Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tumbuk Ibu Sebab Marah Mandi Bogel

7-11-2019 06:06 PM Komen: 73
Kejam dan biadab! Sampai hati seorang anak menumbuk badan ibunya selepas tidak berpuas hati warga emas itu mandi bogel.

Memetik laporan Harian Metro, tertuduh, 42 yang merupakan seorang penganggur didakwa di Mahkamah Majistret Kuala Terengganu hari ini. 

Kredit foto: Harian Metro

Difahamkan, tertuduh didakwa menumbuk belakang badan ibunya yang berusia 68 tahun dan menggenggam tangan kiri wanita itu hingga kesakitan selepas memarahinya kerana mandi bogel.

Dia dikatakan melakukan kesalahan itu di sebuah rumah di Ajil pada 10 malam, 1 November lalu.

Jika disabit kesalahan, tertutuduh boleh dipenjara satu tahun atau denda sehingga RM2,000 atau kedua-duanya. 

Tertuduh kini diikat jamin RM8,000 dengans eorang penjamin. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 73
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dani_5353 11-11-2019 11:41 AM
Nahhhh...kantoiii...skodeng mak mandi

Lain-lain Komen

Quote fushimi 7-11-2019 03:08 PM
geng geng isap dadoh ke

Quote sarah82 7-11-2019 03:14 PM
Adoiii.. Mandi bogel dlm bilik air pun salah ka?
Quote perangka 7-11-2019 03:14 PM
mak dia mandi tengah laman ke
dia masuk bilik mandi masa mak dia mandi ke
mokcik pun bakpe tak kunci pintu

eh pening lah
Quote palmolive 7-11-2019 03:16 PM
patut mung bui kaing sahang..bukang tumbok..anok  natang apa gining wokk
Quote hatikudus 7-11-2019 03:18 PM
Pelik-pelik set2 ganu ni
Quote cupu 7-11-2019 03:18 PM
Mental ke anaknya...semacam je rupa paras tu..
Quote manehnya 7-11-2019 03:25 PM
mak : suka hati aku lah nk mandi mcm mana pun!



si anak tu makan dadah ka?
Quote Kurex 7-11-2019 03:30 PM
42 pun masih mengharap ehsan mak????????
Quote adm7 7-11-2019 03:31 PM
Pra barzakh kepala hotak ko
Quote Boomibulat 7-11-2019 03:41 PM
Skodeng mak sendiri ke..
Quote Sang_Pencinta 7-11-2019 03:42 PM
Kejadian berlaku dlm rumah katanya

So suka hatilah si ibu mandi bogel di rumah dia

Anak dah 42 tahun tak reti2 lagi ke berambus dr rumah??
Quote prettyuglybabe 7-11-2019 03:44 PM
rupa macam mental je..
Quote sfrnna 7-11-2019 03:46 PM
Tajuk tu tak menahan. Pra-barzakh. I igt dia tumbuk mak di yang tengah nazak tadi.. rupanya sebab Mandi vogel.
Quote ifanonline 7-11-2019 03:48 PM
negeri terengganu ni dah semacam 'Ripley's believe it or not'...
Quote yuki812 7-11-2019 03:54 PM
tak tau lah nak gelak ke apa citer camni...
Quote fliphair8 7-11-2019 03:54 PM
ape ler masalahnya pepuak ni....reaching towards yindon status dah ni....hanya yg pelik2 dari tempat penyu bertelor...

hakak still love ganu food...singge, nasi dage, satar etc...
Quote mieymiey 7-11-2019 04:01 PM
ifanonline replied at 7-11-2019 03:48 PM
negeri terengganu ni dah semacam 'Ripley's believe it or not'...

Iols minat tengok host dia, hensem
Quote mizruncing 7-11-2019 04:04 PM
mak dia mandi kt mne yg bogel tu?? klu mndi kt luar rumah ke bawak kain tutup mak tu pas tu paksa masuk rumah secara elok. ade ke kau pegi tumbuk org tua tu yg 68 tahun.  mabuk ketum kot ni
Quote joyahglam 7-11-2019 04:05 PM
kesian emaknya. umur dah 68 tahun kot. eh, kot ye pun marah mak mandi vogel, cakap je lah elok2 kat mak tu. bakpe lah gi tumbuk mak tu

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.156942s Gzip On
To Top