Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Jarang Muat Naik Gambar Dengan Suami, Netizen 'Speku' Dottie Dah Cerai?

8-11-2019 10:54 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 47

Sesiapa yang mengikuti perkembangan Dottie di Instagram pasti dapat melihat wanita itu sering keluar bersuka-ria bersama rakan-rakannya. Dia juga selalu berkongsi di sebalik tabir drama lakonannya di media sosial itu.

Pun begitu, ramai tertanya-tanya sekiranya pelakon wanita ini telah berpisah dengan suaminya, Mohd Haffis kerana jarang memuat naik gambar berdua di mana-mana laman media sosial.


Kredit foto: Blog

Namun, Dottie menafikan andaian itu dan menjelaskan bahawa dia dan suaminya masih bahagia dalam mengecapi rumah tangga mereka, ulas Gempak.

"Saya rasa khabar angin itu timbul sebab saya tak mendedahkan gambar suami dan aktiviti yang kami lakukan bersama-sama. Jadi, orang anggap macam-macam.

"Saya masih lagi berkahwin dan berstatus isteri orang. Tiada apa-apa pendedahan rasmi pun untuk dimaklumkan. Biasalah kalau ada turun naik masalah dalam rumah tangga, itu normal. Kami masih tinggal sebumbung, masih bersama dan bahagia," katanya.


Kredit foto: IG

Dottie turut menjelaskan bahawa suaminya itu merupakan seorang yang pemalu, sebab itu dia jarang berkongsi gambarnya.

"Sebenarnya, bukan saya tak nak muat naik gambar bersama tetapi saya tak berapa minat dan dia pun kurang gemar. Saya menghormati privasi dia dan dia pun tidak berkecil hati. Lagipun dia pemalu," selorohnya.

Tak upload gambar pun, orang speku cerai. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 47
Komen

Previous : 'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

Next       : "Jangan Bunuh Budaya Kita Dengan Trend Yahudi" - Reaksi Yatt Hamzah Isu Photoshoot Di Kubur

Komen Terbaru

Quote Kerkin 16-11-2019 05:38 PM
Suaminya tu orang seberang kewk...

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 8-11-2019 11:23 AM
So?
Perlu ke semua org tau
Quote EvieWanKenobi 8-11-2019 11:30 AM
sapa lah agaknya yang tertanya2 tu..
Quote Star_el 8-11-2019 11:31 AM
kalau sebelum ni kerap post gambar tetiba tak, biasanya betul dah ada problem
Tapi kalau mmg jarang2 tak hairanla.
Quote Orix 8-11-2019 11:32 AM
laaaa kawen da ke...... frozen sgat
Quote sukacactus 8-11-2019 11:37 AM
Bkn semua org suka kan boh pic pasangan kat socmed
Aku pun last boh pic laki masa raya, tu pun pic sefamily
Quote mizruncing 8-11-2019 11:52 AM
eeii tak suka la dia ni suka tayang2 perut. geli plak
Quote LostStar 8-11-2019 11:54 AM
igt tak kahwin lagi..
Quote kucingitam 8-11-2019 11:54 AM
nasib aku bukan retis..kalau tak mesti kena speku juga...

Quote manehnya 8-11-2019 11:57 AM
boroi pun nk tayang perut tuh...

Quote jijilaaa 8-11-2019 12:00 PM
makin seksi dah dia ni...
Quote fliphair8 8-11-2019 12:02 PM
sapa ni? penting ke untuk hakak tahu...

mencapub di hari jumaat...hehhehe
Quote cikdonat8 8-11-2019 12:06 PM
aku pon rasenye tiga tahun sekali baru aplod gambar laki.. tu pon time raya je..

Quote minguk 8-11-2019 12:25 PM
doti ni gemok tak pecah eah kulit dia?
Quote chicozinn 8-11-2019 12:48 PM
sejak perut da tinggal selapis manjang tayang perut je si dot ni
Quote LadyCarefree 8-11-2019 01:07 PM
Dottie ni saper pulak?
Quote grizz 8-11-2019 01:17 PM
mizruncing replied at 8-11-2019 11:52 AM
eeii tak suka la dia ni suka tayang2 perut. geli plak

kn..gigih nk tunjuk gak kt org..
Quote Suchi 8-11-2019 01:55 PM
sukacactus replied at 8-11-2019 11:37 AM
Bkn semua org suka kan boh pic pasangan kat socmed
Aku pun last boh pic laki masa raya, tu pun pic  ...


Iols pun takletak hanya suami je yg boleh letak gambo iols kat fb dia lgpun elok la biar semua kawan2 fb dia tau dia dah ade istri yg cantik lawa serba serbi bagus

Tapi iols mmg xkan buh gambo suami koser laaa sedangkan gambo anak2 pun tak buh juga.

Kita  kalau ade kebun yg subur elok penuh hasil jangan ditayang dan dibagi tau satgi mai segerombolan babik
Quote Lavender_Violet 8-11-2019 02:04 PM
Entah lah...iols pun tak pernah upload gambo hubby i
Tak suka share aktvt meols dgn hubby & anak2 dlm medsos
Org luar x perlu tau kisah hidup seharian meols & family sbgmana meols pun tak hadap nak tau hal kehidupan org lain
Quote nanies 8-11-2019 02:15 PM
manehnya replied at 8-11-2019 11:57 AM
boroi pun nk tayang perut tuh...

kan. stress haku tengok

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082300s Gzip On
To Top