Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Dapat Watak 'Hot' Tun Mahathir, Esma Daniel Anggap Tiada Rezeki

8-11-2019 10:34 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 23

Pelakon mana tidak mahu memegang watak Perdana Menteri yang paling disegani seluruh dunia, Tun Dr Mahathir apabile diberi tawaran tersebut? Pasti watak tersebut paling mendapat perhatian.

Esma Daniel yang sebelum ini pernah melakonkan watak 'Tun M' dalam Muzikal Tun Mahathir pada 2010 berjaya membawa watak itu dengan berkesan sehingga mencuit hati.


Esma Daniel Anggap Tiada Rezeki, Tak Berjaya Bawa Watak Tun M Lagi

Ketika ditemu bual Berita Harian, dia kembali terkenangkan pengalaman manis menjayakan teater tersebut bersama Erra Fazira sebelum ini. Atas permintaan ramai, Teater Muzikal Tun Mahathir dipentaskan semula pada 2011 .



Kali ini, dia tidak lagi berpeluang memegang watak tersebut dan menganggap tiada rezeki. Kemungkinan dia tidak dapat menghidupkan watak Tun M itu dengan baik ketika uji bakat. 



Dia percaya, pelakon seterusnya nanti pasti akan menghayati watak Tun M dengan baik dalam teater akan datang.

Bukan senang ingin bawa watak Tun M kerana itu tugas berat bagi seorang pelakon, tambahan pula orang yang berpengaruh di dunia. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Previous : Buka Lembaran Baru, Mia Ahmad Dah 'Move On'

Next       : "Selalu Dijadikan Bahan Gurauan, Nabil Dan Jihan Muse Tak Pernah Minta Maaf" - Alyah

Komen Terbaru

Quote Ladybird910 10-11-2019 01:30 AM
RatuDunia94 replied at 9-11-2019 03:32 PM

Ouhhh..yg ini..dulu kuingt..pastu kulupa.mujurlah kau ingtkn kembali..ekekeee...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 8-11-2019 11:04 AM
perdana menteri paling disegani di dunia????????????
Quote mieymiey 8-11-2019 11:16 AM
So, watak tu dapat kat siapa?
Quote Donutfilling 8-11-2019 11:51 AM
Eh mcm ad mirip jua dgn Dr M yg ori
Quote chicozinn 8-11-2019 12:41 PM
mieymiey replied at 8-11-2019 11:16 AM
So, watak tu dapat kat siapa?

bukan dapat ke hasnul rahmat ke?yg tun hasmah dpat ke nad kangkang..kan ade benang pasal ni b4 this

Quote mieymiey 8-11-2019 01:28 PM
chicozinn replied at 8-11-2019 12:41 PM
bukan dapat ke hasnul rahmat ke?yg tun hasmah dpat ke nad kangkang..kan ade benang pasal ni b4 thi ...

Oh Hasnul Rahmat ker? Iols tak ingat. Nad kangkang iols ingat jd Tun Siti.
Quote sleepandream 8-11-2019 01:42 PM
remake teater je... buatlah filem pulak...
takkan nak tunggu tun takde baru nak buat itu ini
Quote newyork 8-11-2019 01:53 PM
Tkde ke remake DSN.. nak tau gak kisah dia dgnbapak dia Tun Razak, how he met Rosmah..
Quote eragon 8-11-2019 01:56 PM
hasnul rahmat pun ada iras esma daniel. dua2 boleh pegang watak ni rasanya.
Quote qqOfficial 8-11-2019 05:06 PM
sleepandream replied at 8-11-2019 01:42 PM
remake teater je... buatlah filem pulak...
takkan nak tunggu tun takde baru nak buat itu ini :sleep ...

diorg nak buat fiilem tun M la ni chuolss...

skrg ni ada 2 produksi tgk nak shoot filem mengenai tun M...satu filem gandingan hasnul rahmat dgn nad kangkang.... satu lagi tgh buat audition.....tp tak pasti plak kenyataan abam esma ni, heols tak dpt watak tun M utk filem produksi yg mana.....
Quote putericahaya999 8-11-2019 05:21 PM
Hmm ada org minta lagi ke
Quote F685 8-11-2019 05:23 PM
Hari tu dlm thread ASK aku tanya soalan siapa dpt watak TDM utk filem satu lagi, ada forumer jawab Esma Daniel ni

Yg perempuan gi audition nampak Jee & Ning
Quote dino 8-11-2019 05:23 PM
Kurex replied at 8-11-2019 11:04 AM
perdana menteri paling disegani di dunia????????????

yg sbnrnya maha firaun haha
Quote dino 8-11-2019 05:24 PM
qqOfficial replied at 8-11-2019 05:06 PM
diorg nak buat fiilem tun M la ni chuolss...

skrg ni ada 2 produksi tgk nak shoot filem mengena ...

filem bodek ni tak payah la...
Quote Kurex 8-11-2019 05:30 PM
dino replied at 8-11-2019 05:23 PM
yg sbnrnya maha firaun haha

filem bodek
Quote HannahMontana 8-11-2019 06:08 PM
Edited by HannahMontana at 8-11-2019 06:10 PM

Esma boleh jadi Tun cuma dia kena banyak praktik muka selamba ,muka under sontrol ,mcm rupa Tun terkejut tengok kereta terbang tp "selamba" saja.
Quote Psfzi 8-11-2019 07:40 PM
Mcm nk seiras la muka.. so sapa yg dpt watak tu?
Quote minah_selekeh 8-11-2019 09:28 PM
Alaa.. Esma Daniel jadi Tun M lebih tasty dari Hasnul Rahmat..
Quote AppropriateNick 8-11-2019 09:48 PM
watak hot kata kau..watak dibenci di Malaysia adalah!
Quote sleepandream 8-11-2019 10:12 PM
qqOfficial replied at 8-11-2019 05:06 PM
diorg nak buat fiilem tun M la ni chuolss...

skrg ni ada 2 produksi tgk nak shoot filem mengena ...

ohhh alkisahhhh...
dlu iols terbaca produksi filem negara india yang nak buat

iols minat yach citer2 politik & law series...
iols pasti akan ke wayang tengok citer ni...

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146282s Gzip On
To Top