Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aksi Sarah Suhairi Belanja Dangdut Di Korea Dapat Perhatian Ramai. Terus Trending No 1!

11-11-2019 10:16 AM|kalel| Komen: 100

Aksi comel penyanyi Sarah Suhairi mendapat perhatian ramai sebaik sahaja sebuah video dikongsikan di laman Youtube.

Sarah Suhairi, 19, telah dijemput oleh saluran Youtube Blimey untuk ke Korea Selatan bagi satu kandungan video. Menerusi video itu, banyak aktiviti dilakukan ketika berada di negara K-Pop itu. Memang mengujakan. 

FOTO : IG

Namun, apa yang mengejutkan Sarah ialah beliau dikehendaki untuk menyampaikan lagu dangdut kepada peminat di sana. Biar betul!


Tambah Sarah lagi, beliau pada mulanya risau tentang penerimaan penonton di sana, namun tidak menyangka persembahan dangdut ini mendapat pujian ramai. 



Menerusi lagu 'Senggol Senggolan, Cubit-Cubitan', aksi Sarah Suhairi mendapat perhatian ramai sebaik sahaja video dikongsikan di laman Youtube.

Malah, ramai di kalangan warganet berasa terharu kerana Sarah membawakan nama Malaysia dengan baik menerusi persembahan hebatnya. 

Selain itu, difahamkan video tersebut trending di tangga pertama menerusi Youtube. Hebat betul!

Alahai, makin rancaklah demam Korea di kalangan orang kita ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 99
Komen

Previous : Daphnie Iking Dikecam Buang Bulu Kemaluan Pun Tunjuk Pada Anak

Next       : "Anak Bukan Beban!" - Syatilla Melvin Penat Bawa Sekali Anak Pergi Kerja

Komen Terbaru

Quote September14 23-11-2019 01:24 PM
Tp sheols xde aura pesona bintang

Lain-lain Komen

Quote misz_sha86 11-11-2019 10:19 AM
mmg bangga sgt, Thanx to Blimey invite Sarah pergi korea and arrange all activities untuk dia.
Quote Kpoplovers 11-11-2019 10:20 AM
Hebat ,dapat  buat  show kat Korea!
Quote wafeloren 11-11-2019 10:48 AM
dari big stage dah nmpak potential sarah ni. very young and professional and can mingle around well. go girl. pedulikan acik bawanger semua move forward.
Quote honeybee1802 11-11-2019 10:58 AM
First time aku ngk dangdut dlm kesopanan gini..hehe...
Quote paz 11-11-2019 11:00 AM
Comel, tahniah dik berjaya.
Quote pearl.silver 11-11-2019 11:32 AM
Sedap sarah ni cakap english..
Naim daniel ngn ismail izzani out

Teringat satu episod blimey dgn ismail izzani..
Ismail ckp oppa.. Saranghaeyo
Blimey tanya do u know what oppa means?
Ismail cakap No
Hancuss
Quote akumak 11-11-2019 11:45 AM
Hopefully ada peluang besar dia kat sana. Tambah2 dia dah rapat dgn han byul
Quote eddysheddy 11-11-2019 11:51 AM
Good job sarah.
Quote nooriesz 11-11-2019 12:04 PM
die ni muke dgn cara ckp mcm liyana jasmay aka LJ
Quote kaoru44 11-11-2019 12:09 PM
Blimey pun dh upgrade video2 depa..
Bbnding dulu la..tp iols ok tgok sarah ni..xgedik mana..speaking pun ok..xprnh kenal pun..tp tgok video dia nyanyi lagu blackpink kat big stage tu..mmg
Bangga jgk dgr..
Quote umbut 11-11-2019 12:34 PM
Terganggu tgk hidung kembang
Quote Lavender_Violet 11-11-2019 01:49 PM
Iols kenal dia ni thru Big Stage 1st season
Masa tu dah jatuh cinta dgn karakter dan personaliti dia
Plus 2 single dia mmg sedap, Nyawa & Raga dgn Rise
Suara sheols mmg sedap didengar
Quote maitang 11-11-2019 02:06 PM
cute sarah, tak perlu nk cocok bedah muka pon ley mendonia soon.
Quote Psfzi 11-11-2019 02:59 PM
Congrats dik
Quote Nt-ViruS 11-11-2019 04:17 PM
nice la eventhough baru harini dengau nama dia.
Quote lasagna 11-11-2019 04:24 PM
bgus lah hanbiyul ke msia, dia ke korea. ke korea ke kita? ehhh!
Quote sonatalady 11-11-2019 04:27 PM
Minat dia ni.
Tahniah!semoga suksess..
Quote bbasir 11-11-2019 04:30 PM
kaoru44 replied at 11-11-2019 12:09 PM
Blimey pun dh upgrade video2 depa..
Bbnding dulu la..tp iols ok tgok sarah ni..xgedik mana..speakin ...

terabur je pun speaking dia tu... grammar bnyk x betul... hahaha.. ha kecam.. kecam..
Quote anony-mous 11-11-2019 04:57 PM
Mmg adorable sgt sarah ni. Boleh kata underrated. Dia perform lagu blackpink dkt big stage tu wow sgt. Lagu baru best gila

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120492s Gzip On
To Top