Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Mungkin Belum Rezeki' - Fauziah Gambus Keguguran Di Usia Kandungan 8 Minggu

9-11-2019 08:57 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 41

Penyanyi, Fauziah Suhaili atau lebih popular dengan gelaran Fauziah Gambus memaklumkan bahawa beliau baharu sahaja keguguran dalam salah satu status terkini di Instagramnya.


Kredit foto: FB

Memuat naik sekeping gambar yang menunjukkan beliau sedang berbaring di sebuah katil hospital, Fauziah berkata usia janin itu sudah menjangkau usia enam hingga lapan minggu.



'Mesti ada hikmah disebaliknya... Mungkin belum rezeki... 6- 8 minggu,' terangnya.

Beliau turut meminta maaf jika ada komitmen (undangan) yang tergendala dan terpaksa ditolak sementara beliau berehat.

'Maaf andai ada kerjasama yang tergendala.. saya rehat dulu.. insha-Allah 2-3 hari sihat lah,' katanya lagi.

Dalam posting sama, Fauziah turut memuat naik video yang menunjukkan alat ujian kehamilan yang menunjukkan tanda positif kehamilan. 



Dalam entri susulan, Fauziah menerangkan bahawa beliau sebenarnya sudah rindu untuk mempunyai baru baru kerana anak-anaknya sudah membesar dan yang sulung bakal memulakan persekolahan tadika pada tahun hadapan.

Takziah kepada Fauziah dan suaminya, semoga ada rezeki lagi di lain hari. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 41
Komen

Previous : "Sebelum Nak Sial-sialkan Orang, Kau Fikir Dulu" - Nina Iskandar Mengamuk Dengan Siapa?

Next       : "Fesyen 90-an Artis Wanita Cun di EH 20, Tapi Artis Lelaki Ada Yang Bling-Bling, Dah Kenapa?"

Komen Terbaru

Quote MenteriWanita 11-11-2019 05:45 PM
pjade replied at 11-11-2019 10:09 AM
Takziah.

Ya, betul, mungkin ada yang tak kena. But it's ok, maksudnya masih boleh pregnant.. so ...

Sama lah aku pun tak kenal dia tahun lepas kak ipar aku gugur lalu aku Alhamdullilah kan, habis kena marah aku, aku peduli apa, segala yang kita nak tapi Allah SWT tak izin, itu tandanya Allah SWT nak lindung kita dari something yang kita sendiri tak tau kaedahnya.

Lain-lain Komen

Quote SherryZass 9-11-2019 09:08 AM
Tajuk 8 bulan, baca detail 8 minggu. Apo???
Quote CinnamonR 9-11-2019 09:11 AM
SherryZass: Tajuk 8 bulan, baca detail 8 minggu. Apo???


Tula kan....rupanya baru 8minggu..ape2pun takziah..xkenal fauziah gambus ni
Quote sfrnna 9-11-2019 10:19 AM
Whuareyussss??? Takziah atas keguguran.. lain betul muka di katil spital dgn gambar2 lain.. hmm..
Quote Gomea 9-11-2019 12:20 PM
Alamak,sape plak ni? Papepon takziah
Quote AmandaRollins 9-11-2019 12:52 PM
sfrnna replied at 9-11-2019 10:19 AM
Whuareyussss??? Takziah atas keguguran.. lain betul muka di katil spital dgn gambar2 lain.. hmm..

The power of make-up sis
Quote miss_strangers 9-11-2019 01:56 PM
Sape ni ye? Azwan kombos Aku kenal la
Quote MissDontCare 9-11-2019 02:13 PM
Takziah kpd dia dan family
Quote minah_selekeh 9-11-2019 02:43 PM
Takziah.. Boleh cuba lagi.. Tapiiiii, tetap nak tanya whoareyusss? Apa lagu dia yang paling famous?
Quote SherryZass 9-11-2019 02:50 PM
CinnamonR replied at 9-11-2019 09:11 AM
Tula kan....rupanya baru 8minggu..ape2pun takziah..xkenal fauziah gambus ni

Haha. Dia dah edit sizzz
Quote fliphair8 9-11-2019 02:51 PM
Sape ni? Retis ler kan, hakak tak kenai...
Quote EvieWanKenobi 9-11-2019 02:54 PM
takziah..
demi Allah tak kenal..
Quote makneng 9-11-2019 04:40 PM
Kat benang mana tah... Ada porumer tanya whoryusssss kena maki dgn porumer lain. tp mak mmg x pernah dgr nama dia ni... Pojiah gaus.. Kenal la
Quote Perawankota 9-11-2019 04:41 PM
Takziah awak..
Quote takayama 9-11-2019 04:44 PM
Takziah moga dpt baby lain nnt
Lps gugel br taw knp dia dipanggil fauziah gambus
Quote uda 9-11-2019 05:08 PM
Dia main gambus dan org sabah kalau xsilap. ada seketika dulu dia jadi famous. Masa tu dia belum pakai tudung lagi
Quote buapakperut 9-11-2019 05:16 PM
retis mana ni, takziah la sisz pelan2 ja. anak sulung yang operate umur berapa. comel dia,jaga la baik2 yang ada ni dulu
Quote Epal40 9-11-2019 07:32 PM
Sorry aa x kenal

Fauziah gous kenal ler
Ingtkan typo..skli mmg x knal
Quote crazybeach 9-11-2019 07:33 PM
makneng replied at 9-11-2019 08:40 AM
Kat benang mana tah... Ada porumer tanya whoryusssss kena maki dgn porumer lain.  tp mak mmg x  ...

sis ratudunia kan chuols yang kena kecam forumer indie underground sebab whoareyouss kan butterfingers tuh. haha. iols pun tak kenal pojiah gambus nih. iols tahu pojiah ghost pojiah latip pojiah nawi jahh. apapun takziah diucapkan

Quote MenteriWanita 9-11-2019 09:09 PM
Tak apa lah gugur ni ada asbab, dari bagi komplikasi pada bayi atau mak nya, ada baik gugur.

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096674s Gzip On
To Top