Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dengan IzinNya, Kita Mulakan Dengan Bismillah" - Risteena Dah Fitting Baju Kahwin, Gimik Ke?

8-11-2019 11:14 AM|Oleh: LilRose| Komen: 52

Foto: IG

Amboi, sakan bergaya dengan busana pengantin. Dah tak lama lagi ke tu nak menamatkan zaman solo?

Kemas kini terbaru di Instagram Pelakon Nur Risteena Munim Zainul Ilyas seolah-olah memberi bayangan bakal mengakhiri zaman bujang dalam masa terdekat.

"Selesai fitting. Menghitung hari.

" Ini merupakan langkah pertama untuk langkah yang berikutnya. Saya bersedia menjalani hari-hari saya bersama awak. Suka duka bersama awak. 

"Dengan izin Allah, kita mulakan dengan bismillah," tulisnya.



Risteena, 30, yang juga kakak kepada pelakon Ruhainies bagaimanapun tidak mendedahkan identiti jejaka yang bakal menjadi suaminya itu.

Risteena sebelum ini mencetuskan teka-teki di kalangan peminat apabila timbul desas-desus mendakwa hubungannya dengan ahli perniagaan, Ikhwan Khairudin terkandas selepas tujuh tahun menjalin cinta sebelum namanya dikaitkan dengan pelakon kacak Isa Khan pula.

Kalau betul, tahniah lah Risteena! Semoga semuanya dipermudahkan.

Tapi adakah kemungkinan ini hanya gimik semata-mata? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 52
Komen

Previous : 'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

Next       : "Hampir Pitam Tengok Jari Putus,"-Netizen Terkejut Lihat Gambar Anak Aaron Aziz

Komen Terbaru

Quote kokocrunch 15-11-2019 03:45 PM
moga cepat2 kawin

Lain-lain Komen

Quote uori 8-11-2019 12:36 PM
kakak kemut pun dah macam kemut
asik citer pasai jantan
tak kalah, gitu


Quote sukacactus 8-11-2019 12:38 PM
Nak tunang kot agaknya
Quote kakiah12 8-11-2019 12:48 PM
Mase bercinta ni helok lah semuanya haha
Quote missbigrockstar 8-11-2019 12:54 PM
Gimik nak bagi drama bakal keluar naik rating ja ni aku rasa.
Quote LadyCarefree 8-11-2019 01:00 PM
Semua benda pon nk digimikkan
Quote grizz 8-11-2019 01:19 PM
malas layan adik beradik ni..xabis2 psl laki..
Quote Bergosip 8-11-2019 01:23 PM
Oh oh oh okay
Quote chooper 8-11-2019 01:26 PM
Macam gimik utk drama je
Quote Mleeen82 8-11-2019 01:34 PM
2 beradik ni,,, bila nak senyap citer pasal JantanS
Quote abadi84 8-11-2019 01:49 PM
Sis ber huhuhu jer bila dgr ayat memuja muji boyfriend...is not something to be amazed..
Klu dah kahwin lebih 10 tahun ayat masih mcm ni baru sis kagum hokeyy
Quote Bantalkuning 8-11-2019 02:13 PM
serius la dh umur 30? ingat dlm 27 28 mcm tu
Quote Pakis 8-11-2019 02:28 PM
Kakak nya bila nk up bideo suap nasi dlm kete jugek
Quote awex^returns 8-11-2019 02:30 PM
nak mampus pun silakan
berlakon macam taik ayam asyik lah cerita jantan
adik beradik sama
Quote adelea 8-11-2019 02:32 PM
missbigrockstar replied at 8-11-2019 12:54 PM
Gimik nak bagi drama bakal keluar naik rating ja ni aku rasa.

aku pon rasa gimik derama je
Quote prettyuglybabe 8-11-2019 02:44 PM
apa rahsia kawah muka dia hilang jadi licin?
Quote Kurex 8-11-2019 02:54 PM
asyik pasal jantan je leluhur ni
Quote Atata 8-11-2019 04:36 PM
abadi84 replied at 8-11-2019 01:49 PM
Sis ber huhuhu jer bila dgr ayat memuja muji boyfriend...is not something to be amazed..
Klu dah ka ...

Betol3. Skip2 je baca bab puji2 bf tu
Quote jijilaaa 8-11-2019 05:07 PM
asik2 cite pasal kawen, popuan ni tak reti ke nak cerita pasal drama latest dia ke..movie latest dia ke

esok dah kawen..apa pulak modal ko nak bercerita?
Quote Lavender_Violet 8-11-2019 05:22 PM
Boringggg....
Nexxttttttt

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082500s Gzip On
To Top