Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Hampir Pitam Tengok Jari Putus,"-Netizen Terkejut Lihat Gambar Anak Aaron Aziz

8-11-2019 04:16 PM|SakuraJo| Komen: 22

Pelakon kelahiran Singapura, Aaron Aziz seringkali memuat naik momen bersama keluarganya sehinggakan anak-anaknya turut dikenali terutama sekali anak perempuannya yang berusia 9 tahun iaitu Dahlia Arissa. 


Dahlia sebelum ini pernah mendapat perhatian kerana meluahkan perasaan sedihnya tentang kejadian serangan pengganas Christchurch melalui sebuah lukisan dan mengatakan ; 'Bukan semua muslim itu pengganas'.

Terbaru, Aaron sekali lagi berkongsi gambar hasil karya seni Dahlia ke akaun Instagram miliknya yang membuatkan ramai terkejut.

Menurut Aaron, Dahlia melakukan semua itu sendiri tanpa bantuan dia atau isterinya. Aaron turut mengakui yang hasil karya anaknya itu boleh dibanggakan kerana ianya hampir sempurna. 


Terkejut dan hampir pitam lihat jari putus..

Dalam pada itu, ramai yang terkejut apabila melihat gambar tersebut kerana menyangkakan yang Dahlia telah terlibat dalam kemalangan. Namun, setelah mengetahui keadaan sebenar ramai yang memuji hasil kerja tangan gadis cilik berusia 9 tahun itu. 

Kredit foto : Instagram Aaron Aziz

Memang nampak betul kan? Nampaknya Dahlia mempunyai bakat yang tinggi dalam bidang seni. Jika digilap, pasti boleh pergi lebih jauh. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Previous : 'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

Next       : Netizen Tak Tahan Tatap Putera Abdul Mateen Tak Berbaju

Komen Terbaru

Quote Jamil_Abu 12-11-2019 06:03 PM
lepas ni mekapkan bapak kau ya nakk!

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 8-11-2019 04:47 PM
krik krik nya..
Quote Pakis 8-11-2019 06:55 PM
Dengan umurnyaa, talent beliau itu mmg luar biasa.  
Quote minah_selekeh 8-11-2019 09:42 PM
Terer gila budak ni!
Quote seramado 8-11-2019 10:33 PM
Oandai gila
Quote izat123 8-11-2019 11:03 PM
Pandainya. Nampak real. Aku tak faham orang tua yang dengan budak pun nak dengki. Puji jelah budak baru 9 tahun dah boleh buat macamtu.
Quote rosmahisham 8-11-2019 11:23 PM
Kreatifnye..bgus la ade bakat camni
Quote dua_chzy 8-11-2019 11:34 PM
izat123 replied at 8-11-2019 11:03 PM
Pandainya. Nampak real. Aku tak faham orang tua yang dengan budak pun nak dengki. Puji jelah budak b ...

Porom ni ramai urang tua bitter.
Quote LadyCarefree 8-11-2019 11:38 PM
dua_chzy replied at 8-11-2019 10:34 PM
Porom ni ramai urang tua bitter.

Iols orang muda bawang pedih
Quote anony-mous 8-11-2019 11:42 PM
Hebatnya!!! 9yo kot! Kalau 19 pon i dah impress apatah lg 9yo!! Go go ank aaron!
Quote anastasia7 8-11-2019 11:44 PM
Nice! Budak2 kte tak boleh jangka cenderung dan bakat mereka. Ni mmg berbakat ni. Kalau dah minat boleh polish lagi
Quote CinnamonR 9-11-2019 09:14 AM
Lepas ni bolela jd special effects makeup artist
Quote Perawankota 9-11-2019 04:57 PM
Power anak dia buat SFX.. Muda2 LG dah talented
Quote keknaih 10-11-2019 09:56 AM
izat123 replied at 8-11-2019 11:03 PM
Pandainya. Nampak real. Aku tak faham orang tua yang dengan budak pun nak dengki. Puji jelah budak b ...

hahaha kann. maybe sebab bapaknya aaron kot
Quote virgo19 10-11-2019 11:03 AM
Memang pandai.. siap ada darah titik2 tu, memang kreatif budak ni. Selalu budak pompuan baya2 ni suka benda mekap2 cantik2 girly2, tapi budak ni boleh ada idea nak buat benda ngeri camtu.
Quote dahlamadah.. 10-11-2019 11:13 AM
nampak Aaron n wife dia pun very supportive dgn anak-anak.. good for them
Quote appleringo 10-11-2019 11:48 AM
Rasanya mcm pernah baca dulu her mom, Diyana, tu pernah jd make up artist kan? tu antara moments yg dia mula kenal Aaron..so now, maybe talents tu dpt kat Dahlia Arissa ni.. but sgt skilful for kids at her age and above her age too kan..
Quote miss_perfect 10-11-2019 12:01 PM
Terernya dia
Quote jelitayu 10-11-2019 12:45 PM
well done adik. hopefully bakatnya akan berkembang dng lebih baik lagi, dan tak jadi org tua yg bitter tak kira masa merempan tak tentu hala bila dah besar nanti....
Quote gummiebear 10-11-2019 12:47 PM
Im impressed

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085918s Gzip On
To Top