Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Netizen Tak Tahan Tatap Putera Abdul Mateen Tak Berbaju

9-11-2019 09:31 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 117

Meraih sehingga 4,000 komen daripada netizen dari pelbagai negara, rata-ratanya teruji iman mereka apabila anak Sultan Brunei, Putera Abdul Mateen memuat naik gambar di Instagram tanpa baju.

Terhibur membaca komen yang dibalas oleh netizen saat masing-masing tidak keruan dan merasakan badan Putera Abdul Mateen sangat 'hot' dan menggoda pandangan mata.


Foto: Instagram Putera Abdul Mateen



Difahamkan, gambar itu dimuat naik ketika Putera Abdul Mateen sedang bercuti di Arab.




Bukan perempuan sahaja, malah lelaki pun sama meninggalkan komen nakal seperti 'teruja' melihat badannya itu. Zaman sekarang bukan perempuan sahaja suka melihat badan seperti ini, lelaki pun sama.



Harap, Putera Abdul Mateen berhati-hati menayangkan badan separuh bogel kerana bimbang disalahgunakan pihak tidak bertanggungjawab untuk dijadikan bahan imaginasi pemuas nafsu.

Siapa agaknya yang akan menjadi calon isteri putera kesayangan ramai ini, pasti beruntung gadis tersebut. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
6
Komen: 117
Komen

Previous : 'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

Next       : 'Melakau!"- Apabila Tokti Cuba Cakap Loghat Melaka

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 12-11-2019 02:17 PM
iols rasa heols sejenis budak baik lah. hahaha. boleh tak double standard sbb heols helok kejadiannya?

Lain-lain Komen

Quote Kurex 9-11-2019 09:38 AM
biarlah dia tak berbaju.. semoga dapat menikmati minum bersama sambil genggam tngan melihat permandangan matahari terbenam
Quote sarah82 9-11-2019 09:41 AM
Kalau dia bukan anak sultan Brunei.. Angpa x pandang pun dia.. Hahahahaha
Quote Kurex 9-11-2019 09:43 AM
tak jemu tengok walau berkali2.. dapat jugak lepaskan kesedihan semalam..
Quote Kurex 9-11-2019 09:47 AM
asyik masuk sini je..
Quote fliphair8 9-11-2019 09:49 AM
Kurex again and again.....too much huh kurex? {:question
Quote Pakis 9-11-2019 09:51 AM
Sebab dia anak sultan brunei.{:dot
Quote tagas 9-11-2019 10:11 AM
agak2 teruna lg tak abam matim nih
Quote tagas 9-11-2019 10:13 AM
kat area aku melambak muka nepal camni

keje car wash cuba badan jer kurang kekar
Quote sfrnna 9-11-2019 10:17 AM
Harap bukan ummah dalam lemari... Sebab dia anak sultan ja kan, tu la bergetar vagina eh..
Quote Kurex 9-11-2019 10:26 AM
fliphair8: Kurex again and again.....too much huh kurex? {:question


hati asyik nak masuk sini je.. ada satu tarikan.. @fliphair8
Quote barfi 9-11-2019 10:42 AM
Muka biasa2 je.. macam muka Vietnam yg kerja kilang je pun. Tapi sebab dia kaya makanya pompuan ramai idola kan dia hmmm
Quote dua_chzy 9-11-2019 10:45 AM
sarah82: Kalau dia bukan anak sultan Brunei.. Angpa x pandang pun dia.. Hahahahaha


Khen. Silap2 dicerca berhabisan hada la.
Quote ezacbee 9-11-2019 10:47 AM
Kaya bolehlaaa
Quote RatuDunia94 9-11-2019 10:51 AM
tagas replied at 9-11-2019 10:11 AM
agak2 teruna lg tak abam matim nih


Well... cuols rase?
Heols petik je jari berduyun perempuan hot2 dr seluruh dunia menyembah diri..

Only his IMAN will tell..
Quote CurangLagi 9-11-2019 10:51 AM
Kurex: biarlah dia tak berbaju.. semoga dapat menikmati minum bersama sambil genggam tngan melihat permandangan matahari terbenam

Amboiii kurex. Komennn bukan mainn{:kill{:kill{:kill{:kill{:kill
Quote KIM.K 9-11-2019 10:55 AM
Uiks..Ada dada. Ihu
Quote MenteriWanita 9-11-2019 11:01 AM
Sangat taraf lah dengan status dia sebagai anak raja, dia bersungguh menjaga ketrampilan dia, jaga badan, sentiasa kemas, tak sombong dengan rakyat, tak merempan di sosmed, tak bertumbuk di club malam, live to the fullest,

Sangat persis dengan anak raja dalam buku cerita dongeng masa kita2 semua darjah 3, he put his level really high when it come to his personality and image, kesana kemari dengan pak dia,

Mana2 lelaki kalau tak problematic memang tenang jer life dia, kita tengok pun suka, yang suka cari masalah nak tunjuk terror biasa ended up kepam, tak kira duit banyak macam mana still kepam to the max.
Quote Acikgomen 9-11-2019 11:14 AM
RatuDunia94 replied at 9-11-2019 10:51 AM
Well... cuols rase?
Heols petik je jari berduyun perempuan hot2 dr seluruh dunia menyembah diri ...

Takde maknanya beriman kalo gini peel nye
Brunei royals mmg worldly known kan sebagai womaniser belaka
Abegong yg propa zuhud tu pun terserlah sisi pecinta pepek heshe. Ini kan pulak kerabat Brunei yg mmg terkenal dgn tukar2 pompuan
Quote violetungu 9-11-2019 11:20 AM
Teringat satu cerita lawak..seorang tu mintak tips macammana nak buat perempuan suka kat dia.. Bagi tips tu cakap besarkan dompet.

Lihat semua komen(117)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105517s Gzip On
To Top