Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Basah Lencun, Aksi Panas Zul Ariffin Dan Intan Najwa Keterlaluan?

7-11-2019 11:16 AM|Vanilla Thunder| Komen: 377




Mula-mula Nadia Brian buat hal dengan berendam dalam kolam renang sambil memakai gaun merah sehingga membelanjakan asetnya  buat tatapan netizen sewaktu majlis bridal shower

Kemudian Raja Ilya pula belanja gambar memakai baju tidur sambil mandi. Kini, tiba giliran foto aksi mandi laut  antara pelakon sado Zul Ariffin dan Intan Najwa pula tersebar di alam maya. Untunglah netizen dapat tengok aksi artis kesayangan mandi walaupun majalah Mangga sudah tiada di pasaran. 

Jika dahulu, majalah Mangga terkenal dengan paparan artis bergambar berani di tepi kolam renang dengan tagline "Berenang untuk kesihatan".


Menerusi laman instagram Funta.my, beberapa keping foto  terlebih mesra antara hero Malaya, Zul Ariffin dan pelakon Intan Najwa mula menjadi buah mulut netizen. Ia menimbulkan rasa kurang senang berikutan status pelakon wanita tersebut yang kini sudah bergelar tunang kepada Azrul Azwar Rusli. 

Foto panas itu memaparkan pelakon lelaki bertubuh sasa itu mendakap erat pelakon wanita itu dengan aksi manja sambil mereka berdua riang bermandi-manda di tepian pantai.  

Foto: Instagram @funta.my

Foto: Instagram @funta.my

Foto: Instagram @funta.my


Zul Ariffin pula sebelum ini mengakui yang dia sudah pun mempunyai buah hati dan bercadang untuk berkahwin pada tahun hadapun biarpun identiti pasangannya masih blum didedahkan. 

Mungkinkah foto-foto yang tersebar ini merupakan antara  aksi-aksi daripada babak drama terbaru mereka berjudul Setelah Ku Dimiliki yang kini bersiaran di slot Akasia Tv 3 diadaptasi dari novel Setelah Ku Dimiliki karya Zaza Qry. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
10
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 376
Komen

Previous : Che Ta Tak Kisah Busana Kuningnya Disamakan Dengan Big Bird, Pulut Kuning Bertingkat

Next       : Wan Sharmila Bengang, Jebon Selalu Hantar Mesej Lucah Melampau!

Komen Terbaru

Quote Ara_roro93 13-11-2019 02:52 PM
Edited by Ara_roro93 at 13-11-2019 02:56 PM

Sejujurnya setiap kali ku nak menonton Drama yinih , terpaksa ku imagine yg Heroin tu AydaJobat !

Automatik mesti mato ku terus juling kalau nampak Yintan nih dgn ZA , teserlah takde kesherasyian deolls ! Drama tu pun nampak always Hambar !

Nasib baik Watak KakYah berjaya memikat ku terus menonton Drama nih , patutnya KakYah tu yg dijadikan Heroin !

Lain-lain Komen

Quote keknaih 7-11-2019 11:19 AM
wahhh feeling sangat niiii. habislaaaa
Quote nordin84 7-11-2019 11:21 AM
pergh..ni mmg terlebih2 sudah citenye
Quote greantea 7-11-2019 11:21 AM
merajuk lg la "abahnya"
Quote Mleeen82 7-11-2019 11:23 AM

Hihihi... tunggu update IG je la...
Quote Boomibulat 7-11-2019 11:23 AM
Untung zul ripin..mesti @Kurex jeles..
Quote adelea 7-11-2019 11:23 AM
zul tu tak yah citer la , sbb dia biasa je... tapi intan tu berani jugak la, wpun dah bertunang
ke sebab badan dia kecik so dia pon x rasa apa2


tapi directornya osman ali kan ?
apa yg nak di herankan sgt
Quote LadyCarefree 7-11-2019 11:24 AM
Dedua xtasty
Quote rotijohanz 7-11-2019 11:26 AM
kejadahan apakah ini?.......
over nak mam!!!! kalau ye pn blakon.....
koserrrrr
tp sbb julpin xde spa nk kecam........
Quote pia250110 7-11-2019 11:28 AM
amboii siap berdukong2..huhuhuhu
Quote sue_liah 7-11-2019 11:31 AM
geli sgt citer ni..dgn hero tua besar gabak & heroin mcm budak sekolah tk cukup umur

dah kenapa nak melekap basah2 mcm tu..overnya

Quote phone_5 7-11-2019 11:31 AM
ini di panggil Soft porn
Quote haruslah 7-11-2019 11:32 AM
aku xleh tgk intan ni jd heroin
muka budak2 sgt
Quote olaoli 7-11-2019 11:32 AM
aku ingat cover mills and boon tadi.
Quote buapakperut 7-11-2019 11:32 AM
wow siap bertenung2an tqk naik kah burung putih. btw perlu ke watak sheol bertudung?
Quote CinnamonR 7-11-2019 11:33 AM
Mesti tang bawah tu dok merenyam je...
Quote buapakperut 7-11-2019 11:33 AM
greantea replied at 7-11-2019 03:21 AM
merajuk lg la "abahnya"

abah sporting katanyeeee
Quote buapakperut 7-11-2019 11:34 AM
sue_liah replied at 7-11-2019 03:31 AM
geli sgt citer ni..dgn hero tua besar gabak & heroin mcm budak sekolah tk cukup umur

dah kenapa n ...

untuk menaikkan ghairah acik2 drama sangat
Quote helicornia 7-11-2019 11:36 AM
sue_liah replied at 7-11-2019 11:31 AM
geli sgt citer ni..dgn hero tua besar gabak & heroin mcm budak sekolah tk cukup umur

dah kenapa n ...

kan.. macam pedo je yuckss
Quote per706 7-11-2019 11:37 AM
Edited by per706 at 7-11-2019 11:39 AM

X sesuai hero heroin.da ghupe phedophile je.org tua berkencan ngan bebudak.kan Ade heroin yg nmpak matang lgi.nape pilih budak ni..

Lihat semua komen(377)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129403s Gzip On
To Top