Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ungku Ismail Minta Peminat 'Move On', Sokong Kerjaya Pelakon

5-11-2019 06:16 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 165

Nampaknya, ada peminat Ungku Ismail Aziz yang masih tidak boleh 'move on' dengan gandingannya bersama heroin lama, Elizad dalam drama sebelum ini.

Dia begitu kesal dengan sikap peminat dan berharap peminat menyokong pula lakonannya untuk gandingan baru, Mira Filzah dalam drama Adellea Sofia.


Foto: Instagram Ungku Ismail



Sedikitpun dia tidak memarahi imaginasi peminat, namun dia meminta untuk lebih menghormatinya tambahan pula drama Adellea Sofia yang masih dalam penggambaran.



Netizen bersetuju dengan maklum balas Ungku Ismail di Instagram terhadap peminat yang obses ini.



Ada peminat yang tidak boleh menerima apabila Ungku Ismail berlakon bersama Mira Filzah kerana menganggap gandingan mereka tidak sesuai.

Susah betul peminat bila sudah obses. Sepatutnya, sokonglah kerjaya pelakon kegemaran mereka tanpa membandingkan dengan sesiapa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 165
Komen

Previous : Basah Lencun, Aksi Panas Zul Ariffin Dan Intan Najwa Keterlaluan?

Next       : Foto Terbaru Malique Too Phat Selepas Bertahun Menghilang

Komen Terbaru

Quote CikRosee_ 10-11-2019 04:54 PM
adelea replied at 10-11-2019 03:25 PM
anak politician tu false alarm je
jgn tertipu dgn permainan couple SD tu
tgu je la ending dia  ...

False alarm ke? Pulak dh..kecoh dkt ig fans ship skrg psl yg sejadah sama tu..tp cpt je di delete oleh admin shipper tersebut..sempat la i baca huhu...

Lain-lain Komen

Quote Nana_Man 5-11-2019 06:33 PM
Tak tgk pasal tak minat dua2... tapi ape dia tulis kat ig dia tu betul.. takkn susah sgt nk move on.
Quote adelea 5-11-2019 06:50 PM
Nana_Man replied at 5-11-2019 06:33 PM
Tak tgk pasal tak minat dua2... tapi ape dia tulis kat ig dia tu betul.. takkn susah sgt nk move on. ...

sebab susah nak move on la dia keluar statement macam tu

gara2 sketsa adellea sofea kat pembukaan ASK. Tak move on2 lagi netizen , especially igers yg aneh2 yg nak kebetulan kan semua bende
Quote abadi84 5-11-2019 06:54 PM
Lah...dgn gandingan drama pun peminat ssh nak move on.
So jgn ler cuba2 runtuhkan rumahtangga org sbb peminat takkan move on ok
Quote nadie90 5-11-2019 07:13 PM
La ad lg yg xmove on dgn karakter KL dgn EL....ceq dh lma move on...Alhamdulillah
Quote Suheila 5-11-2019 07:13 PM
Dah banyak heroin dah die ni blakon. Tapi cite yang tu jugak yang best. Hero ngan heroin memang best. Serasi. Pelakon pembantu pon best jugak. Maybe sebab tu kot org tak boleh nak move on.
Quote cikkittydiva 5-11-2019 07:28 PM
muka dia mcm abe yeh sikit.. ok bai..
Quote chippotato 5-11-2019 07:40 PM
Teringin sbnarnya nk dia bergandingan lg dgn zarina af.. Seriously.. Walaupun hub diorg agak dark dlm drama tu.. Tpi nmpak chemistrynya.. Director2 malaysia ni tk nmpk talent zarina tu.. Biasala.. Muka biasher2 jer..
Quote pinkzara 5-11-2019 08:00 PM
chippotato replied at 5-11-2019 07:40 PM
Teringin sbnarnya nk dia bergandingan lg dgn zarina af.. Seriously.. Walaupun hub diorg agak dark dl ...

Rasanya semua tahu talent zarina. Cuma attitude dia di set camana? Mungkin sbb tu kot produser tak mau ambik.
Quote cmf_premierleag 5-11-2019 08:10 PM
takdenya si mael ni nak sangkut dgn retis
aku kenal dia...tau le taste dia cemana
Quote blusher 5-11-2019 08:22 PM
Teman Lelaki Upahan memang best. Berapa kali dah ulang tengok drama tu
Quote Orix 5-11-2019 08:29 PM
kowserrrrr
Quote MatDeghem 5-11-2019 08:38 PM
Padan muka acik2 kipas karat fantaik hero hero malaya yang tak boleh move on dgn gandingan hayalan mereka.

Dia kata.....
>  acik2 ini semua berangan stuck dalam bubble mereka.
>  ada dah tua tapi macam budak budak.


ammekkauuu






Quote Ritacomels 5-11-2019 08:44 PM
Bukan la maksud kusemail  ramai yg x boleh move on dgn hero gandingan mira.. Ramai yg suka gandingan benmira.. Remyra.. Diaorang siap mention kt ig kusemail.. Dan ada jugak yg x boleh move on dgn gandingan lama dia elizad.. Tp x lah seteruk fans shipper remyra n benmira..gitu pencerahan iolls
Quote Perawankota 5-11-2019 08:49 PM
pinkzara replied at 5-11-2019 08:00 PM
Rasanya semua tahu talent zarina. Cuma attitude dia di set camana? Mungkin sbb tu kot produser tak ...

Sejenis yg ada attitude problem ke?
Quote MenteriWanita 5-11-2019 08:55 PM
Sila berangan dengan sifat menghormati, ayat makan dalam    , he's not into delulu shit at all,
Quote LadyCarefree 5-11-2019 08:57 PM
Poyonyeeeee saper dia ni? Xpernah tau kewujudannyeeeee
Quote pichee 5-11-2019 09:04 PM
Eh die kn dh ada gf...
Quote msdummy.2018 5-11-2019 09:23 PM
Ritacomels replied at 5-11-2019 08:44 PM
Bukan la maksud kusemail  ramai yg x boleh move on dgn hero gandingan mira.. Ramai yg suka gandingan ...

Yesss.. Punyalah rmi yg fanatik,, smpi benang diaorg berumah2....hujung2, sma org dh busy tgk drama lain.. Sama gaklah kes hael Dayang cruise tuh... Hbslah aku kena kecammm
Quote TerataiMelur02 5-11-2019 09:32 PM
cmf_premierleag replied at 5-11-2019 08:10 PM
takdenya si mael ni nak sangkut dgn retis
aku kenal dia...tau le taste dia cemana

Apa ciri2 dia suka uols? I minat jgk kat mael ni tapi xdala mcm bbnu acah2 xboleh move on..

Lihat semua komen(165)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138392s Gzip On
To Top