Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Dikecam Muat Naik Gambar Bercium Dengan Suami, Ini Jawapan Instafamous Norreen...

SakuraJo|5-11-2019 01:16 PM Komen: 130
Instafamous Norreen sekali lagi mengundang kecaman netizen apabila dia berkongsi gambar berciuman dengan suaminya di akaun Twitter miliknya semalam. 

Gambar tersebut diambil di negara jiran, Singapura berlatar belakangkan hotel terkenal, Maria Bay Sands ketika Norreen dan keluarganya melawat negara itu.
 

Walaupun tidak salah untuk mencium suami sendiri, namun ramai yang mempertikai perbuatan Norreen yang seolah-olah sengaja mengundang kecaman dengan berkongsi saat romantis tersebut kepada umum. 

Kredit foto : Twitter Norreen

Halal tapi tidak beradab untuk dikongsi kepada umum..

Kredit : Twitter Norreen

Saya cium suami saya, apa salahnya?

Tidak bersetuju dengan netizen, Norreen bertindak membalas komen tersebut dan mempertahankan yang perbuatannya mencium suami sendiri bukanlah satu kesalahan. Tambahnya lagi, dia faham akan teguran netizen tetapi ianya tidak akan ditafsir secara negatif sekiranya netizen melihat gambar tersebut dari pandangan positif. 

Kredit foto : Twitter Norreen

Tak salah pun cium suami sendiri..

Dalam pada itu, ada juga yang mempertahankan Norreen dan mengatakan perbuatan itu tidak salah. 

Kredit foto : Twitter Norreen

Apa pun, ada betul juga teguran tersebut. Norreen merupakan seseorang yang dikenali dan setiap apa yang dilakukan olehnya pasti mendapat perhatian ramai. 

Walaupun tidak salah untuk mencium dan mengambil gambar aksi sedemikian bersama suami yang halal, tetapi lebih manis sekiranya gambar tersebut disimpan hanya untuk tatapan peribadi. Diharap Norreen lebih berhati-hati dalam memilih gambar untuk dimuat naik ke media sosial selepas ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
6
Komen: 130
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote jejarihalus 13-11-2019 08:08 PM
Buruknya muka laki bini ni

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 5-11-2019 01:27 PM
Apa2 lah acik noreen..
Dh besar ada otak...
Quote Kurex 5-11-2019 01:29 PM
ramai minat dia ni.. apa yg lawak aku tak tau la
Quote yayasbs 5-11-2019 01:32 PM
Kurex replied at 5-11-2019 01:29 PM
ramai minat dia ni.. apa yg lawak aku tak tau la

mujur sis tak minat dia..tapi siapa dia ni?hahah
Quote Boomibulat 5-11-2019 01:38 PM
Bini lg tggi dari laki..
Quote pearl.silver 5-11-2019 01:40 PM
Beromen pun halal. Nape x tunjuk?
Quote sonatalady 5-11-2019 01:41 PM
Masa bahagia...tunjuk semua yer.
Esok2 ada masalah...gambar suami pn x nak tunjuk.
Semoga kekal ke akhir hayat.
Quote mokcikcctv 5-11-2019 01:47 PM
mengelabah la dia ni. sekarang dok kehulu hilir dengan zarina anjoulie tu pulak
Quote Cumi2 5-11-2019 01:49 PM
Meluat btol aku tgk dia ni..skrng lagi galak tayang3 body konon dh kurus
Quote mh17 5-11-2019 01:50 PM
Dia ni batak btol..keje ngutok org je..iols mule jijik..
Quote palmolive 5-11-2019 01:51 PM
apa lagi, jimak la depan public
halal kan
Quote delsmomm 5-11-2019 02:03 PM
video senggama plak next..

btw dia ni sapeee??!!
who r yuss...
Quote RatuDunia94 5-11-2019 02:10 PM
@libresse
Ye saiz ternyata memang penting!
Quote nuerulcayang 5-11-2019 02:19 PM
next picture....hubungan atas katil mungkin dengan kapsyen "make love dengan hb sendiri"
Quote Sangkar_Emas7 5-11-2019 02:22 PM
Mmg tak salah, tp tak manis laaa....
Quote aderaderker 5-11-2019 02:24 PM
Sapo ni?
Tak berbaloi untul digugel...
Quote Minami2013 5-11-2019 02:28 PM
Bila dah hilang rase malu

Nak ambik gambar bercium simpan utk diri sendiri je lah. Kalau nak jugak kasi org tgk, share lah dlm group whatsapp keluarga.
Quote CinnamonR 5-11-2019 02:31 PM
Ni buruk perangai..muke pun xlawa tambah buruk perangai..atleast klu x lawa perangai elok xpela jugak...mekap sekati pun tetap nampak x cantik ngan perangai x semenggah
Quote CinnamonR 5-11-2019 02:32 PM
RatuDunia94 replied at 5-11-2019 02:10 PM
@libresse
Ye saiz ternyata memang penting!

Hahaha..aku pun nampak iklan ni
Quote MissLana 5-11-2019 02:42 PM
dari kecik sampai ke besor suka buat aksi bodoh lg menjengkelkan. takape laaa acik noreen, zaman skrg kan ada umat liberal suka menang kan ko. hmmm whatever la

Lihat semua komen(130)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.192362s Gzip On
To Top