Gosip Socmed
Gosip Socmed 9-11-2019 08:57 AM 7628 Views
DescriptionPenyanyi, Fauziah Suhaili atau lebih popular dengan gelaran Fauziah Gambus memaklumkan bahawa beliau baharu sahaja kegug ...

Penyanyi, Fauziah Suhaili atau lebih popular dengan gelaran Fauziah Gambus memaklumkan bahawa beliau baharu sahaja keguguran dalam salah satu status terkini di Instagramnya.


Kredit foto: FB


Memuat naik sekeping gambar yang menunjukkan beliau sedang berbaring di sebuah katil hospital, Fauziah berkata usia janin itu sudah menjangkau usia enam hingga lapan minggu.



'Mesti ada hikmah disebaliknya... Mungkin belum rezeki... 6- 8 minggu,' terangnya.

Beliau turut meminta maaf jika ada komitmen (undangan) yang tergendala dan terpaksa ditolak sementara beliau berehat.

'Maaf andai ada kerjasama yang tergendala.. saya rehat dulu.. insha-Allah 2-3 hari sihat lah,' katanya lagi.

Dalam posting sama, Fauziah turut memuat naik video yang menunjukkan alat ujian kehamilan yang menunjukkan tanda positif kehamilan. 



Dalam entri susulan, Fauziah menerangkan bahawa beliau sebenarnya sudah rindu untuk mempunyai baru baru kerana anak-anaknya sudah membesar dan yang sulung bakal memulakan persekolahan tadika pada tahun hadapan.

Takziah kepada Fauziah dan suaminya, semoga ada rezeki lagi di lain hari. - CARI

Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Prev.:"Sebelum Nak Sial-sialkan Orang, Kau Fikir Dulu" - Nina Iskandar Mengamuk Dengan Siapa?

Next:"Fesyen 90-an Artis Wanita Cun di EH 20, Tapi Artis Lelaki Ada Yang Bling-Bling, Dah Kenapa?"

Komen Terbaru
SherryZass 9-11-2019 09:08 AM
Tajuk 8 bulan, baca detail 8 minggu. Apo???
CinnamonR 9-11-2019 09:11 AM
Quote: SherryZass: Tajuk 8 bulan, baca detail 8 minggu. Apo???


Tula kan....rupanya baru 8minggu..ape2pun takziah..xkenal fauziah gambus ni
sfrnna 9-11-2019 10:19 AM
Whuareyussss??? Takziah atas keguguran.. lain betul muka di katil spital dgn gambar2 lain.. hmm..
Gomea 9-11-2019 12:20 PM
Alamak,sape plak ni? Papepon takziah
AmandaRollins 9-11-2019 12:52 PM
Quote: sfrnna replied at 9-11-2019 10:19 AM
Whuareyussss??? Takziah atas keguguran.. lain betul muka di katil spital dgn gambar2 lain.. hmm..

The power of make-up sis
miss_strangers 9-11-2019 01:56 PM
Sape ni ye? Azwan kombos Aku kenal la
MissDontCare 9-11-2019 02:13 PM
Takziah kpd dia dan family
minah_selekeh 9-11-2019 02:43 PM
Takziah.. Boleh cuba lagi.. Tapiiiii, tetap nak tanya whoareyusss? Apa lagu dia yang paling famous?
SherryZass 9-11-2019 02:50 PM
Quote: CinnamonR replied at 9-11-2019 09:11 AM
Tula kan....rupanya baru 8minggu..ape2pun takziah..xkenal fauziah gambus ni

Haha. Dia dah edit sizzz
fliphair8 9-11-2019 02:51 PM
Sape ni? Retis ler kan, hakak tak kenai...
EvieWanKenobi 9-11-2019 02:54 PM
takziah..
demi Allah tak kenal..
makneng 9-11-2019 04:40 PM
Kat benang mana tah... Ada porumer tanya whoryusssss kena maki dgn porumer lain. tp mak mmg x pernah dgr nama dia ni... Pojiah gaus.. Kenal la
Perawankota 9-11-2019 04:41 PM
Takziah awak..
takayama 9-11-2019 04:44 PM
Takziah moga dpt baby lain nnt
Lps gugel br taw knp dia dipanggil fauziah gambus
uda 9-11-2019 05:08 PM
Dia main gambus dan org sabah kalau xsilap. ada seketika dulu dia jadi famous. Masa tu dia belum pakai tudung lagi
buapakperut 9-11-2019 05:16 PM
retis mana ni, takziah la sisz pelan2 ja. anak sulung yang operate umur berapa. comel dia,jaga la baik2 yang ada ni dulu
Epal40 9-11-2019 07:32 PM
Sorry aa x kenal

Fauziah gous kenal ler
Ingtkan typo..skli mmg x knal
crazybeach 9-11-2019 07:33 PM
Quote: makneng replied at 9-11-2019 08:40 AM
Kat benang mana tah... Ada porumer tanya whoryusssss kena maki dgn porumer lain.  tp mak mmg x  ...

sis ratudunia kan chuols yang kena kecam forumer indie underground sebab whoareyouss kan butterfingers tuh. haha. iols pun tak kenal pojiah gambus nih. iols tahu pojiah ghost pojiah latip pojiah nawi jahh. apapun takziah diucapkan

MenteriWanita 9-11-2019 09:09 PM
Tak apa lah gugur ni ada asbab, dari bagi komplikasi pada bayi atau mak nya, ada baik gugur.
Lihat semua komen