Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Polis Tahan Lelaki Onani Depan Jururawat Di Hospital

8-11-2019 12:39 PM Komen: 17
Polis menahan lelaki yang melakukan onani di hadapan seorang jururawat di Hospital Balik Pulau (HBB) pada bulan lalu.

Memetik Harian Metro, penganggur berusia 45 tahun itu ditahan di sebuah rumah di Titi Teras, Balik Pulau jam 5.30 petang, semalam.

Menurut Ketua Polis Daerah Barat Daya Superintendan A A Anbalagan, lelaki terbabit yang juga pesakit hospital dikatakan beronani ketika menunggu di bahagian saringan hospital.


Gambar Hiasan

Berikutan itu, jururawat yang berada di hadapanya menjerit meminta bantuan apabila melihat perbuatan suspek.

Wanita itu kemudian meminta suspek menghentikan perbuatannya, namun tidak diendahkan. 

Malah, lelaki itu dikatakan hanya tersenyum sebelum jururawat berkenaan meminta bantuan petugas menghalau suspek.

Tambahnya, suspek ditahan semalam sebaik polis menerima laporan daripada mangsa pada Selasa.

Kes disiasat mengikut Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955 dan suspek akan didakwa di Mahkamah Majistret Balik Pulau hari ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 17
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dani_5353 11-11-2019 11:33 AM
nakharom..

Lain-lain Komen

Quote ReginaGeorge 8-11-2019 01:25 PM
Dari kau onani depan misi, baik kau onani depan mayat bang...
Quote buapakperut 8-11-2019 01:35 PM
misi amik syringe cocok kontol dia, orang gila fetish ni lagi kite njerit lagi dia suka
Quote Knowlee 8-11-2019 01:52 PM
Bangsat. Lahanat. Cilaka punya olang.
Quote minguk 8-11-2019 02:05 PM
sakit mental
Quote Boomibulat 8-11-2019 02:17 PM
Seksi sgt kut nurse kat situ..
Quote Pink_Purple 8-11-2019 02:32 PM
dah kena tangkap, baru padan muka...

orang giler ni, lagi kita menjerit lagi dia suka..tp nak buat mcm mana sbb kita akan automatik menjerit
Quote mongoose_kidz 8-11-2019 05:15 PM
silap la onani depan misi
sbb misi x heran da bnda2 mcm tu..
mst dia assume misi ni akn jerit2 takut yg pada dia satu kepuasan/keseronokan
padahal misi x heran da tgk...marah ade rase nk cucuk ngan needle paling besar
Quote HannahMontana 8-11-2019 05:29 PM
biar kala jengking sengat penis dia.
Quote Pink_Purple 8-11-2019 05:43 PM
silap besar la, nurse ada nama dan alamat dia, polis pi je la ambik kat rumah..bodo..
Quote Perawankota 9-11-2019 05:14 PM
Ramai ya org mental
Quote Pamelaloba 9-11-2019 05:41 PM
Mental la ni kalau tak mana maunye {:cryrun
Quote Ladybird910 10-11-2019 02:10 AM
Pink_Purple: silap besar la, nurse ada nama dan alamat dia, polis pi je la ambik kat rumah..bodo..



Dia bg address tu nk mudahkn nurse tu serah diri..unsangkarable polis plak yg dtg mengetuk pintu {:yameteh
Quote GuaSayangMelaka 10-11-2019 04:48 AM
msti lawo bebeno misi tu smpi hilg kewarasan hahaha
Quote jerukkedondong 10-11-2019 09:20 AM
Erkk...
Dia boleh onani sambil.senyum...sah sewel

Quote MissVixen 10-11-2019 09:34 AM
Satyriasis kot. Pernah dapat yang mental ni, bini dia sendiri bawak pergi hospital sebab dah tak tahan 24/7 nak seks je. Bila dah kena tahan, dia pergi melancap depan misi, dokter dan students.
Quote famri7 10-11-2019 09:34 AM
Tak luak pun kan...? Why bother?
Quote dani_5353 11-11-2019 11:33 AM
nakharom..

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.176062s Gzip On
To Top