Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Nov
11

Jom Shopping Di Lazada Dengan Pelbagai Tawaran Hebat Hari Ini!

11-11-2019 10:10 AM|Kandungan Tajaan| Komen: 7

Lazada 11.11 Shopping Festival kembali lagi dengan 16 jenama antarabangsa dan tempatan yang menjadikan Lazada Malaysia sebagai pilihan platform eDagang eksklusif mereka.

Hari ini, pelanggan dapat mengalami pembelian yang lebih pantas dan lancar, serta memberi lebih ganjaran dengan menggunakan Lazada Wallet sambil menikmati konsep beli-belah sambil berhibur terbaharu, tawaran Mesti Beli dan tawaran eksklusif kepada Lazada, pra-tempah barangan dengan harga terendah dengan Chup Dulu dan pelbagai cara-cara hebat yang lain untuk lebih penjimatan.


Ketua Pegawai Perniagaan Lazada Malaysia, Kevin Lee

Lazada secara ekslusif membawakan jenama antarabangsa dan tempatan kegemaran anda dengan harga hebat!

• Apple
• Benefit Cosmetics
• Bobbi Brown
• Clinique
• Coocaa
• Dyson
• Este Lauder
• Future of Wellness
• KOS
• MAC Cosmetics
• Origins
• Offspring
• Senheng
• Shiseido
• Viewnet
• VTech Electronics


Cepat! Gunakan Lazada Wallet untuk pembelian lebih lancar, lebih ganjaran serta rebat pulangan tunai!

Penggunaan Lazada Wallet adalah cara yang lebih selamat untuk pelanggan mahupun peniaga, yang melindungi dari transaksi yang tidak sah serta mempercepat dan mempermudah proses pemulangan wang.

Dengan Lazada Wallet, anda dapat akan 100 peratus pulangan tunai untuk 111 pengguna pertama yang menambah nilai sebanyai RM111 dari 1 ke 6 November.

Selain itu, anda berpeluang memenangi kredit Lazada Wallet sehingga RM111 jika anda ada menambah nilai antara 7-10 Nov dan belanja pada 11.11.

Anda juga boleh membuat pembayaran tanpa tunai menggunaan Touch n Go eWallet serta kad kredit Lazada-Citibank.

Dengan Touch n Go eWallet anda akan menikmai potongan RM11 untuk pembelian minimum RM100 di Lazada pada hari ini!

Anda juga boleh menikmati 10 kali mata ganjaran untuk tambah nilai Lazada Wallet dan pembelian di Lazada untuk pemegang kad kredit Lazada-Citibank.


(Dari kiri): Ahli kumpulan rock Hujan; penyampai radio Haziq Hussni; Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia, Leo Chow; Ketua Pegawai Pemasarannya, Diana Boo; Ketua Pegawai Perniagaan Lazada Malaysia, Kevin Lee; dan Man Bai

Jangan lepaskan peluang untuk menikmati barangan dengan harga rendah hari ini. Rujuk kepada panduan Mesti Beli Lazada yang menampilkan produk dari pelbagai kategori sepanjang hari. 

Semak panduan tersebut untuk harga terendah Lazada pada:

12:00AM - 02:00AM: Crazy Brand Mega Offers
09:00AM - 11:00AM: Health & Beauty
11:00AM - 01:00PM: Electronics
01:00PM - 03:00PM: Home Appliances & TV and Home & Living
03:00PM - 05:00PM: Fashion
05:00PM - 07:00PM: Toys, Kids & Babies
07:00PM - 08:00PM: Global Collection


Cepat, jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah pada harga terendah di Lazada hari ini! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 7
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote hyie 12-12-2019 06:31 PM
ok iols dah selamat beli set cadar dengan seluar kat lazada tapi frust sebab sarung bantal dah habis stok...tunggu year end sale pulak lah gitu hahaa...

Lain-lain Komen

Quote Psfzi 11-11-2019 02:56 PM
Harini bz shopping kt lazada n shopee la aku..
Quote malaysiaku123 11-11-2019 03:33 PM
Payment aku dr ewallet xrelease lg dkt lazada dr tgh mlm smlm..padahal dkt ewallet dh potong..knp wey???
Quote sarah82 11-11-2019 03:36 PM
Aku sibuk kat shopee ja.. Lazada? Menguap.. Kecuali aku tergoda dgn rebatmango dia bg balik 14% cash back
Quote tagas 11-11-2019 04:31 PM
buka apps tak taw nak beli ape

nampak sgt aku bkn shopaholic
Quote jalfa 11-11-2019 06:36 PM
Penat tunggu voucher konsert live slm....nipu lebih lazada.baik aku berkampung kat shopee
Quote i_is_kennot 12-12-2019 06:21 PM
Shopee lazada, lazada shopee, aku peningg
Quote hyie 12-12-2019 06:31 PM
ok iols dah selamat beli set cadar dengan seluar kat lazada tapi frust sebab sarung bantal dah habis stok...tunggu year end sale pulak lah gitu hahaa...

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076798s Gzip On
To Top