Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Bersin Pun Hensem" - Video Nazim Othman Bersin Jadi Bualan, Hebat Kan!

6-11-2019 01:33 PM|SakuraJo| Komen: 22

Pelakon kacak Nazim Othman baru-baru ini telah memuat naik video bersin ketika dirinya sedang disolek di set penggambaran.Apa yang menarik perhatian adalah kapsyen yang ditulis oleh Nazim yang seolah-olah mahu menyindir orang-orang yang mengkritik dirinya sebagai 'poyo' dan 'perasan kacak'.

"Kata mereka; Nazim Othman ni poyo je selalu nak control hensem. Dah la tak ensem," tulis Nazim menyatakan kembali kritikan yang seringkali diterima olehnya. 


Lebih melucukan apabila Nazim mengaitkan dirinya yang tiba-tiba bersin ketika ditatarias itu sebagai satu petanda yang ada orang sedang mengkritik atau menyebut namanya. 

"Jangan risau, cercaan anda didengari. Jadi terimalah video Nazim Othman bersin kali ini. Semoga gembira ye," tambah Nazim secara berseloroh kepada pengkritik dirinya.

Perkongsian Nazim itu mendapat perhatian ramai yang rata-ratanya terhibur termasuk rakan-rakan artis. 

Kredit : Ig Nazim Othman

Tidak kurang juga ramai yang cuba memberi sokongan kepada pelakon itu dengan memuji paras rupa dan sikapnya yang tidak sombong.

Bersin pun kacak!

Kredit foto : Ig Nazim Othman

Nazim tak poyo dan tak sombong.

Kredit foto : Ig Nazim Othman

Untungla jadi orang yang kacak. Bersin pun yakin untuk rakam dan kongsi pada umum.Kau hado? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Previous : 'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

Next       : "Jangan Bunuh Budaya Kita Dengan Trend Yahudi" - Reaksi Yatt Hamzah Isu Photoshoot Di Kubur

Komen Terbaru

Quote epal21 22-11-2019 09:03 PM
Tapi iols rasa mesti penat jd gf/wife dia. Dia mesti nak bini dia looks perfect all the time. Silap2 dia bersiap lagi lama dr bini.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 6-11-2019 02:35 PM
makin palsu muka nazimah ni..
Quote cicicumel 6-11-2019 03:16 PM
cantiknya hidung heshe... ori kan?
Quote BlueRose99 6-11-2019 03:35 PM
Kannnnn..
Huntong jadi orang hensem. Bersin pun yakin untuk videokan dan share dengan satu donia. Kau hadooo?!
Quote miemiecha 6-11-2019 04:30 PM
mek sgt berharap dia bersih smpai tersembur hingus, atau bersin smpai tersenget hidum tu siket, nk pastikan ori.
Quote buapakperut 6-11-2019 04:39 PM
ehheqw bersin tutup la elok2
Quote Perawankota 6-11-2019 10:10 PM
Dlm drama suri katriana, nmpk kulit dia gelap sikit...
Quote Carcosa 6-11-2019 11:44 PM
Muka dia mcm kertas origami yg dilipat2 oleh nenek jepun tua mata rabun {:freak
#donehencap
Quote seramado 7-11-2019 06:33 AM
Elok jua dia
Quote seramado 7-11-2019 02:43 PM
{:cryrun{:cryrun
Quote keknaih 7-11-2019 02:45 PM
Edited by keknaih at 7-11-2019 02:49 PM

nampak lain macam hidung dgn pipi tuu
Quote RED 666 7-11-2019 02:47 PM
macam ni kalau berak pun ensem
Quote anony-mous 7-11-2019 02:50 PM
Heols sejak duda ni mmg hensem iols tgk. Dlu x suka
Quote shark_eow7 8-11-2019 04:55 PM
anony-mous replied at 7-11-2019 02:50 PM
Heols sejak duda ni mmg hensem iols tgk. Dlu x suka

hahhaaa.. samaaa.. suke je tengokk
Quote i_is_kennot 8-11-2019 08:35 PM
Amende ni weeyyyy
Quote YomiuriLandMae 8-11-2019 09:13 PM
ini pun bole jadi bukak benang.. iols pun benang ini pun bole nak bukak..
Quote September14 9-11-2019 01:17 AM
Bersin pun pondan
Quote rosannazmia 9-11-2019 09:16 AM
anony-mous replied at 7-11-2019 02:50 PM
Heols sejak duda ni mmg hensem iols tgk. Dlu x suka

Khennzzz encemm.. Bahagia mungkin..
Quote LadyCarefree 9-11-2019 11:14 AM
Carcosa replied at 6-11-2019 10:44 PM
Muka dia mcm kertas origami yg dilipat2 oleh nenek jepun tua mata rabun {:freak
#donehencap

Hohohoho dahsyat
Quote anony-mous 9-11-2019 11:54 AM
rosannazmia replied at 9-11-2019 09:16 AM
Khennzzz encemm.. Bahagia mungkin..

Yg drama dia dgn puteri aisyah tu hensem. I start mcm suka masa viral dia menari dkt korea tu. Patut la ramai gilakan heols dlu2 dlu i nampak dia depan mata pon menyampah

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092332s Gzip On
To Top