Gosip Socmed
Gosip Socmed 8-11-2019 11:14 AM 10.8K Views
DescriptionAmboi, sakan bergaya dengan busana pengantin. Dah tak lama lagi ke tu nak menamatkan zaman solo?

Foto: IG


Amboi, sakan bergaya dengan busana pengantin. Dah tak lama lagi ke tu nak menamatkan zaman solo?

Kemas kini terbaru di Instagram Pelakon Nur Risteena Munim Zainul Ilyas seolah-olah memberi bayangan bakal mengakhiri zaman bujang dalam masa terdekat.

"Selesai fitting. Menghitung hari.

" Ini merupakan langkah pertama untuk langkah yang berikutnya. Saya bersedia menjalani hari-hari saya bersama awak. Suka duka bersama awak. 

"Dengan izin Allah, kita mulakan dengan bismillah," tulisnya.



Risteena, 30, yang juga kakak kepada pelakon Ruhainies bagaimanapun tidak mendedahkan identiti jejaka yang bakal menjadi suaminya itu.

Risteena sebelum ini mencetuskan teka-teki di kalangan peminat apabila timbul desas-desus mendakwa hubungannya dengan ahli perniagaan, Ikhwan Khairudin terkandas selepas tujuh tahun menjalin cinta sebelum namanya dikaitkan dengan pelakon kacak Isa Khan pula.

Kalau betul, tahniah lah Risteena! Semoga semuanya dipermudahkan.

Tapi adakah kemungkinan ini hanya gimik semata-mata? - CARI

Original author: Oleh: LilRose

Prev.:Isteri 13 Kali Keguguran - Dato' Fazley Yaacob Dedah Pernah Diuji Secara Fizikal Dan Mistik

Next:"Hampir Pitam Tengok Jari Putus,"-Netizen Terkejut Lihat Gambar Anak Aaron Aziz

Komen Terbaru
uori 8-11-2019 12:36 PM
kakak kemut pun dah macam kemut
asik citer pasai jantan
tak kalah, gitu


sukacactus 8-11-2019 12:38 PM
Nak tunang kot agaknya
kakiah12 8-11-2019 12:48 PM
Mase bercinta ni helok lah semuanya haha
missbigrockstar 8-11-2019 12:54 PM
Gimik nak bagi drama bakal keluar naik rating ja ni aku rasa.
LadyCarefree 8-11-2019 01:00 PM
Semua benda pon nk digimikkan
grizz 8-11-2019 01:19 PM
malas layan adik beradik ni..xabis2 psl laki..
Bergosip 8-11-2019 01:23 PM
Oh oh oh okay
chooper 8-11-2019 01:26 PM
Macam gimik utk drama je
Mleeen82 8-11-2019 01:34 PM
2 beradik ni,,, bila nak senyap citer pasal JantanS
abadi84 8-11-2019 01:49 PM
Sis ber huhuhu jer bila dgr ayat memuja muji boyfriend...is not something to be amazed..
Klu dah kahwin lebih 10 tahun ayat masih mcm ni baru sis kagum hokeyy
Bantalkuning 8-11-2019 02:13 PM
serius la dh umur 30? ingat dlm 27 28 mcm tu
Pakis 8-11-2019 02:28 PM
Kakak nya bila nk up bideo suap nasi dlm kete jugek
awex^returns 8-11-2019 02:30 PM
nak mampus pun silakan
berlakon macam taik ayam asyik lah cerita jantan
adik beradik sama
adelea 8-11-2019 02:32 PM
Quote: missbigrockstar replied at 8-11-2019 12:54 PM
Gimik nak bagi drama bakal keluar naik rating ja ni aku rasa.

aku pon rasa gimik derama je
prettyuglybabe 8-11-2019 02:44 PM
apa rahsia kawah muka dia hilang jadi licin?
Kurex 8-11-2019 02:54 PM
asyik pasal jantan je leluhur ni
Atata 8-11-2019 04:36 PM
Quote: abadi84 replied at 8-11-2019 01:49 PM
Sis ber huhuhu jer bila dgr ayat memuja muji boyfriend...is not something to be amazed..
Klu dah ka ...

Betol3. Skip2 je baca bab puji2 bf tu
jijilaaa 8-11-2019 05:07 PM
asik2 cite pasal kawen, popuan ni tak reti ke nak cerita pasal drama latest dia ke..movie latest dia ke

esok dah kawen..apa pulak modal ko nak bercerita?
Lavender_Violet 8-11-2019 05:22 PM
Boringggg....
Nexxttttttt
Lihat semua komen