Semasa
Semasa 8-11-2019 12:39 PM 2878 Views
DescriptionPolis menahan lelaki yang melakukan onani di hadapan seorang jururawat di Hospital Balik Pulau (HBB) pada bulan lalu.

Polis menahan lelaki yang melakukan onani di hadapan seorang jururawat di Hospital Balik Pulau (HBB) pada bulan lalu.

Memetik Harian Metro, penganggur berusia 45 tahun itu ditahan di sebuah rumah di Titi Teras, Balik Pulau jam 5.30 petang, semalam.


Menurut Ketua Polis Daerah Barat Daya Superintendan A A Anbalagan, lelaki terbabit yang juga pesakit hospital dikatakan beronani ketika menunggu di bahagian saringan hospital.


Gambar Hiasan

Berikutan itu, jururawat yang berada di hadapanya menjerit meminta bantuan apabila melihat perbuatan suspek.

Wanita itu kemudian meminta suspek menghentikan perbuatannya, namun tidak diendahkan. 

Malah, lelaki itu dikatakan hanya tersenyum sebelum jururawat berkenaan meminta bantuan petugas menghalau suspek.

Tambahnya, suspek ditahan semalam sebaik polis menerima laporan daripada mangsa pada Selasa.

Kes disiasat mengikut Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955 dan suspek akan didakwa di Mahkamah Majistret Balik Pulau hari ini. - CARI

Next:Isteri Orang Dan Kekasih Gelap Diikat Di Pokok, Dipukul Mentua

Komen Terbaru
ReginaGeorge 8-11-2019 01:25 PM
Dari kau onani depan misi, baik kau onani depan mayat bang...
buapakperut 8-11-2019 01:35 PM
misi amik syringe cocok kontol dia, orang gila fetish ni lagi kite njerit lagi dia suka
Knowlee 8-11-2019 01:52 PM
Bangsat. Lahanat. Cilaka punya olang.
minguk 8-11-2019 02:05 PM
sakit mental
Boomibulat 8-11-2019 02:17 PM
Seksi sgt kut nurse kat situ..
Pink_Purple 8-11-2019 02:32 PM
dah kena tangkap, baru padan muka...

orang giler ni, lagi kita menjerit lagi dia suka..tp nak buat mcm mana sbb kita akan automatik menjerit
mongoose_kidz 8-11-2019 05:15 PM
silap la onani depan misi
sbb misi x heran da bnda2 mcm tu..
mst dia assume misi ni akn jerit2 takut yg pada dia satu kepuasan/keseronokan
padahal misi x heran da tgk...marah ade rase nk cucuk ngan needle paling besar
HannahMontana 8-11-2019 05:29 PM
biar kala jengking sengat penis dia.
Pink_Purple 8-11-2019 05:43 PM
silap besar la, nurse ada nama dan alamat dia, polis pi je la ambik kat rumah..bodo..
Perawankota 9-11-2019 05:14 PM
Ramai ya org mental
Pamelaloba 9-11-2019 05:41 PM
Mental la ni kalau tak mana maunye {:cryrun
Ladybird910 10-11-2019 02:10 AM
Quote: Pink_Purple: silap besar la, nurse ada nama dan alamat dia, polis pi je la ambik kat rumah..bodo..



Dia bg address tu nk mudahkn nurse tu serah diri..unsangkarable polis plak yg dtg mengetuk pintu {:yameteh
GuaSayangMelaka 10-11-2019 04:48 AM
msti lawo bebeno misi tu smpi hilg kewarasan hahaha
jerukkedondong 10-11-2019 09:20 AM
Erkk...
Dia boleh onani sambil.senyum...sah sewel

MissVixen 10-11-2019 09:34 AM
Satyriasis kot. Pernah dapat yang mental ni, bini dia sendiri bawak pergi hospital sebab dah tak tahan 24/7 nak seks je. Bila dah kena tahan, dia pergi melancap depan misi, dokter dan students.
famri7 10-11-2019 09:34 AM
Tak luak pun kan...? Why bother?
dani_5353 11-11-2019 11:33 AM
nakharom..