas pi epot
Quote Lavender_Violet 11-11-2019 12:21 PM
September14 replied at 11-11-2019 11:51 AM
Umo 38 xde la tua sgt nape org pgil pakcik.. siut je

Kerana dikatakan muka heols terlalu tua utk Intan yg rupa spt budak2
Quote Lavender_Violet 11-11-2019 12:22 PM
Sabar sungguh la tunang sheols nih
Tak tercabar ke ego heols?
Quote umbut 11-11-2019 12:32 PM
Nasib baik dpt tunang dah tua matang... nak kena didik budak2.. harap ko sabarlah.. hahaha
Quote Ara_roro93 11-11-2019 12:35 PM
Edited by Ara_roro93 at 11-11-2019 12:37 PM
jargon replied at 11-11-2019 12:15 PM
Tula pacik..nak cari bakal bini yg glemer muda retis2..tuu haa jnda ank brderet kematian laki ramai  ...


Hahahahaha wakakakakaka !

X menahan sungguh komen nih , payah btul nk stop golak !
Tq @jargon kerana telah menceriakan ara ari nih ! Meolls sokong 100% statement nih !
Quote Bunga88 11-11-2019 12:41 PM
Cuba kalau tunang sheols yg dalam gambar tu? Dan pompuan tu pompuan lain..
Quote helicornia 11-11-2019 12:46 PM
PU syed dh soh depa berdua tu nikah je..abam masih nak tunggu lagi ke
Quote boojaat 11-11-2019 12:48 PM
Tanya tunang dia jer ke? Xnak tanya sekali dgn mak bpk si intan ke??

Lihat semua komen(104)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.084785 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top