Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Lelaki Seluar Senteng Buruk Konon, Faradhiya Pakai Singkat Ketat Elok Sangatlah Tu?"

6-11-2019 02:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 61

Perasan tak sekarang trend lelaki memakai seluar senteng?

Kacak bergaya katanya, tapi Faradhiya kata lelaki yang pakai seluar senteng ni nampak buruk.




Penyanyi ini meluahkan pendapatnya melalui Twitter, baru-baru ini.

Disebabkan luahannya ini, ramailah yang memberi reaksi.



Ada yang menyokong apa yang dikatakannya. Fesyen seluar senteng bermula dari pengaruh K-pop katanya.

Namun, sesetengah lagi berkata, janganlah nak menyibuk bagi komen.



Kata mereka, fesyen Faradhiya pun kadang-kadang buruk juga.

Kalau lelaki seluar senteng, Faradhiya pun suka pakai singkat-singkat?




Aurat tak jaga, elok sangat ke tu?

Alahai, baru sahaja nak beri pendapat dah kena hentam pula.


Kredit foto: IG

Tapi, yang penting bagi lelaki di luar sana yang cuba nak memikat Faradhiya, jangan sesekali pakai seluar senteng okey? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 61
Komen

Previous : Basah Lencun, Aksi Panas Zul Ariffin Dan Intan Najwa Keterlaluan?

Next       : Adira Pertahan Hak Jaga Anak, Beranak Bukan Untuk Bagi Orang Lain

Komen Terbaru

Quote Ladybird910 8-11-2019 11:59 PM
de_ikea replied at 7-11-2019 11:43 PM
Cinta dah habis bg kat norman makim dan hattan. Semoga tumbuh cinta baru.

Ritu lps dedua kapel retis..dia kapel dgn mamat ofic mate aku..ank dato..blh tahan lama gak.siap g attend wedding bdk opis kitorg pon dia ikut skali..tp skali putus jgk.idk what happened sbb i dah left masa tu and bdk laki tu till now single lagi

Lain-lain Komen

Quote sarah82 6-11-2019 02:44 PM
Mslhnya.. Dia pakai singkat2 pun kaki dia cantik.. Kepam hanis kena tgk kaki dan lutut si Farahdhiya ni..dok malaysia pun cantik dan mulus saja kaki si faradhiya termasuk lutut yg x berkerak..

Si kepam hanis dok london tapi kaki terutamanya lutut.. Kepam dan kotor..
Quote AbukRokok 6-11-2019 02:48 PM
sbb yg pakai tu jawa totok... muka xde segi apa lagi ketinggian
pakai apa pun xcantik

Quote KIM.K 6-11-2019 02:52 PM
I think Faradhiya for your age dah tak sesuai pakai mini skirt munga2 corak murah jalan TAR ni. Awak dah dekat 40, pakailah sleeves with satin, lace ke ape..masih pakai baju floral print ke
Bukan tak cantik tapi try hard sangat nak shed umur tu. Erm. Heidi Klum pun lutut cantik what. Orang kata pakai ikut umur kita. Just my tussen
Quote sukacactus 6-11-2019 02:58 PM
Seluar senteng mmg trend dlm 2 tahun dah kot
Tp bkn utk semua ye
Kalau kaki panjang kurus mcm pensel elok je pakai seluar senteng ni
Quote minguk 6-11-2019 03:03 PM
KIM.K replied at 6-11-2019 02:52 PM
I think Faradhiya for your age dah tak sesuai pakai mini skirt munga2 corak murah jalan TAR ni. Awak ...

gitu nasihat dari kim k

Quote KIM.K 6-11-2019 03:05 PM
minguk replied at 6-11-2019 03:03 PM
gitu nasihat dari kim k

Hihih..kalau xde org tangkap gambar iols pakai je guni buruk
Quote minguk 6-11-2019 03:06 PM
KIM.K replied at 6-11-2019 03:05 PM
Hihih..kalau xde org tangkap gambar iols pakai je guni buruk

kimk kot, pakai guni pun jadi lawa.. trendsetter tu wakakakakkakakaka

Quote giyomi 6-11-2019 03:19 PM
biasa lar , klu megutuk org lupa diri klu kena kutuk atau tegur terus melatah...terus ungkit sal aurat bagai
Quote nazzse 6-11-2019 03:32 PM
lain nau muka tak makeup sheols dgn muka makeup..tapi body dia memang body gols sangat la
Quote tapirbiru 6-11-2019 03:42 PM
minguk replied at 6-11-2019 03:06 PM
kimk kot, pakai guni pun jadi lawa.. trendsetter tu wakakakakkakakaka

kenapa aku terbaca macam kak KM...setan betoi  
Quote BuBuComey 6-11-2019 04:05 PM
sarah82: Mslhnya.. Dia pakai singkat2 pun kaki dia cantik.. Kepam hanis kena tgk kaki dan lutut si Farahdhiya ni..dok malaysia pun cantik dan mulus saja kaki s ...



Sampai sini chuols ratib nama kakpam ye
Quote polluxsstar 6-11-2019 04:05 PM
cantiknyaaa dia ni
Quote Sham143 6-11-2019 04:06 PM
Memang betul la dia cakap lelaki pakai seluar senteng nampak buruk.. Kalau dia pakai seluar ketat, hakikatnya memang nampak menarik sebab bentuk badan dia memang dh cantik dan seksi..tapi berdosa la sebab menampakkan aurat dn menarik perhatian lelaki..
Quote minguk 6-11-2019 04:15 PM
tapirbiru replied at 6-11-2019 03:42 PM
kenapa aku terbaca macam kak KM...setan betoi

jangan! you menjatuhkan maruah kimk.. wakakkaakka

Quote minguk 6-11-2019 04:17 PM
KIM.K replied at 6-11-2019 03:56 PM
Mengkalu Faradhiya yang pakai, sapa pun tak follow wakakakaka #trendingqueen

Allahu riaknya statement kimk. jangan sampai salah baca macam kakpaz ye.. kimk... tak memasal dapat makan steak free nanti.

Quote September14 6-11-2019 04:19 PM
Tapi pakai suar senteng bagus kan utk lelaki.. yg ppuan tu pki senteng x tutup aurat nenen tsembul apa cer?
Quote adeqbun 6-11-2019 04:24 PM
ai bkn nak bekap ..tp ai penah tgk laki boncer peha gabak dan pendek pakai suar senteng dan ketat..omg tatau nak gmbrkan kehuduhannya
Quote KIM.K 6-11-2019 04:32 PM
minguk replied at 6-11-2019 04:15 PM
jangan! you menjatuhkan maruah kimk.. wakakkaakka

Orang bagi nasihat sibuk nak perli akaun Faradhiya ni
Tak biasa betulkan diri memang macamtu
Bajet hot beno
Quote KIM.K 6-11-2019 04:38 PM
Akaun @minguk ni paling bitter dalam tred ni
Sila meninggal kalau tak reti terima nasihat. Kau tu dah tua bangka nak berpakaian mau berotak
If you buat something dalam socmed, nobody's trending that shit than you are no trendsetter. To all the wannabies bitches

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088500s Gzip On
To Top