Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tidak Sempat Berbulan Madu, Suami Eyra Hazali Berkorban Demi Harimau Malaya

6-11-2019 10:41 AM| Komen: 28

Tahniah buat Eyra Hazali yang baru mendirikan rumah tangga dengan penjaga gol Johor Darul Takzim (JDT), Haziq Nazli beberapa hari yang lalu. 

Namun, siapa sangka dalam pada itu suaminya dipanggil untuk melaporkan diri ke kem latihan pusat Harimau Malaya, semalam.

Foto Instagram


Haziq, 20 tidak sedih malah berbangga kerana latihan tersebut merupakan panggilan pertama Skuad Harimau Malaya untuk menghadapi persediaan bagi kelayakan kedua Piala Dunia 2022/Piala Asia 2023.

"Alhamdulilah dia dapat rezeki lagi besar dengan sertai skuad Harimau Malaya. Nak cakap saya sedih itu rezeki kahwin dan dia juga dapat memperbaiki lagi kerjayanya," katanya kepada mstar.

Foto Instagram


Soal berbulan madu mereka masih belum merancang lagi.

"Tapi rancangan nak ke mana itu ada tapi belum buat sebarang persiapan atau pengesahan. Saya tak nak dia habis kerja terus honeymoon, bagi masa dia rehat dahulu," ujarnya.

Foto Instagram


Haziq juga telah membataskan syarat isterinya dalam menjayakan sesebuah lakonan.

"Tidak boleh berpegangan tangan atau bersentuhan dan dia juga tidak mahu saya lakonkan babak atas katil walaupun saya bertudung. Cukuplah lakonan yang bersederhana saja, tak perlu berlebih-lebihan untuk dapatkan babak romantik," katanya kepada mstar.

Semoga semuanya lancar buat Haziq, berkhidmat demi negara itu lebih penting! - CARI 

Foto Instagram


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 28
Komen

Previous : Basah Lencun, Aksi Panas Zul Ariffin Dan Intan Najwa Keterlaluan?

Next       : Fizo Omar Nak Kahwin Lagi, Tapi Status Duda Buat Ramai Takut Mendekatinya

Komen Terbaru

Quote hzln 7-11-2019 06:38 PM
My heart skips a beat
Sbb  mula2 tu baca...x sempat bulan madu suami whoareyusss (whoreyusss la bagi hakak yg x tgk drama melayu nih) terkorban   

Lain-lain Komen

Quote manehnya 6-11-2019 11:05 AM
aaahhh suewetnye depa... smoga berkat perkahwinan depa... sama padan sama cantik sama muda, x mekap berkati , n x try hard to impress
Quote chicozinn 6-11-2019 11:06 AM
what do u expect kalu kawen ngan sportsman?
Quote hollahop 6-11-2019 11:38 AM
dua2 ni muka budak2 baik ja.

suka diorang ni pasal xover. xtry hard nak lime light.
muka melayu asli yg baik2. just nice.
Quote haruslah 6-11-2019 11:43 AM
kalau baca netizen kat fb kelakau betoll
lutut longgar la...ape laaa
Quote diss69 6-11-2019 11:47 AM
Nmpk sederhana, xover.. Pasangan pon sama cntik sama padan, moga kekal till jannah..
Quote Orix 6-11-2019 11:49 AM
umur laki tu 20 tahun ??? eh iols igt 24 25...
Quote archerfahid 6-11-2019 11:59 AM
Comei je 2 ketul nie..x over..
Semoga berbahagia melayari alam rumahtangga  eyra n haziq
Quote buapakperut 6-11-2019 12:22 PM
muda ya budak tu baru 20, yang pempuan berapa? badan sheol nampak sado
Quote bluecrystal 6-11-2019 02:48 PM
Bestnya muda2 dah kahwin..janji laki dah mampu tanggung..semoga kekal la perkahwinan diorang ni
Quote keknaih 6-11-2019 02:53 PM
ok good luck
Quote stania83 6-11-2019 02:55 PM
awalnuya kaweenn sure rasa dunia mereka yg punyaaa
Quote Sangkar_Emas7 6-11-2019 02:58 PM
Simple je tengok mereka berdua ni. Tajuk tak menahan, sampai berkorban tu....btw,
Gudluck for husband Eyra.

Muda sgt ni...kene byk sabar, berat ujian kahwin ni.
Quote giyomi 6-11-2019 03:16 PM
dah nak sgt kawen, so kena gak belajar berkorban tuk whor r yusss berdua ni.
Quote aleesyasofia 6-11-2019 03:23 PM
buapakperut: muda ya budak tu baru 20, yang pempuan berapa? badan sheol nampak sado


lbh kurang jer umo diorg.. rsenya 20 jgk.. sbb thn lps brtunang umo sheolss 19..
Quote minguk 6-11-2019 04:50 PM
ciannya sis
Quote doubleA 6-11-2019 04:55 PM
alalala till jannah ya
Quote Suchi 6-11-2019 05:20 PM
Eh muda lagi rupanya yg lelaki ni,
Quote pujanggacinta 6-11-2019 06:30 PM
best jugak kawin awal
drp bercinta sakan pastu kawin dgn org lain
buang masa dan perasaan
Quote Mira_aleya 6-11-2019 06:35 PM
Tahniah..semoga kekal smpi syurgaaa..
Eloklah kalo da suka sama suka, lebih baik ade ikatan..drpd ke hulu hilir, asik up cite nak kawin tp x kawin2.

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125792s Gzip On
To Top