Tempatan
Tempatan 8-11-2019 01:15 PM 41.1K Views
DescriptionPernah dengar Brazillian Wax? Kaum wanita mungkin tahu sebab ia adalah antara kaedah yang digunakan untuk membuang bulu ...

Pernah dengar Brazillian Wax? Kaum wanita mungkin tahu sebab ia adalah antara kaedah yang digunakan untuk membuang bulu kemaluan.


Kredit foto: IG

Golongan artis memang biasa lakukannnya dan salah seorang daripadanya adalah Daphne Iking.

Di Insta Story dia ada berkongsi mengenainya. Siap muat naik gambar, okey!




Katanya, anak perempuannya, Iman Daniella sangat teruja melihat kaedah tersebut.


Niat Daphne hanya mahu berkongsi, tapi bila perkara ini sampai di Twitter, banyaklah pula yang berasa kurang senang.

Salah seorang pengguna Twitter kata, ianya sangat pelik bila anak melihat kemaluan ibunya.




Ada juga yang kata benda sebegitu sepatutnya tidak perlu dikongsikan kepada umum.

"Buat malu je! Tak payah nak tunjuk moden sangat," kata mereka.



Mungkin Daphne hanya untuk suka-suka saja, tak sangka pula kena hentam begini.

Apa pendapat anda? - CARI

Original author: Oleh: Saiful

Prev.:Tiada Adegan Berpelukan Dalam Laut, Kata Pengarah. Rupanya Najwa Dan Zul Ariffin Buat Babak Sendiri?

Next:Aksi Sarah Suhairi Belanja Dangdut Di Korea Dapat Perhatian Ramai. Terus Trending No 1!

Komen Terbaru
buapakperut 8-11-2019 01:22 PM
what daaa... urbannya sis anak dah besar pandai bercakap dibaginya tengok pepek?? pastu sis gi hupload? nape tak amik gambo tiram tu sekali
kiah_mai_pulak 8-11-2019 01:25 PM
bodohnya!!!
sapeka 8-11-2019 01:26 PM
Bila hidup takde batasan
Tiada pedoman
unguaurora 8-11-2019 01:27 PM
Mgkn ini salah satu silibus pendidikan seks???
noor2 8-11-2019 01:28 PM
Attention whore.  Dia ingat dia sorang ja yang pandai bersihkan seluruh badan. ..

Ada sesetengah tu ralit bercerita kat umum cara nk bersihkan anu. ..macam orang lain tak reti gamaknya. ..orang pun buat tapi X delah nk bodoh bgtau satu dunia..

Mentally sick. ..nak muntah!!!
kokocrunch 8-11-2019 01:29 PM
segannya lahai....
chooper 8-11-2019 01:29 PM
Tak malu ke weii
Pakis 8-11-2019 01:30 PM
Adakah aku bukan kat malaysiaaa.  Giloo.  One day x mustahil ank tengok mak pak berji***.  

Or aku yang terlalu kampung dot com
cmf_shya 8-11-2019 01:30 PM
Sorry i org kg...xbleh terima semua nie
Mleeen82 8-11-2019 01:32 PM
......…. Ya Allah...…………….apa sudah  jadi?
fushimi 8-11-2019 01:36 PM
cukup bulu cekpit pun kena bagi tau satu dunia ke

sleepandream 8-11-2019 01:38 PM
iols okay jah kalau anak pompuan sheols tengok masa waxing tu...
tapi perlu ke pos dekat IG.... choyyyyyy
grizz 8-11-2019 01:42 PM
nape xpost sblom ngan selepas wax tu..indah sgt ke smpai kne gtau 1 dunia
Laceyx 8-11-2019 01:46 PM
Wow open minded sgt ni
hatikudus 8-11-2019 01:48 PM
Bodoh tanpa sempadan. Fullstop.
newyork 8-11-2019 01:49 PM
Mesti dia pernah ehem2 dpn anak ni..
dewi_rina 8-11-2019 01:49 PM
Dorang ni dah biasa kot, kita je agaknya kuno
Tapi memang awkward gila.. Iols dgn adik2 perempuan pun malu kot
Nak tukar baju pun kunci pintu takut kang tetiba dorang masuk
Kadang2 lupa kunci pintu, tetiba dorang masuk kelam kabut nyorok belakang pintu
kaseh80 8-11-2019 01:55 PM
Wow urbannya?
kakasotong2 8-11-2019 02:00 PM
Edited by kakasotong2 at 8-11-2019 02:02 PM

Bestie Lisakayu ni

Anyway td meols bace kt twitter dekat thread kisah dia ni la, ada org tumpah teh tweet bgtaw kwn dia penah kerja dgn si attention seeker ni, sheols & husband sempat mengongkek seround dlm bilik persalinan sebelum buat show. Siap ada bunyi2 lg kedengaran

Edited: baru perasan dlm ss tweet kat atas tu ada skali terselit kisah ni.
Lihat semua komen